Maxicepte Olmasını İstediğim 3 şey...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Maxicepte Olmasını İstediğim 3 şey...
1-Arkadaşlar bunu bir sitede gördüm çokta hoşuma gitti...Sitede şöyle bir uygulama vardı.Dosya eklentilerini ve linklerini teşekkür etmeyen üye indiremiyordu yani indirmek isteyen teşekkür butonunu kullanıyordu dolayısıyla emeğe saygı tam olarak sağlanıyordu:oke:MAXİCEPTE neden olmasın??

2-Bununla ilgili bir konuyu daha öncede açtım ama pek ilgi olmadı:(Arkadaşlar bundan sonra res,mli paylaşımlarımızda maxicep yazısını ve logosunu belirtelimki sömürme olmasın... İnsan başka bir sitede kendi uploadını yazısı yazısına görünce çok şaşırıyor.Bunun için ya bir sistem geliştirilmeli ya da biz resimli paylaşımlarımızda bu hususlara dikkat etmeliyiz...

3-Ve son olarak onaylanmayan konunun konuyu açan üyeye onaylanmasının sebebini özel olarak üyeye pm ile gönderilmesidir...

sizde maxiceepten isteklerinizi buraya yapın konu kalabalığı olmasın...

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff ve emre96

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
1-Arkadaşlar bunu bir sitede gördüm çokta hoşuma gitti...Sitede şöyle bir uygulama vardı.Dosya eklentilerini ve linklerini teşekkür etmeyen üye indiremiyordu yani indirmek isteyen teşekkür butonunu kullanıyordu dolayısıyla emeğe saygı tam olarak sağlanıyordu:oke:MAXİCEPTE neden olmasın??
Bence olabilir.....:oke:

C01aY

C01aY

Üye
1-Arkadaşlar bunu bir sitede gördüm çokta hoşuma gitti...Sitede şöyle bir uygulama vardı.Dosya eklentilerini ve linklerini teşekkür etmeyen üye indiremiyordu yani indirmek isteyen teşekkür butonunu kullanıyordu dolayısıyla emeğe saygı tam olarak sağlanıyorduMAXİCEPTE neden olmasın??
Maxicep.com - Maxicepte Olmasını İstediğim 3 şey...

Bundan çok bahsettim ama anlayan olmadı, teşekkür mesajlarına devammm

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
c01ay ne zaman yüzbaşı oldunn??:) tbrklr

C01aY

C01aY

Üye
c01ay ne zaman yüzbaşı oldunn??:) tbrklr

Tşk ederim, inanın Teşekkür mesajları konusunda tartışırken yüzbaşı olduğumun farkına bile varmamıştım.Ben de sizi tebrik edderim. Sizde heralde daha yeni yüzbaşı olmuşsunuz :):oke:

Bora

Bora

Üye
Bence bu olmamalı. Bu olursa forum ciddiyetini kaybeder.Ben olmaması taraftarıyım.

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
1. dediği olursa müthiş olur emeğe saygı olur :)

emre96

emre96

Üye
neden olmasın :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
bnce bu sitede sohbet yerinin olması lazım çok daha iyi olurdu ve zaman geçerdi

Odysseus

Odysseus

Üye
2-Bununla ilgili bir konuyu daha öncede açtım ama pek ilgi olmadı:(Arkadaşlar bundan sonra res,mli paylaşımlarımızda maxicep yazısını ve logosunu belirtelimki sömürme olmasın... İnsan başka bir sitede kendi uploadını yazısı yazısına görünce çok şaşırıyor.Bunun için ya bir sistem geliştirilmeli ya da biz resimli paylaşımlarımızda bu hususlara dikkat etmeliyiz...

http://www.maxicep.com/trident/orjinal-trident-modelleri-233357.html

Bu konudaki resimlere bakar mısınız ?

Marchegiani

Marchegiani

Üye
3'cu çok mantıklı.

FirstClasss

FirstClasss

Üye
Yanlızca bir şey isteyebilirsiniz üç şey olmaz
:D :)

Odysseus

Odysseus

Üye
:kop:

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
1. Dedii Şeyin Adı Gizli İçerik Teşekkür Etmey Linki Göremiyor Güzel Bir Uygulama Ama Her Forumda O Özellik Yok İşte !!

Odysseus

Odysseus

Üye
O biraz zorlama oluyor. Maxicep şeffaflık üzerine kurulu. Konularda katı kurallar yok. Teşekkür etmezsen seni adam yerine koymayız tarzı bir forumculuk anlayışımız yok. Böyle kalması daha uygun görünüyor. Sonuçta biz emek verirken karşılık alabileceğimizi de alamayacağımızı da hesaba katıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt