İnternetten Cep telefonu alma hakkında?

Sponsorlu Bağlantılar

mahmet96

Üye
    Konu Sahibi
İnternetten Cep telefonu alma hakkında?
Meraba arkadaşlar cep telefonları internette daha uygun fiyata satılıyor ve internetten sipariş etmeyi düşünüyorum diye bi sitede en uygun fiyata buldum ama kafamda soru işaretleri var. Bugün bi telefoncu da onların garantilerinin kvk, genpa vs yazsa bile öyle olmadığını söyledi acaba güvenilir midir? daha önceden internetten cep telefonu alan arkadaşlar ya da bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Odysseus

Odysseus

Üye
Nasıl bir telefon almak istiyorsunuz ? Çin Malı'mı, Nokia, Samsung vs gibi mi ?

Çin Malı kesinlikle internetten alınmaz. Diğerleri marka güvenilirliği nedeniyle alınabilir ancak sitenin 128 Bit SSL ile şifrelenmiş olmasına dikkat edin. İnternetten alışverişte güvenlik çok önemlidir. Bende internetten alışveriş yapıyorum ama genelde hepsiburada.com gibi büyük siteleri tercih ederim.

Almak istediğiniz ürünü yazarsanız sizin için en uygun siteyi söyleyebilirim..

safakk

safakk

Üye
hocam telefoncular tabi satış yapmak için öyle diyecek sonuçda sitede de size kvk yada genpa diyorsa öyle gelmek zorunda he ola ki gelmedi ozaman siteyle irtibata geçersiniz sonuç almazsanız tüketici haklarına gider o telefonun 2 katı parasını geri alırsınız :oke: alternatif bir site:

mahmet96

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl bir telefon almak istiyorsunuz ? Çin Malı'mı, Nokia, Samsung vs gibi mi ?

Çin Malı kesinlikle internetten alınmaz. Diğerleri marka güvenilirliği nedeniyle alınabilir ancak sitenin 128 Bit SSL ile şifrelenmiş olmasına dikkat edin. İnternetten alışverişte güvenlik çok önemlidir. Bende internetten alışveriş yapıyorum ama genelde hepsiburada.com gibi büyük siteleri tercih ederim.

Almak istediğiniz ürünü yazarsanız sizin için en uygun siteyi söyleyebilirim..

Alacağım telefon nokia 6220 classic. 128 bit SSL ile şifrelendiğini nasıl öğreniyoruz?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşım bence 40-50 fazla ver git bayiden al.hem görerek alırsın için rahat olur hemde bi arızası olduğunda heryerde servislerden faydalanabilirsin.bu sistemle çalışan çogu firma kendisi garanti verir ve cihazı oraya göndermek zorunda olursun bide kargo masrafın çıkar.benim başıma geldi çünkü :)

eQooo

eQooo

Üye
kargo masrafı önemli değilde görüpte almak bide kart şifresi falan beni geriyoo,tavsiye etmem...

mahmet96

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bence 40-50 fazla ver git bayiden al.hem görerek alırsın için rahat olur hemde bi arızası olduğunda heryerde servislerden faydalanabilirsin.bu sistemle çalışan çogu firma kendisi garanti verir ve cihazı oraya göndermek zorunda olursun bide kargo masrafın çıkar.benim başıma geldi çünkü :)
Haklısın üç beş kuruş kar edeyim derken daha fazla zarara girmeyelim hem içimiz rahat olsun.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
yani :oke:

ssaytek16

Üye
hoca güvenilir sitelerde hiç sorun olmuyor kartla iki adet telefon aldım
hiç sorun çıkmadı birinde hafıza kartı kapağı kırık çıktı gönderdim hemen telefonun yenisi ile değiştirilip bana yolladılar servis olayı telefoncudan aldığın telefon gibi işliyor sana fatura ve garanti belgesini de veriyorlar

darülmendep

darülmendep

Üye
Ben internetten almanı da tavsiye ederim çünkü ben bir kere aldım ve sorun çıkmadı.

testa1

Üye
Hepsiburadadan aldım 6220c piyasada 550 600 fiyat çekerlerken ben 450 ye aldım gidip nokia ana bayisine teli gösterdim seri numarasını girip garanti konusunu araştırdılar ve sorun çıkmadı bi sorun olursa geitrin biz ilgileniriz dediler. Ve zaten faturasıyla birlikte gnderiliyor

Üst Alt