Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 6220c Son Versiyon 4.13 Hackleyebilen Var mı ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aa-tolga
Üye
Konu Sahibi
Nokia 6220c Son Versiyon 4.13 Hackleyebilen Var mı ?
Hangi metodla hacklenir ve hackleyen varmı?
Programları sertifikalandırıp kurmadan bahsetmiyorum onu opdadan sertifika alıp yapıyoruz zaten..
vesbo
Üye
nokia 6220 ye tema yükleyemiyorum arkadaşlar neden kaynaklandığını ya da nasıl yapabileceğimi bilen varsa sölerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
aa-tolga
Üye
Konu Sahibi
Bulmaya çalışayım.
aa-tolga
Üye
Konu Sahibi
6220 c hackleyen yok galiba daha?
tato1990
Üye
maalesef yok heralde daha o kadar güzel telefonu nasıl hacleyemezler acil yardımlarınızı bekliyoruz
ben istediğim programı sertifikalandırıp kuruyorum artık.OPDA dan sertifika alarak çözdüm..
gadmerli
Üye
merhaba emirsari nasıl yaptın 6220 telefonu hack işlemlerını ben yapamadım kaç gündür iki programla uğraşıyorum bir türlü kuramıyorum smart settıngs ve quıkoffıcce gıbı lutfen yardımcı ol
msn [email protected]
merhaba emirsari nasıl yaptın 6220 telefonu hack işlemlerını ben yapamadım kaç gündür iki programla uğraşıyorum bir türlü kuramıyorum smart settıngs ve quıkoffıcce gıbı lutfen yardımcı ol
msn [email protected]
unsigned uygulamaları direk yüklersin sertifika istemez ve hata vermez Ngage oyunlarını yükleyebilirsin gibi..
zaten bunları yapmak için cer ve sertifikaların olması lazım imei noya göre
mahmet96
Üye
telefonumun versiyonu 3.23 hellocarbide vs hack programları çalışmıyor galiba nasıl hacklerim yardım lütfen