Telefonum bozuldu mu??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gs.sebnem

gs.sebnem

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum bozuldu mu??
öncelikle konuyu yanlış yere açmış olabilirim.bunun için çok çok özür dilerim :( .2 soru soracağğım..benim telefonum nokia 6303...bi arkadaşımın telefonu iki gündür kapalı....mesaj atıyorum ve iletim raporunda bekliyor yazıyo...buraya kadar herşey normal....ama 1-2 saat sonra bir baktım telefonda mesaj iletilemedi yazısı çıktı.normalde telefonu kapalı birine mesaj attığımızda bekliyor iletim raporu gelirdi.o kişi telefonunu açtığı zamanda iletildi raporu gelirdi....bunun nedeni nedir?

diğer bi sorum yine yukardaki sorunumun açtığı bir sorun.ooo iletilmedi mesajı telefonun ekranında takılı kaldı.tema değiştirdim gitmedi,telefonun sim kartını çıkarıp taktım olmadı,herşeyi yaptım ama o yazı orda duruyor.bunun içinde ne yapmam gerekiyor??

acil yardımınızı bekliyorummm...şimdiden çok teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
*#7370# yap format at büyük ihtimal düzelecek..

gs.sebnem

gs.sebnem

Üye
    Konu Sahibi
hangisi düzelecek anlamadım...2 soru sordum..bunu ne için sölediniz?birincisi için mi yoksa ikinci sorum içinmi?anlayamadım....

format nasıl atılıyor?onuda anlatabilirmisiniz acaba??

Emre-45

Emre-45

Üye
öncelikle konuyu yanlış yere açmış olabilirim.bunun için çok çok özür dilerim :( .2 soru soracağğım..benim telefonum nokia 6303...bi arkadaşımın telefonu iki gündür kapalı....mesaj atıyorum ve iletim raporunda bekliyor yazıyo...buraya kadar herşey normal....ama 1-2 saat sonra bir baktım telefonda mesaj iletilemedi yazısı çıktı.normalde telefonu kapalı birine mesaj attığımızda bekliyor iletim raporu gelirdi.o kişi telefonunu açtığı zamanda iletildi raporu gelirdi....bunun nedeni nedir?

diğer bi sorum yine yukardaki sorunumun açtığı bir sorun.ooo iletilmedi mesajı telefonun ekranında takılı kaldı.tema değiştirdim gitmedi,telefonun sim kartını çıkarıp taktım olmadı,herşeyi yaptım ama o yazı orda duruyor.bunun içinde ne yapmam gerekiyor??

acil yardımınızı bekliyorummm...şimdiden çok teşekkürler
düzenleme..

gs.sebnem

gs.sebnem

Üye
    Konu Sahibi
neden böle oldu anlamadım....
1.soru için sölüyorum acaba arkadaşım beni engellemiş olabilirmi?

ve şu format işini bi anlatsanız :( ben biraz küçüğümde pek anlamam bu işlerden :( kusura bakmayın özür dilerim :(

--------------- Ekleme ---------------

fabrika ayarlarını geri yüklesem nasıl olur??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yukarıda verdiğim numara zaten fabrika ayarlarına dönmek için..sen format at bu numarayla bakalım düzelecek mi? bide arkadaşının telefon markasını söyleyebilir misin?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Arkadaşının teli 2 gündür kapalıysa mesaj iletilememiştir tekrar sana mesaj iletilemedi diye gelir bu normal banada oluyo çünkü ikincisi 6303 galiba s60 degil format işi nasıl olcak bilmiyorum en iyisi bi telciye götür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...