Sony Xperia Z Yeni Rom Yükledim Telefonum Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prerogris

Prerogris

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Rom Yükledim Telefonum Açılmıyor
Merhaba arkadaşlar,

İlk önce CM 12.1 Nightly sürümünü kullandım. Çok fazla sorun olduğundan dolayı CM 12.1 Snapshot sürümüne geçtim. Sonra bundada ufak tefek "kasma" sorunları yaşayınca Dirty Unicorns 5.1.1 indirdim. Yine Cyanogenmod'un Recoverysini kullanarak (wipe yapmadım o yüzden olabilir mi bilmiyorum.) Rom'u yükledim. Herhangi bi hata vermeden yüklendi. Daha sonrada yeniden başlatayım dedim telefonu. Telefon açılıyor fakat ekran yok. Hani açıldığını şu şekilde anlıyorum, telefonu şarja takıp reset attığım zaman titriyor led ışığı yanıyor ama ekran yok. Kabloyu çıkarttığım zamanda led ışık yanmaya devam ediyor. Buradan "açılışta takılıyor" diye düşündüm. Bilgisayara takarken fastboot moduna alayım olacak mı dedim, oldu. Fakat ne yapmam gerektiğinden emin değilim. Yardımlarınızı bekliyorum. :)

(benim açtığım konuya benzer konular açılmış. Wipe Cache/Data yap demişler. Ama telefonum açılmadığı için Recovery bölümünede giremiyorum. :( )

Güncelleme(20:46): Telefonu flashtool ile xperiafirmware sitesinden indirmiş olduğum 5.1.1 ftf'sini yüklüyorum. Umarım düzelir. :)
 
Son düzenleme:
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
@Prerogris isteğiyle kapatılmıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Galaxy S3 Mini i8190 CWM REBOOT SORUNU
Cevap
1
Görüntüleme
1K
uguradikti
Cevap
0
Görüntüleme
2K
uguradikti
Rygebin
Cevap
97
Görüntüleme
8K
kotku


Üst Alt