Pirlo bombası mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Pirlo bombası mı?
Bülent Tulun transfer görüşmeleri için Avrupa turuna çıktı.

Galatasaray'da başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun transfer görüşmeleri için Avrupa turuna çıktı. Sarı-kırmızılıların, Milan la sözleşmesi sona eren Andrea Pirlo'nun peşinde olduğu bildirildi
Cim-Bom’da transfer için düğmeye basıldı. Milliyet'in haberine göre; 14 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulda başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılan Ünal Aysal’ın danışmanı Bülent Tulun, transfer çalışmalarına başladı. Tulun, Avrupa turuna çıkarken, 5 Haziran’a kadar 3 dünya yıldızıyla anlaşma yapılmasının kararlaştırıldığı ortaya çıktı.

Tulun’un ilk olarak Milan’da forma giyen ve sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Andrea Pirlo’yla ilgili görüşmelerde bulunacağı öğrenildi. Menajerler tarafından önerilen 32 yaşındaki Pirlo'nun şartlarını değerlendirecek olan Tulun’un, İtalyan yıldızın bonservisinin olmaması yüzünden bu transfere sıcak baktığı ifade edildi.

İtalyan Milli Takımı’nda da forma giyen 1.77 metre boyundaki Pirlo, duran toplardaki etkinliğinin yanı sıra, orta sahadaki lider oyuncu profiliyde beğeni topluyor. Başkan adayı Ünal Aysal geçtiğimiz günlerde bu sezon yıldız transferi yapacaklarını ve kadrolarında deneyimli oyuncuların ağırlıklı olacağını belirtmişti.

Milan'da bu sezon şampiyonluk yaşayan Pirlo'nun, yeni teknik direktör Massimiliano Allegri'nin kendisine fazla forma şansı vermemesi nedeniyle kırmızı-siyahlı kulüpten ayrılarak, yeni bir deneyim yaşamak istediği ifade edildi.
 


ALPARS™

ALPARS™

Üye
Pirlo mu?Adam 32 yaşında yav,bula bula onumu bulmuş:kop:
 
Atakan

Atakan

Üye
Pirlo bu ligde iş yapar. Ama ben genç oyuncudan yanayım.
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
yaş 32 ama iş bitmemiş :naughty:
 
MetQ7

MetQ7

Üye
Yaşlı ama gelmesini isterim
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
gelsin tabiki ya bugunki fotomaçta okudum büyük ölçüde anlaşma sağlanmış :bigstar:
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
Gelsin diyosunuz gelsin yav sizimi kıracam :ehe
 
MetQ7

MetQ7

Üye
Adam juventusla anlaştı.Galatasaray pirlo ile el sıkıştı diyen fotomaç yine bizi yanıltmadı:ehe
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Pirlo Juventus'ta


Juventus'un, AC Milan'ın yıldız orta saha oyuncusu Andrea Pirlo'yu 3 yıllığına kadrosuna kattığı bildirildi.


İtalya basını, İtalya Serie A takımlarından Juventus'un, AC Milan'ın yıldız orta saha oyuncusu Andrea Pirlo'yu 3 yıllığına kadrosuna kattığını yazdı.
İtalya'da yayımlanan "Il Corriere dello Sport" gazetesinin haberine göre, AC Milan'ın 32 yaşındaki emektar futbolcusu Andrea Pirlo'nun, gelecek sezondan itibaren Juventus forması giyeceği belirtildi.
Juventus Sportif Direktörü Giuseppe Marotta'nın gelecek sezonunun kadrosunu oluşturmak için şimdiden çalışmalarına başladığı kaydedilirken, bu yolda ilk olarak uzun zamandan beri kadrosuna kazandırmak için uğraş verdiği, Pirlo ile 3 yıllık bir anlaşma sağladığı ifade edildi.
Pirlo'nun, AC Milan'da geçirdiği 10 sezonunun ardından yeni bir başlangıç yapmak amacıyla Juventus'u tercih ettiği ileri sürüldü.

Parlak bir kariyere sahip olan Pirlo'nun karnesinde, 1 Dünya Kupası (2006), 2 İtalya Serie A şampiyonluğu (2003 ve 2011), 2 Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu (2003 ve 2007), bir Avrupa Süper Kupası (2007), bir İtalya Süper Kupası (2004), bir İtalya Kupası (2003) ve FIFA Kulüpler Dünya Şampiyonluğu (2007) başarıları bulunuyor.
 
arslansem

arslansem

Üye
Milan'ı satışa getirdi adam :hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt