Garmin Mobile XT 5.00.00 Turkce

Sponsorlu Bağlantılar

msqonn

Üye
    Konu Sahibi
Garmin Mobile XT 5.00.00 Turkce

baska programlar icin yukarda program modifiye ne arasanız vardır

• Beğen
Tepkiler: ihsan360, gokay_karadeniz, qwer1111 ve 9 diğerleri

erhanmehmet

erhanmehmet

Üye
teşekürler bide bluetoot gps cihazı olsa tam olucak

kalpsiz02

Üye
teşekürler

dj_racon

Üye
bir türlü indiremedim verdiğiniz sitede bir sorun mu var acaba

03kaptan

Üye
çok saol arkadaşım ellerine saglı

--------------- Ekleme ---------------

iyide link yok yaaaaaaaaaa

metintulay

Üye
evet link ölmüş

aa-tolga

aa-tolga

Üye
SON versiyon 5.00.20 çıktı.

golden_shot

Üye
arkadaslar garmin ****** gps ile calısıyormu yada baska cihazlar icin sisx dosyası yayınladımı bilen varsa lütfen cevap versin tesekkür ediyorum.Tomtom yeni gps cihazları icin guncelleme yapıyor ama garminde varmı....

yani ****** gps demek istedim bi onceki mesajımda silmisim kusura bakmayın bende hge-100 var ve p1i kullanıyorum ama bir türlü gps eslestiremedim cunku uzak gps icin sadece bluetooth portunu acıyor diger ****** gpsler icin bi numara yok bilen varsa lütfen tekrar teşekkrler...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
arkadaslar garmin gps ile calısıyormu yada baska cihazlar icin sisx dosyası yayınladımı bilen varsa lütfen cevap versin tesekkür ediyorum.Tomtom yeni gps cihazları icin guncelleme yapıyor ama garminde varmı....

yani gps demek istedim bi onceki mesajımda silmisim kusura bakmayın bende hge-100 var ve p1i kullanıyorum ama bir türlü gps eslestiremedim cunku uzak gps icin sadece bluetooth portunu acıyor diger gpsler icin bi numara yok bilen varsa lütfen tekrar teşekkrler...

sizin telefonunuzda dahili GPS yoktur.Harici GPS ide bluetoothla bağlayabilirsiniz ancak o zaman navigasyon yapabilirsin.

servetgezer

Üye
teşekkürler

golden_shot

Üye
sizin telefonunuzda dahili GPS yoktur.Harici GPS ide bluetoothla bağlayabilirsiniz ancak o zaman navigasyon yapabilirsin.

cok tesekkur ediyuorum simdi royaltek 2100 aldım ve mukemmel calısıyor adeta nokta atıs cok memnunum arkdaslara duyurulur kesinlikle sony ericsson kullanıcısıysanız hge-100 almayın cunku wayfinder dan baskası desteklemiyor ayrıyetten wayfinder nete baglantı istiyor surekli ve programlarıda paralı bilmeyenlere duyurulur saygılar....

iyilmaz57

Üye
Garmin programını Asus Pda da kullanabilirmiyim.

Saygılar,

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
Eline sağlık. Teşekkürler...,:oke:

celal8961

Üye
link çalışmıyor

erdal123456

Üye
teşekkürler

cmoslogic

Üye
teşekkürler arkadaş

caner0688

Üye
tskkrler saolasın ....

leons_19

Üye
link ölü

hancem

Üye
tskleeerrrrrrrrrrrrr

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Harici GPS büyük bir artı oldugunu söylüyorlar.-(Kİ bencede öyle).Nice sözde gps telefonlar var kullanabilene aşk olsun

Üst Alt