Consul9
Üye
Maxicepte Olmasını İstediğim 3 şey...
1-Arkadaşlar bunu bir sitede gördüm çokta hoşuma gitti...Sitede şöyle bir uygulama vardı.Dosya eklentilerini ve linklerini teşekkür etmeyen üye indiremiyordu yani indirmek isteyen teşekkür butonunu kullanıyordu dolayısıyla emeğe saygı tam olarak sağlanıyordu
MAXİCEPTE neden olmasın??
2-Bununla ilgili bir konuyu daha öncede açtım ama pek ilgi olmadı
Arkadaşlar bundan sonra res,mli paylaşımlarımızda maxicep yazısını ve logosunu belirtelimki sömürme olmasın... İnsan başka bir sitede kendi uploadını yazısı yazısına görünce çok şaşırıyor.Bunun için ya bir sistem geliştirilmeli ya da biz resimli paylaşımlarımızda bu hususlara dikkat etmeliyiz...
3-Ve son olarak onaylanmayan konunun konuyu açan üyeye onaylanmasının sebebini özel olarak üyeye pm ile gönderilmesidir...
sizde maxiceepten isteklerinizi buraya yapın konu kalabalığı olmasın...
MAXİCEPTE neden olmasın??2-Bununla ilgili bir konuyu daha öncede açtım ama pek ilgi olmadı
Arkadaşlar bundan sonra res,mli paylaşımlarımızda maxicep yazısını ve logosunu belirtelimki sömürme olmasın... İnsan başka bir sitede kendi uploadını yazısı yazısına görünce çok şaşırıyor.Bunun için ya bir sistem geliştirilmeli ya da biz resimli paylaşımlarımızda bu hususlara dikkat etmeliyiz...3-Ve son olarak onaylanmayan konunun konuyu açan üyeye onaylanmasının sebebini özel olarak üyeye pm ile gönderilmesidir...
sizde maxiceepten isteklerinizi buraya yapın konu kalabalığı olmasın...
tbrklr
n: