İşte gidecek oyuncular

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
İşte gidecek oyuncular
İşte gönderilecek diğer oyuncular

Aydın, Yaser, Alparslan ve Fırat´ın yanı sıra, birkaç oyuncuyla daha yollar ayrılacak.

Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan takasında kullanılacak olan Aydın, Yaser, Alparslan ve Fırat’ın yanı sıra, teknik direktör Frank Rijkaard’ın, “Onlara ihtiyacım yok” dediği birkaç oyuncuyla daha yollar ayrılacak. Bunlardan birisi, önceki gün 600 bin Euro’luk alacağı ödenen Necati Ateş. Tecrübeli futbolcunun bir başka takasta kullanılması ya da bonservisiyle satılması düşünülüyor. Ayrıca kaleci Aykut, sol bek Volkan Yaman ve ön libero Mehmet Güven de Sarı-Kırmızılı formaya veda edecek.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Gidenler aranmasında:)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Aydın iyiydi aslında.....

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Salih Baba™;1512058' Alıntı:
Aydın iyiydi aslında.....
Evet iyiydi,ama bir türlü kendini gösteremedi yada göstermedi...

arven_005

arven_005

Üye
ben bi FENER'li olarak daha gs de linderoth u hiç görmedim :D hala gs de mi o ??

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
ben bi FENER'li olarak daha gs de linderoth u hiç görmedim :D hala gs de mi o ??
Boş laf işte...
Her takımda vardır bu tip oyuncular.Sana bir Galatasaray'lı olarak Josico'yu hatırlatmak istiyorum.Stadın yolunu bulamamıştı :)

arven_005

arven_005

Üye
Boş laf işte...
Her takımda vardır bu tip oyuncular.Sana bir Galatasaray'lı olarak Josico'yu hatırlatmak istiyorum.Stadın yolunu bulamamıştı :)

haklısın ben de anlamadım zaten o adamı neden aldıklarını :D aziz de para bol olunca oluo böle şeyler zaten sakat adamı nie aldılar onu hiç anlamış değilim

BuRoCk41

BuRoCk41

Üye
alparslan iyidi aslında kiralansa daha iyi olurdu

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Hepsi bir kenara kaleci Aykut'a çok çok yazık oldu.
Adam forma için 7 sene bekledi.Zamanında Stuttgart gibi bir takımdan gelmişti.
Yine ziyanlık :(

arven_005

arven_005

Üye
sizin takımın alt yapısında özgürcan özgür diye birisi wardı sanırsam yanlış bilmiyosam o iyiydi onu neden a takıma hiç almadılar anlamadım??bilgisi olan warmı ??

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
sizin takımın alt yapısında özgürcan özgür diye birisi wardı sanırsam yanlış bilmiyosam o iyiydi onu neden a takıma hiç almadılar anlamadım??bilgisi olan warmı ??
Sakaryada kiralık oynuyordu.Geri çağırdılar...

Cynical

Cynical

Üye
Aydın şu ana kadar beklentileri karşılayamadı. Oysa ismini Arda'dan bile önce duyurmuştu. Demek ki potansiyeli bu kadarmış.
Aykut'a üzüldüm.

aslanyurekli

Üye
Aykut ve Necatiye şans verilmeliydi diye düşünüyorum.
Aydın ise bir türlü yeteneklerini gösteremedi ve çok hatalı oynadı.
Mehmet Güven ise bölgesinde çok altarnatif oldu ihtiyaç kalmadı.
Yaserde yolcuymuş gerçi fazla varlık gösteremiyordu ama ileri uçtaki bir sakatlıkta ihtiyaç duyulabilirdi..

zibidi39

zibidi39

Üye
bu iş bırazda torpıl ısı ıcerde adamın varsa gosterırısın kendını ozgurcan arıf erdemın akrabası o yuzden patladı bı ara necatı real socıaddta degılmıydı yahu

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi

<~STaT!c-X~>

Üye
Aydın gelecekte Arda gbi olack bir futbolcu bnce kalmalı...

--------------- Ekleme ---------------

Aydın ileride Arda gbi olack bir futbolcu bnce kalmalı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...