Turkcell 3G Hatası..

Sponsorlu Bağlantılar

tuninger

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell 3G Hatası..
İyi günler herkese.Geçtiğimiz günlerde başlayan 3G sistemine geçiş yapıldı.Fakat Operatör sinyal bölümünde 3G yazması gerekiyor.Ayrıca 3 4 hafta önce bende yazıyordu.3G başladıktan sonra hem yazmıyor,hemde şebeke video aramasını desteklemiyor gibi bir hata alıyorum.Acaba telefonumun ayarlarında bi bozuklukmu var?Yoksa başka birşey mi?Sizlerden yardımları bekliyorum...

--------------- Ekleme ---------------

Cevap yokmu?

• Beğen
Tepkiler: silop_kms

husky123

Üye
krds bendede 3g ile konuşma yapamıyorm çözüm yolu bulan varsa yazsın :S

tuninger

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah gelir cevap..:(

Allah allah hala cevap yok..:(

Yardım arkadaşlar..!!!!!!!!!!

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaşlar şebekelerde arasıra aşırı yüklenmeden kaynaklanan sorunlar olabiliyor normal bi durum gün geçtikçe daha iyi performans sağlanacağına inanıyorum.

mami24

mami24

Üye
bazı yerlerde 3g çekmiyor arkadaşlar 2g çekiyor ondan dolayı

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Ya Kocaelinde oturan birisiyim.Avea halen 3g çekmiyor.Turkcell i takıyorum çekiyo ama avea da tık yok.Bende müşteri hizmetlerini arayıp sordum şu an kocaelide 3g hizmeti veremiyolarmışşş.Sadece pilot illerde varmış.Numaramı dağıtmış olmasam sım kartı kırıp atardım ama ne yapalım bende turkcell e geçicem.He bu arada soru sormak bile parayla yani kontörle 4 kontör gitti.Oda cabası.:-)

Ya bilkere hattınız avea ise boşwerin bi de 31ekim e kadar görüntülü konuöşma ile normal konuşma aynı olacak diyor avea.Bana zatren 31 ekimden önce gelmez.Bir de bir soru soracağım 81 ilde aynı anda hizmette diyen operaötr hangisiydi avea bunların için de mi

HUYSUZ PRENS

Üye
onu diyen Turkcell'di galiba ama oda sadece il merkezlerindeymiş...Zaten Manisa Merkez'de nereye gitsem Vodafone 3G çekiyor ama Turkcell merkezde bile sadece belli yerlerde çekiyor avea ise hiç çekmiyor 15 tane pilot il varmış o illerin tamamında çekiyormuş güya...Diğer illerede en geç 2010'un ortalarında gelirmiş zaten yasal zorunlulukları varmış heryerde çekmek zorundaymış 1 yıl içinde...(Avea'dan bu bilgiyi almak için bende 4 kontör verdimm...:@)

tuninger

Üye
    Konu Sahibi
Yanlız evde başka telefon var o çekiyor.O da turkcell ve sorunsuz çalışıyor..:(

e_korn

e_korn

Üye
tellerinizi çift mod'a almayı unutmayın arkadaşlar

tuninger

Üye
    Konu Sahibi
Çift mod derken?

samcokafkaf

Üye
UMTS + GSM çift mod arkadaşım.... sadece GSM seçersen 3G göremezsin:oke:

tuninger

Üye
    Konu Sahibi
UMTS + GSM çift mod arkadaşım.... sadece GSM seçersen 3G göremezsin:oke:
Nereden ayarlarız söylermisin karşıyakalı kardeşim..:)

Veya başka bilen varsa söyleyebilirmi?

orukm

orukm

Üye
şebeke ayarlarından çift moa geçersen 3g yi kullanırsın gardaş

ediesel

Üye
Arkadaşlar telefonların ayarlar kısmında şebeke ayarlarında şebeke modu çift mod veya otomatik olarak ayarlı olmaldır. 3g ambleminin çıkıp çıkmaması ise tamamen o bölgedeki yoğunluğa bağlı değişmektedir.

tuninger

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çift modu seçtim fakat bi değişiklik yok..:(

Arkadaşlar buldum.Herkese teşekkür ederim...

sinem4159

sinem4159

Üye
arkadaşlar (turkcell için sölüyorum) önce 3g yazın 2323e msj atın snrasında onay msjı gelio msj gelince teli bi kez kapatıp açın. eğer 3g kapsama alanındaysanız 3g yazısı gelecek snrasında cep telefonunuzdanayarlar->şebeke->şebeke modu:buurda çift mod seçilmeli operator kızmı ise otomotik seçilmeli. eğer tüm bunları yaparsanız görüntülü konuşabilirsiniz=)) ben turkcell iletişim danışmanıyım ve sorun olursa bana yazın yardımcı olayım

tuninger

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar (turkcell için sölüyorum) önce 3g yazın 2323e msj atın snrasında onay msjı gelio msj gelince teli bi kez kapatıp açın. eğer 3g kapsama alanındaysanız 3g yazısı gelecek snrasında cep telefonunuzdanayarlar->şebeke->şebeke modu:buurda çift mod seçilmeli operator kızmı ise otomotik seçilmeli. eğer tüm bunları yaparsanız görüntülü konuşabilirsiniz=)) ben turkcell iletişim danışmanıyım ve sorun olursa bana yazın yardımcı olayım
Peki Sinem hanım teşekkürler ilginize..

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
3g ye şu an ne cihazlar ne operatörler hazır.bence kendinizi fazla yormayın 2 sene daha bekleyin.söyleyin bana operatörler ne yaptı gören varmı hiç yani yeni bir şebeke veya baz istasyonu?yok.aynı baz üzerinden veriyolar ama kaldırmıo kaldırmaza.zaten görüntülü konuşunca karşıdakinin yüzü insandan başka herşeye benzio :ehe neden peki?veri hızı çok çok çok yavaş.araştırın bakın cihazınızın veri transferini ve operatörlerin size gönderdiği veri transferini.:islik
ben burdayım:)

sinem4159

sinem4159

Üye
bak arkadaşım bunu hodrimeydana çevirmek zevkli olabilir ançak biz bildiklerimizi paylaşıyoruz değilmi? senin söylediklerini göz önünde bulundurursak ben yıllardr boşuna çalışıorum demektir.3g için yeni baz istasyonu die bişi yok zaten.tabikide mevcut baz istasyonlarına vericiler takılıyor.ve çok kısa sürede tüm istasyonlarda olacak.ayrıca nedemek insandan başka herseye benzemek?? eger senin kameran mpix. deilse elbetteki kötü görünücek? vga kameradan ne bekleyebilirsinki? ve bu şebeke gbi deil 3g ya çeker yada çekmez ortası yoktur 3g yazıosa şebekenin altında çekio demektir.lütfen bi sorunun varsa paylaş çözümünü bulalım ama bu şeklde davranmak yanlış....

Peki Sinem hanım teşekkürler ilginize..
rica ederim herzaman yardımcı olmaya hazırım:oke:

SSiLenT

Üye
sinem hanım size bir soru sorucam izninizle

ee şimdi ben 3g ayarlarını falan yaptrdım 2323 e gönder , çift mod seç falan ...bir tanıdık BENİ ARADI ve görünütlü olarakta konuştuk 3-4 dk akdar ...görüşmeyi odamda yaptım fakat şimdi aynı mekandan yani odamdan, ben bi arkadaşımı aramaya çalışyorum veya başka birini şebeke desteklenmiyor yada şebeke servislerini kontrol ediniz yazıyor..halbuki ana ekranda 3g de yazıyor ,yani çekiyor ,bu hatayı nasıl düzeltebilirm??? :(

şimdiden çok teşekkür ederim..

Takipçi Satın Al

Üst Alt