Gerçekleştirilen Buluşmalar 1. MaxiCep Online Forum Buluşması ! 26 TEMMUZ PAZAR 21:00-23:00 !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
1. MaxiCep Online Forum Buluşması ! 26 TEMMUZ PAZAR 21:00-23:00 !!
Bildiğimiz üzere en çok online rekorumuz 5,500 üye ile gerçekleşmiştir iki ay önce
Online rekorumuz: 5,568 Üye ile (29.05.2009 Saat 12:50:01)
rekor cuma günü, öğlen vaktinde gerçekleşmiş :)

Ben diyorum ki26 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ 21:00 - 23:00 Arası bu buluşmayı yapalım !
Ve yeni bir rekora imza atalım..
( imzamıza, msn de kişiselimize c.tesi gününden yazarsak, haftaya büyük bir rekor kırmak isteriz :) )

hatta ve hatta tatile giden yöneticilerimizi internet kafelere sürüklemek pahasına :) :)

Ne dersiniz ?

( c.tesi günü forumda bir gün öncesinden ilgili başlık açılacaktır, konuşup muhabbet ederiz :) )

• Beğen
Tepkiler: Da®kness, degerli43, chakır66 ve 1 kişi daha

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Varım Diyorrrrrrr.....:)Bu konu aynı yarışma gibi okunulabilir bir yere konulsun kıralım şu rekoru....:)

Consul9

Consul9

Üye
Ben warım bu ışte

C01aY

C01aY

Üye
Olabilir Salih, ben warımm :)

arslansem

arslansem

Üye
Amaç :hmmm

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
:D
Konuyu açan bile kaçtı bu iş yatar......:D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:) Çok güzel fikir ama öğle değil akşam-gece arası saatleri seçersek daha beter kırarız!!!

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Akşam vakti olması daha yerinde olur. Zirâ çalışan üyelerimiz de var. Geceyarısı olmaz. Kafelerden bağlananlar da olabilir. :ehe Saat 18:00 -20:00 En iyisi bence...

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Saat henüz kesin değil, akşam üstü de uygundur :oke: kimse kaçmadı, duyururuz :)

Bora

Bora

Üye
bende varım.

arslansem

arslansem

Üye
Bence pazar olmasın.Ailecek piknik falan olayları olduğu tek gün pazar :) başka bi gün olmalı bence

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ben yokum.

Calaissien

Üye
Bende varım.Yazdım kişiselime

kralxxx

kralxxx

Üye
Bende varım

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
böyle organizasyonlarda üye girişlerinde ( hosşgeldiniz felan filan yazan yerde ) yada bannerın yanında hatırlatma felan olsa daha iyi olmazmi şu gün online rekor kırmagünü felan........
pilanli bulasamalar konusunda bilgiler var belki buraya hiç girmeyen uyler vardır ben örnegin 6 ayda bir

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
böyle organizasyonlarda üye girişlerinde ( hosşgeldiniz felan filan yazan yerde ) yada bannerın yanında hatırlatma felan olsa daha iyi olmazmi şu gün online rekor kırmagünü felan........
pilanli bulasamalar konusunda bilgiler var belki buraya hiç girmeyen uyler vardır ben örnegin 6 ayda bir

çok güzel bir fikir :oke:

Odysseus

Odysseus

Üye
Güzel fikir katılalım tabi ki. Günü ve saati tam kesinleştirelim.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
bende varım :oke:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Yönetim olarak hepimiz varız. Ama ne şekilde duyuru yapılacak bilemiyorum. Girişte duyuru yapsak biraz garibime gidiyor. En azından şu zamanı belirle de bilelim. Bizim için zaman farkı yok.
Zaten çerez süresini 60dk yaprak rekor otomatik olarak kırılacak ama, zoru oynuyoruz. Diğer forum sitelerini inceliyorum da bir çoğunun rekoru 60dk ile kırılmış. Bize de bu yakışır. Zoru başarmak. Saati şöyle de işimizi bilelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...