hitman01
Üye
Nokia Belle Hack (Sertifika Derdine Son)
Hack işlemine başlaman önce ihtiyacımız olan dosya ve programları
1. Öncelikle telefonumuza X-plore dosya yönetici programını kuruyoruz.
2.
3. TM_Mobile Security.sis programını telefonun ana belleğine kuruyoruz. telefonu kapatıp tekrar açıyoruz.
4. Trend Micro Mobile Security programını çalışrırarak “Options/Quarantine list” açıyoruz (üç dosya olacak) tüm dosyaları restore (“Options/Restore”
ederek programı kapatıyoruz.
5. RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx programını kuuyoruz. Programı çalıştırarak “Options/All patches” diyor ve “Apply” seçeneğini seçiyoruz.
6. X-plore programını çalıştırarak installserver.exe dosyasını telefonun "C:\sys\bin\" klasörü içine kopyalıyoruz.
Telefonu tekrar açıp kapatıyoruz ve artık sertifika hatası veren tüm programlarımızı gönül rahatlığıyla kullanıyoruz. Hemde hiçbir yere imei numaramızı vermeden saatlerce hatta günlerce sertifika beklemeden.
Bu benim ilk paylaşımım ve elimden geldiğince açık ve anlaşılır anlatmaya çalıştım. Şimdiden tüm arkadaşlara hayırlı olsun.
Nokia Belle Hack (Sertifika Derdine Son)
(N8 Belle'de Denenmiştir)
(N8 Belle'de Denenmiştir)
Hack işlemine başlaman önce ihtiyacımız olan dosya ve programları
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
indiriyoruz ve telefonun hafızasınıa çıkartıyoruz.1. Öncelikle telefonumuza X-plore dosya yönetici programını kuruyoruz.
2.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
içerisindeki "tmquarantine.zip" dosyası X-plore yardımıyla telefonun "C:\" dizinine açıyoruz.3. TM_Mobile Security.sis programını telefonun ana belleğine kuruyoruz. telefonu kapatıp tekrar açıyoruz.
4. Trend Micro Mobile Security programını çalışrırarak “Options/Quarantine list” açıyoruz (üç dosya olacak) tüm dosyaları restore (“Options/Restore”
5. RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx programını kuuyoruz. Programı çalıştırarak “Options/All patches” diyor ve “Apply” seçeneğini seçiyoruz.
6. X-plore programını çalıştırarak installserver.exe dosyasını telefonun "C:\sys\bin\" klasörü içine kopyalıyoruz.
Telefonu tekrar açıp kapatıyoruz ve artık sertifika hatası veren tüm programlarımızı gönül rahatlığıyla kullanıyoruz. Hemde hiçbir yere imei numaramızı vermeden saatlerce hatta günlerce sertifika beklemeden.
Bu benim ilk paylaşımım ve elimden geldiğince açık ve anlaşılır anlatmaya çalıştım. Şimdiden tüm arkadaşlara hayırlı olsun.