Nokia 6220 Classic - GPS Performans

Sponsorlu Bağlantılar

silgim

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6220 Classic - GPS Performans
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Öncelikle bu güzel ortama karşılıksız bilgi ve yazılım paylaşımında bulunan herkese teşekkür ederim.

Birçok güzel özelliğin yanında GPS özelliğinin de bulunmasından dolayı Nokia 6220 Classic'i almayı düşünüyorum. Bu telefonu kullanan arkadaşlara sorum, GPS yazılımlarını donma-yavaşlama gibi durumlar olmadan kullanabiliyor musunuz? Diğer GPS özellikli Nokia telefonlarından(Mesela N serisi) eksisi var mı?

Teşekkürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: sedat_karadag36, synkronn ve teramis


Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
6220 Classic çok güzel bir telefon...Cihazı kullanmadım ama fena bir telefon değil...Bizim kullandığımız GPS lerle arada pek bir fark olduğunu zannetmiyorum...GPS özelliğini ben N95 te kullandım , şuana kadar hiç sorun yada donma yaşamadım...Umarım aynı verimi sende alırsın...
 

silgim

Üye
    Konu Sahibi
İlginden dolayı teşekkür ederim 'Nedved'. Umarım kullanıp tecrübe eden bir arkadaş da beni aydınlatır :)
 
androgen

androgen

Üye
Arkadaşım iş sebebi ile Bursa'dan istanbula çokca gidip geldim ve bilmediğim yeri bursadayken tanımlayıp vapurdan indikten sonra açıyordum GPS i hiç sorun olmadı hatta bazı müşteriler o kadar tarif ettirdiniz şaka yapıyordunuz heralde şıp diye buldunuz dediler. Donma sorunu hiç olmadı için rahat olsun.
 
aa-tolga

aa-tolga

Üye
Bende 6220 c kullanıyorum ve herkeze tavsiye ederim.yandaki tusu ile tek tusla garmine bağlanıyor ve uydu bağlantısı kurduğunda mavi ışık sabit yanıyor.gps ayarlarında tümleşik gps haric digerlerini kapat yoksa kontur gidiyor.(yardımlı gps ,sebeke tabanlı).birde ayarlar baglantı ,erişim noktalarından gprs ve wap ayarlarınıda sildim .artık kesinlikle kontur gitmeden navigasyon yapabiliyorum.bağlantı kopması olmuyor ve veri hızı cok iyi.Bende royaltek rt 2100 harici gps cihazı da var hız farkı yok.Uydu bulma ve baglanma hızı N95 8gb dan cok cok iyidir.
 

microp123

Üye
ya arkadaşım bnm de nokia 6220 classic telefon um war bna ayrıntılı olarak anlatırmısın bnde kontor qitmeden nawiqasyon we dier araçlardan yararlanmak istiorum anlatırsan bi zahmet sewinirim ;)
 
rido59

rido59

Üye
6220 CLassic Nokianın ürettiği en başarılı telefonlardan biri kanaatimce . kamerasından tutun gps ozellgi hepsi takır takır calışıyor . Tabi defalarca dememe rağmen yine soyleyeceğim Telefounmla aramı Maxicep düzeLtti : )
 

1011101

Üye
GPS mükemmel. hem hızlı hem çok uydu buluyor.
 

burak386

Üye
garmin ne yha
 

1011101

Üye
Navigasyon programı.
 
dengizhan

dengizhan

Üye
Bende yeni aldım daha henüz gps özelliğini deneme fırsatım olmadı biraz araştırmdan sonra deneyeceğim ilk defa gps kullanacağım kontör gitmeden kullanmak için gerekli adımları öğrendim sayılır :)
 

peugeot_bor

Üye
ben de 6220 clasic kullanıyorum tam bir baş belası bir telefon bir kere güncelleştirme yaptınmı yandın... çünkü hiç bir proğramı yüklemiyor bütün proğram dosyalarınına bozuk diye açmıyor temaları bile kaseinlikle almayın paranıza yazık n79 bir numara
 
aa-tolga

aa-tolga

Üye
ben de 6220 clasic kullanıyorum tam bir baş belası bir telefon bir kere güncelleştirme yaptınmı yandın... çünkü hiç bir proğramı yüklemiyor bütün proğram dosyalarınına bozuk diye açmıyor temaları bile kaseinlikle almayın paranıza yazık n79 bir numara

birkere telefona program yüklenmiyor demişsin bunun N79 dan farkı yok sen yazılım yükselttikten sonra ugulama yöneticisi ayarlardan TÜMÜ ve cevr.m içi sertka kontrolu KAPALI yaparsan problemin çözülür.
Bu arada telefon süperdir herkeze tavsiye ederim
 

citak06

Üye
bana lutfen yardım edin 6220 c telefonum var burada gecerlı olan soyledıgınız ayarları harfıyen uyguladım harıtaya gırdıgımde cevrım ıcı olun dıyor cevrım ıcı oluyorum sonuc bulanamıyor dıyor delı oluyorum nasıl yapcaz bunu
 
endrocu

endrocu

Üye
6220c de gps e baglanırken çevrim dışı olacaksınız.Çevrim içi ol seçeneğini seçerseniz ücretlendirilir.Bunun için Gps ayarlarında Başlangıçda çevrimiçi ol seçenğini hayır yapacaksınız.İnternet ayarlarını silmeye gerek yok.Rahat bişekilde kullanın ben memnunum hiç bir sorun yaşamadım.6220c telefonu orjinal olanlar Nokia nın sitesinden nokia map girip ücressiz lisans kodu alıp 3 aylık deneme sürümünü kullana bilirsiniz.Eğer deneme sürümüne üye olursanız Nokia Map a bağlanırken 3aylık deneme sürümünü aktif etmek için internete bağlanmak isteyecektir buna izin vermelisiniz.(bir kaç saniye sürecektir)
 
kanvoldo

kanvoldo

Üye
arkadaşım bilgiler için sağol. çok yararlı oldu teşekür
 

hycron

Üye
arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba benimde 6220c var şimdi ben bi çok garmin yüklemesinde bulundum fakat başarılı olamadım.rica etsem en baştan sona kadar ne yapmam ve nasıl yapmam gerektiğini detaylı bi şekilde anlatmanız mümkünmü şimdiden teşekkürler.
 

rambo6868

Üye
6220 classic in gps i n95 ten bile daha iyi.
 

private23

Üye
ilk defa böyle bir foruma üye oluyorum hatam olursa maruz karşılarsanız sevinirim.aa-tolga hocama bir sorum olacaktı.nokıa 6220 c var.gpste yol tarif ederken güncelleme istiyor ve akabinde ürünü satın almam için ücretleri gösteren bir sayfaya gönderiyor.hayır diyincede sadece haritadaki yerimi gösteriyor.hocam bu konuyu nasıl halledebilirim.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkür ederim..
 


Üst Alt