Hackerlar Google'ı ele geçirdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ash54

ash54

Üye
    Konu Sahibi
Hackerlar Google'ı ele geçirdi
İnternet devi Google da en sonunda hacker'lardan nasibini aldı.

Google arama motoru dünyanın en çok ziyaret edilen ve en göz önünde olan siteleri arasında yer almasına rağmen bugüne kadar ismi pek hacker'larla birlikte anılmamıştı. Fakat sonunda bu da oldu. Google'ın Fas'a yayın yaptığı adresi hacker'lar tarafından ele geçirildi.

Bu adrese giren kullanıcılar sayfanın hacker'lar tarafından ele geçirildiğine dair bir yazı ile karşılaştılar. Hacker, internet üzerindeki kullandıkları takma adlarını, bir internet sitesi adresini ve bir de e-posta adresini sayfada yayınladılar.

Güvenlik uzmanları hacker'ların siteyi ele geçirmesine Google'ın sayfasının kodlarındaki herhangi bir açık değil, Fas alan adı yönetimi Nic.ma'nın DNS sistemindeki bir açığın sebep olduğunu söyledi. Görünüşe göre hackler'lar Nic.ma'ya sızıp Google.co.ma adresinin yönlendirdiği DNS sunucularını değiştirerek, kendi istedikleri bir IP numarasına yönlendirmişler. CHIP

Bugün Gazetesi

Feel It

Feel It

Üye
Fırsatçılara bakın hele :) Google adına pek iyi olmamış..

Doğan

Üye
inanmıyorum yaa :ss google bile

L@zKoPaT

Üye
Büyültcek bişe değilki ona bakarsan iskorpitks türk hacker microsoftun fransa sitesini hacklmişti ;)

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Şuanda bir sorun yok ama :)

sultanomar

Üye
iyi olmuş google a :D

Salihyet

Salihyet

Üye
bu en fazla bir kaç dakika sürmüştür.. :oke:

fodder

fodder

Üye
normaldir bu arada internet exporer e dikkat edin ve tarayınızı değiştirin ben öyle yaptım..:)

Atakan

Atakan

Üye
Microsoft,Karspersky ve son olarak Google
Çok ilginç

mustafahurma

mustafahurma

Üye
Evet en fazla iki yada uc dk surmustur zaten ne anlarlarki bundan ne islerine yarayacakki bi anlam veremiyorum.kendilerine yazik bosuna kafa patlatiyorlar

berkobey

Üye
İlqinç Bi Olay

kosu_bandi

Üye
Uzman ekiple kondisyon aletleri ve koşu bandı tamiri,
bakımı garantili yapılmaktadır.. USTANIZI UZAKLARDA ARAMAYIN..!
05439534653 05356230613

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...