gs.sebnem
Üye
Telefonum bozuldu mu??
öncelikle konuyu yanlış yere açmış olabilirim.bunun için çok çok özür dilerim
.2 soru soracağğım..benim telefonum nokia 6303...bi arkadaşımın telefonu iki gündür kapalı....mesaj atıyorum ve iletim raporunda bekliyor yazıyo...buraya kadar herşey normal....ama 1-2 saat sonra bir baktım telefonda mesaj iletilemedi yazısı çıktı.normalde telefonu kapalı birine mesaj attığımızda bekliyor iletim raporu gelirdi.o kişi telefonunu açtığı zamanda iletildi raporu gelirdi....bunun nedeni nedir?
diğer bi sorum yine yukardaki sorunumun açtığı bir sorun.ooo iletilmedi mesajı telefonun ekranında takılı kaldı.tema değiştirdim gitmedi,telefonun sim kartını çıkarıp taktım olmadı,herşeyi yaptım ama o yazı orda duruyor.bunun içinde ne yapmam gerekiyor??
acil yardımınızı bekliyorummm...şimdiden çok teşekkürler
.2 soru soracağğım..benim telefonum nokia 6303...bi arkadaşımın telefonu iki gündür kapalı....mesaj atıyorum ve iletim raporunda bekliyor yazıyo...buraya kadar herşey normal....ama 1-2 saat sonra bir baktım telefonda mesaj iletilemedi yazısı çıktı.normalde telefonu kapalı birine mesaj attığımızda bekliyor iletim raporu gelirdi.o kişi telefonunu açtığı zamanda iletildi raporu gelirdi....bunun nedeni nedir?diğer bi sorum yine yukardaki sorunumun açtığı bir sorun.ooo iletilmedi mesajı telefonun ekranında takılı kaldı.tema değiştirdim gitmedi,telefonun sim kartını çıkarıp taktım olmadı,herşeyi yaptım ama o yazı orda duruyor.bunun içinde ne yapmam gerekiyor??
acil yardımınızı bekliyorummm...şimdiden çok teşekkürler