Turkcell 3G Hatası..

Sponsorlu Bağlantılar

e_korn

e_korn

Üye
benimde bi sorum oalcak ya şuan mobil tv'de doğan grubunun kanalları yok gelecekte bu kanalları da mobil tv'de görebilecekmiyiz???

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
valla ben tahlil ettiklerimi söylüyorum.şöyle formda bi gezerseniz herkesin bu konuda şikayetini çok rahat görürsünüz.ben burada turkcelli kötülemiyorum bütün gsm şirketleri dahil buna.ayrıca ben turkcellin piyasaya çıktığı ilk ay içerisinden beri abonesiyim.bizde bu işin içinde yıllardır varız belkide siz bile yoktunuz bu sektörde.siz belki alt yapıyı bilebilirsiniz ama cihaz konusunda tartışma bile yapamazsınız.şu an 3g hazır değil bunu kabul edin ama iyileştirmler olursa ve fiyatlar aşağı çekilirse eminim daha da iyi olacak.saygılar.

--------------- Ekleme ---------------

bu arada benim 3g li bir cihazım da yok.almayı da hiç düşünmüyorum.görünmemek görünmekten çok daha iyidir.:)

tuninger

Üye
    Konu Sahibi
sinem hanım size bir soru sorucam izninizle

ee şimdi ben 3g ayarlarını falan yaptrdım 2323 e gönder , çift mod seç falan ...bir tanıdık BENİ ARADI ve görünütlü olarakta konuştuk 3-4 dk akdar ...görüşmeyi odamda yaptım fakat şimdi aynı mekandan yani odamdan, ben bi arkadaşımı aramaya çalışyorum veya başka birini şebeke desteklenmiyor yada şebeke servislerini kontrol ediniz yazıyor..halbuki ana ekranda 3g de yazıyor ,yani çekiyor ,bu hatayı nasıl düzeltebilirm??? :(

şimdiden çok teşekkür ederim..
Aradığın kişi 3G kapsama alanında değildir kardeşim..:)

darülmendep

darülmendep

Üye
Millet gsm bölümünde devam etseniz daha iyi olmaz mı

badur

Üye
Alanya da turkcell 3 g çekmiyor

detay01

Üye
arkadaşlar şebeke ayarlarından telefonunuz çift modda olsun çekmeyen yerlerde şebekeyi umts alın çeker fakat sinyal zayıflar işiniz bittikten sonra çift moda alın

silop_kms

silop_kms

Üye
burada ne dediyseniz yaptık hala şebeke video aramasını desteklemiyor diyor ben hiç bişey anlamadım bu işten birde nedense telefon çekmediği zaman 3g yazısı geliyor:eheo zaman arıyor ama bu seferde sebeke kapsama alanı dışında diyor:ehe

fatih eroğlu

fatih eroğlu

Üye
benimde bi sorum oalcak ya şuan mobil tv'de doğan grubunun kanalları yok gelecekte bu kanalları da mobil tv'de görebilecekmiyiz???

Arkadaşlar;mobil tv ile ilgili beni kısaca bilgilendirebilirmisiniz.nasıl kullanabilirim.şimdiden teşekkürler.

egisim

Üye
yaa 3g ne bodrumda çekiyor ne aydında.. 3g yazısı çıkıyor hadi görüntülü aramayı geçtim normal arama bile yapamıyorum umts modundayken :S

yugiberke

Üye
Sinem hanım size bir sorum var.Telefonumda E yazıyor daha hi. 3g yazmadı malesef Tekirdağda yok.E yazıncada görüntülü konuşabilirmiyim?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
sinem hanım geçici olarak servis dışı olmuştur :ehe ben yardım edim kardeş hayır konuşamazsın 3g yazması şart bence 2 sene sonra yazar garanti :ehe:ehe

egisim

Üye
yaa 3g yazısı var ama kapsama alanı dışında diyor :S

nbp75

nbp75

Üye
Telefonlarınızı gsm modundan çift moda almayı deneyin

Takipçi Satın Al

Üst Alt