Evet.. Ben tema yapmak isteyen herkese ne biliyorsam öğretmeye kararlıyım.. Tema yapmayı bir kaçtane İtalyan'ın tekeline bırakmamalıyız.. İnanıyorum ki eğer öğrenilirse çook büyük yetenekler hünerlerini dökecek.. şimdilik bu kadar yetiştirebildim.. tema yapmak istiyorsanız yukarıdaki kurulumu lütfen inceleyin... sürekli bu konuyu güncelleyeceğim.. özellikle Svg hakkında bilgi toplayın.. İllustrator programını temin edin... bildiğim her soruya cevap vereceğim..
kolay gelsin...
İyi günler, öncelikle tema yapımı hakkında yaptığınız paylaşımlarda harcadığınız tüm emekler için size çok teşekkür ediyorum, gerçekten bu konuda çok faydalı bilgiler veriyorsunuz.. Ben de kendi çapımda kendi telefonum için birşeyler yapmaya çalışıyorum.. Telefonumun modeli nokia N70, çözünürlüğü 176*208.. Yaptığım temalardaki backgroundları maalesef ekrana kaplatamıyorum, yani tam ekran olmuyorlar.. svg formatı ve illustrator programından bahsetmişsiniz, acaba o programla bilgisayarımızdaki bir .jpg yada herhangi bir foto formatındaki resim dosyasını .svg formatına dönüştürme imkanımız var mı? Diger bir sorun da, internetten indirdiğim ve kullandığım tema ikonları telefonda, carbide ui programıyla çalışırken göründüklerinden daha ufak görünüyorlar

Çözünürlükleriyle alakalı birşey sanırım.. Son olarak bir de telefonda, ana ekranda tercih isminin yazılı olduğu bölüm her zaman mavi kalıyor, düzeltemiyorum
Yaptığım bir temadan görüntüleri burada paylaşmak istiyorum.. Yardımcı olursanız sevinirim.. Tekrar iyi günler..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız