siz türkiye için altın değerinde bir insansınız emeğinize sağlık amacım tema yapmaktı başta ama illustrator konusunda kndim geliştirmeye karar verdim sayenizde geleceği parlak bir program çünkü emeğiniz ve anlatımlarınz için binlerce kez teşekkürler a21a bravo sizeBildiğim ne varsa öğretmeye hazırım.![]()
n:Evet.. Ben tema yapmak isteyen herkese ne biliyorsam öğretmeye kararlıyım.. Tema yapmayı bir kaçtane İtalyan'ın tekeline bırakmamalıyız.. İnanıyorum ki eğer öğrenilirse çook büyük yetenekler hünerlerini dökecek.. şimdilik bu kadar yetiştirebildim.. tema yapmak istiyorsanız yukarıdaki kurulumu lütfen inceleyin... sürekli bu konuyu güncelleyeceğim.. özellikle Svg hakkında bilgi toplayın.. İllustrator programını temin edin... bildiğim her soruya cevap vereceğim..
kolay gelsin...![]()

canoo şimdi benim bi sorunumm warr. Ben bi tema yaptım resimlerini falan almayı unuttum su an bende sadece nokia uygulama dosyası olan .sis uzantılı bi dosya war ben bunu zedgeye yukleyip tema yapımının bi kac italyana kalmadıgını gostermek istiorum ama bilirsinki zedge önizlemesiz tema kabul etmio nasıl cıkartabilirim ben bunun resimlerini???