Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öğrenci Sözlüğü
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet
Üye
Yada paylaşmadan önce arama yapsanız neyse ya , hatırlatma olmuş, bişey olmaz.
Sidretül Münteha
Üye
Konu Sahibi
Tamam Tamam.
-LiveYourLife-
Üye
DefaLarca Okumama Ragmen Bidaha Okudum. GüzeL Gercekten
Diyorum ki; Çok güzel açıklamışsın tamam.Benim demek istediğim o değildi.Hilkat Garibesi ne yaa? diye bir mesajımı gördün mü? Hayır yok öyle bir mesaj.Eee neden açıklama gereği duydun anlamını o zaman? İlk mesajımı yazma sebebimi bir önceki mesajımda belirttim.
Freaks(Hilkat garibeleri yada ucubeleri)
Sidretül Münteha
Üye
Konu Sahibi
Pardon Yanlış Anlamışım Kusuruma Bakma O Zaman ... Atakan
Atmak : Ders anlatmak Asmak : Sözlü günü yapılan gezi Cesur : Kopya çeken kimse Çöp Kutusu : Basket potası Dalga Geçme : Ders dinleme Disiplin : Öğretmenin kozu Esnemek : Ders esnasında ortaya çıkan bulaşıcı hastalık Felç : Karnenin alınmasıyla baş gösteren hastalık Gardiyan : Nöbetçi öğretmen Hastalık : Mazeret Hayır Sever : Kopya veren Okul : Hapishane İnekleme : Çok ders çalışma Karne : Loto Kuponu Şaşkın : Yeni öğrenci Tebeşir : Cephane Komedi : Yazılıların açıklanması Veli : Ara karneden bile haberi olmayan gariban Çıkış Zili : Can kurtaran Sözlü : Ecel teri,mizan terazisi Not Defteri : Loto kağıdı Öğrenci : Hilkat garibesi,zavallı Öğretmen : Ahiret sualcisi Sınıf : Muhabbethane Ödev : Angarya Sınıf Geçmek : Tahayyül Sınıfta Kalmak : Küme düşmek Teneffüs : Kudurma saati Giriş Zili : Cenaze marşı Masal : Anlatılan ders
Enflasyon : Notların öğretmen tarafından düşürülmesi Devalüasyon : Öğretmenlerin kolay sorarak başarı oranını yükseltmeleri Vaka-ı Vakvak : İyi bekleyip düşük alan öğrencilerin sözleri İstenmeyen Gün : Pazartesi İstenen Gün : Cuma En İyi Haber : Hoca Yok, ders boş, Vallaha