n95 8gb ön kamera 3g sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matt01

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb ön kamera 3g sorunu
Arkadaşlar telefonumu ön kamerası gayet iyi çalışıyordu.Bu 3g çıktğında ben de görüntülü arama yaptım baktım karşı tarafın görüntüsü gelirken benim görüntü bir türlü gelmiyor sonra çıktım kamera dan ön kamerayı seçtim ve bana 'BEKLENMEDİK BİR HATA OLUŞTU.LÜTFEN TELEFONU KAPATIP TEKRAR BAŞLATIN.'diyor. Kapatıp tekrar açmam rağmen düzelmedi.Acaba 3g ayağına mı böyle oldu sorun yazılımsal mı donanımsal mıdır?Şu anda şehir dışındayım yoksa eve dönünce servise vermeyi düşünüyorum.Yardımlarınız için şimdidien teşekkür ederim.

e_korn

e_korn

Üye
kardeş aynı sorunu bende yaşadım tamire verdim arka film katlanıp hasar görmüş dediler yani telin filmi değişecek 50 tl tutuyor bu işlem yani servis...

matt01

Üye
    Konu Sahibi
kardeş aynı sorunu bende yaşadım tamire verdim arka film katlanıp hasar görmüş dediler yani telin filmi değişecek 50 tl tutuyor bu işlem yani servis...

Yapma kardeşim ya...çünkü ne bilim düşürme , kötü kullanma diye bir şey yok teli çok nazik kullanıyordum donanımsal değil herhalde demiştim.Telin garentisi devam ediyor ama...
Yani sende de tam benim dediğim gibi yazıyordu değil mi?Eğer öyleyse bu soruna ne sebep olmuş sana ne dediler kardeşim ya?

e_korn

e_korn

Üye
evet aynen öyle yazıyordu tamire verdim ve filmin katlandığını yani hasar gördüğünü söylediler ...

matt01

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bugün bütün programları sildim format attım yine düzelmedi.Artık bugün götürüp teknosa ya verecem onlar servise göndersinler?Yalnız bir şey soracam sen ne kadar süre de aldın tlf nu?Hem bir şey duymuştum bilenler paylaşırsa sevinirim : bu cep tlf ları için servis süresi 30 iş gününden 30 güne düşmüş yani hafta sonları dahil edilmiş bu doğru mudur?

messi_10

Üye
Bende garanti sorunu yok tanıdıktan almsıtım telefonu içini açıp herşeyini yapıyorum film değiştirme işlevi zor değil bende bilmezdim ama youtube den izleye izleye öğrendim telefon un değiştirlmedik parçası kalmadı ama babalar gibi çalışıyor valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt