Galatasaray'ın Umudu Neymar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray'ın Umudu Neymar
Neymar'ın Chelsea'ye olası transferi, Galatasaray'da heyecan yarattı. Drogba kulübüyle bağlarını kopardığı anda Aslan olabilir

Başkan Ünal Aysal’ın göreve gelmesiyle transfer harekatını başlatan Galatasaray’ın en büyük hedefi Didier Drogba.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre günlerdir kamuoyunu meşgul eden golcü oyuncu, Aysal’ın yanı sıra taraftarların da hayallerini süslüyor. Yeni sezonda, başarıdan başarıya koşmak isteyen Cim Bom sadece sportif açıdan değil parasal açıdan da Fildişi’li oyuncuyu renklerine bağlamak istiyor. Türk Telekom Arena’da tam 40 bin kombine satmayı hedefleyen yönetim, bu yüzden de yıldız futbolcu için gece gündüz çalışıyor.

Aslan’ın, Drogba ile el sıkıştığı ancak Chelsea’ye herhangi bir bonservis bedeli ödemek istemediği için beklemeye geçtiği ifade ediliyordu. Bu gelişmenin ardından Ada basınında yer alan haberler, heyecanı arttırdı. Buna göre, teknik direktörü Carlo Ancelotti ile yollarını ayırdıktan sonra kadrosunda revizyona gitmeyi planlayan Chelsea, hedeflediği forveti Londra’ya getirebilirse, Drogba’yı serbest bırakacak.

27 yaşındaki Torres’in yanına taze bir partner arayan Chelsea’nin gönlündeki isim ise Santos takımında forma giyen Neymar...

Brezilyalı oyuncu için 24 milyon Pound’luk yeni bir teklif ileten Maviler, Santos ikna olduğu anda Neymar’ı bitirecek. Bu transferin resmen açıklamasının ardından Drogba’nın serbest bırakılacağı iddia ediliyor.

Golcü oyuncunun da, kendisini ısrarla isteyen ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Cim Bom’a imzayı atacağı belirtiliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Akıncı
Cevap
0
Görüntüleme
347
Akıncı
Cevap
2
Görüntüleme
576
Baskentliia
Cevap
0
Görüntüleme
342
Baskentliia


Üst Alt