Turkcell Sınırsız internet paketi tarifeleri

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell Sınırsız internet paketi tarifeleri
Türkiye'nin lider GSM operatörü Turkcell sınırsız internet paketleri belli oldu. Turkcell'in sınırsız internet paketi tarifeleri makalemizde yer alıyor.

Turkcell Sınırsız İnternet Paketleri Teknolojinin yenilikleri ile artık günümüzde sabit telefonlardan çok mobil telefonları kullanıyoruz. Tabi ki mobil telefonları sadece konuşmak ve kısa mesaj servisinin yanında internet hizmetlerini de daha fazla kullanmaya başladık. Kullanmış olduğumuz internet hizmetlerinin büyük çoğunluğunu gündelik işlerimiz ve eğlence amaçlı olarak kullanmaktayız. Bu hizmetleri kullanırken internet hızının yüksek olması, sürekli olarak mobil interneti kullanan kişiler için de kota miktarını fazla olması kullanıcılar için avantajların en başında gelmektedir.
Yüksek kapsama alanı miktarı ve son çıkan teknolojiyi müşterisine sunarak hizmet veren firmalardan birisi de Turkcell’ dir. Bizlere sunmuş olduğu hizmetleri geliştirerek ve çeşitli kampanyalar ile müşteri memnuniyeti arttırmaları yapmaya çalışmaktadır. Yapmış olduğu teknik yenilikleri periyodik olarak test ederek hizmet kalitesini arttırmak için gerekli çalışmaları yapmaktadır. Kampanya çalışmalarında ise kullanıcılarının isteğine, ihtiyacına ve bütçelerine bağlı olarak sunduğu paketlerde konuşma dakikası, kısa mesaj kullanım miktarı ve internet kotası miktarlarında çeşitli imkanlar sağlamaktadır. Turkcell’ in müşterilerine sunmuş olduğu internet paketleri; Platınum, Turbo, Uçuran, Gnç Full, Gnç Star, Gnç Süper paketleri bulunmaktadır.
Sınırsız İnternet Paketleri
Bu saymış olduğumuz internet paketlerinin içeriklerinde size sunduğu konuşma dakikası, kısa mesaj hakkını, mobil internetinizin kotası ve kullanıcıların günün stresinden uzaklaşması için sunduğu ekstraları ile paketlerin avantaj miktarları ve fiyatları değişmektedir. Paketlerin içeriklerinin değişiklik göstermesine karşılık paketlerde ekstra olarak hediye internet paketi olanağını sağlamaktadır. Sağlamış olduğu internet paketleri kota bakımından 2 GB ile 20 GB arasında değişmektedir. Dünyanın gelişen teknolojileri ile her yeni gün çıkan telefonların kalite farklılıkları eskisine nazaran internet paketlerini daha çabuk eritmeye başlamıştır. Bu bakımdan artık kullanıcılar daha çok hacimli paketler tercih etmektedirler. 3G ve 4.5G gibi teknolojiler ve ileriye doğru çıkacak yeni türdeki teknolojiler internet kullanım kalitesini arttırmakla beraber aynı zamanda internet ömrünü de azaltmaktadır. Buna göre daha farklı ve fazla paket oluşumları başlamıştır. Her bütçeye ve ihtiyaca yönelik oluşturulmuş bu paketler ile sınırsızca internetin keyfini çıkartabilir ve doya doya güzel vakitler geçirebilirsiniz.
 


esilay

Üye
Şimdi sınırsız internet var mı paket
 
skylinegti

skylinegti

Üye
Sınırsız deyince bence iyi bir şey sandım kota dolunca hız 5kbps ye düşüyormuş yani bir işe yaramaz...
 
  • Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez

esilay

Üye
Hangi paket veya tarife hızı 5 kpbs ye düşen bana oda yeter
 
  • Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez
bilal72

bilal72

Üye
Bu kadar edebiyat yapmışsın eyvallah da sınırsız internet nerde?
 
  • Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez
skylinegti

skylinegti

Üye
Hangi paket veya tarife hızı 5 kpbs ye düşen bana oda yeter
GNÇ Süper Paketi
Paket kullanımları bittiğinde aşım ücreti konuşma için 10 TL/250 dk (KDV, ÖİV Dahil), mesajlaşma için 10 TL/250 adet (KDV, ÖİV Dahil) ve internet için 10 TL/1 GB (KDV, ÖİV Dahil)’dir. Ses ve SMS aşımlarında, onuncu tekrar sonrasında ses 60 kuruş/dk (KDV, ÖİV Dahil), SMS 50 kuruş/adet (KDV, ÖİV Dahil) olarak ücretlendirilecektir. 10 adet internet aşımından sonra hız kısıtına (5 kbps) girilir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez
bulut6842

bulut6842

Üye
Sınırsız internet paketi yok yani ☹️☹️
 

esilay

Üye
Yok dostum bi ara vardı kaldırdılar yapboz paketlerinde sınırsızlık servisi vardı oda kalktı maalesef
 
  • Beğen
Tepkiler: bulut6842

oceangoing

Üye
Buraya bi göz atın derim

 

esilay

Üye
Ben faturasıyım nasıl alırım bu paketi
Buraya bi göz atın derim

Bu yalnızca tablet kampanyası için geçerli tablet almak şartı ile
 


Üst Alt