Mobil TV tamamdır!...

Sponsorlu Bağlantılar

mavijest

Üye
deejaymixman verdigim ayarlar işine yaradımı acaba?

--------------- Ekleme ---------------

vodafonda fena degil 20 ye yakın kanal var üstelik hepsi 3 ay ücretsiz ben sabah başvurdum öle dedi izliyorum görüntüde gayet güzel hem turkcell hem vodafone kullanmak iyi oluyo bazen :pro:

deejaymixman

Üye

Arkadaslar ben waptan her girdiğimde bu hatayı veriyo.

-vede belki bilmeyenleriniz vardır diye söyluyorum artık turkcell musteri hizmetleri de goruntulu konusma ile oluyor.İşte resimler

Not:kendi telefonumdan goruntulerdir.az once cektim :)

aliali1

Üye
Telim N73 ME... Bağlantı kuruklamadı falan diyo ne yapmam lazım ???

keza

Üye
arakdaşlar mobil tv yi yükledim program çalışıyor fakat 1 saat ücretsiz izleme hakkımız varmış bunu nasıl kullanacağız mesaj mı göndermemiz gerekiyor paketlere geldiğimde satın alın felan diyor

ilivic

ilivic

Üye
mobil tv için herhangi bi ücret ödeyecekmiyim girenler cevap atsın

ardaaga

Üye
bidk suanda hiç para ödemedinmi girerken vodafonede

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
mesaj gönderdim cevap geldi telefonunuz desteklemiyor dedi 5700 destekliyor ama ?:(
desteklemio galiba anlamadımki bnde senin turkcellin sitesinden verdiğin lik te ki ceptelleri burda farklı ki bnce bunu baz alın diğerleride wap portalı denen belirsiz şeyle izlicek

deejaymixman

Üye
ben ucret odemedim

ardaaga

Üye
aa nasıl kaydoldun

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
arakdaşlar mobil tv yi yükledim program çalışıyor fakat 1 saat ücretsiz izleme hakkımız varmış bunu nasıl kullanacağız mesaj mı göndermemiz gerekiyor paketlere geldiğimde satın alın felan diyor
ayar mobil tv yazıp 2222 gönderdiysen ve prorama girişte mobil tv yi seçtiysen bağlantı olarak beklicen ara sıra dene paket almadan izleniomu die ek olarak mesaj gelmicek 1 saat için

vodafone ii kanallar var onunki daha ii galiba pff

mavijest

Üye
evet vodafonede katagoriler halinde eglence, haber.ulusal kanallar,müzik kanalları ve çocuk kanalları var üstelik 3 ay bedava diyor

ardaaga

Üye
offf yarın deniycem vodofonu hangi telefonlar için destekli liste varmı

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
vodafone sitesinde yazıo bn bakmıştım ama şuan giremedim ordan bakarsın

mavijest

Üye
vodafonedeki kanal listesi : star,kanald,atv,show,stv,kanal7,fashiontv,kraltv,akıllıtv,numberone,trtçocuk.trt6,ntv,cnbc bir kaç kanal daha var ama aklıma gelenler bunlar tel yanımda yok o yüzden bakamıyorum

deejaymixman

Üye
ARKADASLAR BENDEKİ PROGRAM ŞÖYLE :

SİZDEKİ DE AYNI MI?????

mavijest

Üye
evet bendekide aynı sorun ben anlamıyorum zaten turkcell kendi sitesine n73 destekliyo yazıyo cepten mesaj gönderiyorum desteklemiyo diyo böle saçmalıkmı olur ya

ByPotter

ByPotter

Üye
evet aynı

keza

Üye
ayar mobil tv yazıp 2222 gönderdiysen ve prorama girişte mobil tv yi seçtiysen bağlantı olarak beklicen ara sıra dene paket almadan izleniomu die ek olarak mesaj gelmicek 1 saat için

vodafone ii kanallar var onunki daha ii galiba pff

Mobil tv paketiniz bulanmamaktadır yazıyor ne yapmam gerekir

ardaaga

Üye
evet aynı oğuz senindeaynımı

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici

Arkadaslar ben waptan her girdiğimde bu hatayı veriyo.

-vede belki bilmeyenleriniz vardır diye söyluyorum artık turkcell musteri hizmetleri de goruntulu konusma ile oluyor.İşte resimler

Not:kendi telefonumdan goruntulerdir.az once cektim :)

bu 3G uygulaması değil. Özel müşterilerine verdiği Tv hizmetine ait uygulamadır. 3G hizmetinde kanald vs doğan grubu kanalları bulunmuyor. :oke:

Üst Alt