civciv nasıl iyileştirilir..

Sponsorlu Bağlantılar

cezı

Üye
    Konu Sahibi
civciv nasıl iyileştirilir..
kardeşler ben 2 tane civciv aldım bunlardan biri sakatlandı(ayağında) ne yapmalıyım neolur yardım edin şimdiden tşk.:sukur::sukur:
 


-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
veterinere götürün
 
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Alçıya al ayağını :ehe Şaka bir yana - YARINIYOK - arkadaşımızın dediği gibi bir veterinere götürürsen hayvana eziyet etmemiş olursun... :)
 
finike_ru

finike_ru

Üye
ayağına kibrit çöpi bağla
 
berkan55

berkan55

Üye
veterinere gotur
 

maxi_beko

Üye
arkadaşlar 4 tane civciv aldım :vur 1'i sabah öldü.1'de şu an da kıvranıyo görseniz ölü sanarsınız.biride hasta(allahtan biri sağlıklı;)) hastalar birbirlerinin b.o.k.larını yiyodu.:bilmem: nasıl iyileştiririm bunları??? :sukur::sukur::sukur::sukur::sukur::sukur::sukur::sukur::sukur::sukur:
 
gσѕѕιρ gιяℓ

gσѕѕιρ gιяℓ

Üye
Civcivler genelde üşüdükleri için hastalanıyolar bnde 2 tane almıştım biri hastalandı aldığım yere götürdüm.Ölür dedi.Ama uzun bi araştırmanın sonucunda Bir kavanozu sıcak su ile doldurup civcivlerin bulunduğu yere koyun.Hasta olanlar dibine gidip oturuyo ztn.Su soğudukça sıcak suyla yenileyin.Umarım civcivleriniz iyileşir.
 
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
onlar hemen ölüyor yaa .. sen sat onları git kedi al :ehe
 
SucX

SucX

Üye
arkadaşlar 4 tane civciv aldım :vur 1'i sabah öldü.1'de şu an da kıvranıyo görseniz ölü sanarsınız.biride hasta(allahtan biri sağlıklı;)) hastalar birbirlerinin b.o.k.larını yiyodu.:bilmem: nasıl iyileştiririm bunları??? :sukur::sukur::sukur::sukur::sukur::sukur::sukur::sukur::sukur::sukur:

Sıcak ortamda bulunmalılar
Oda sıcaklığı filan değil daha sıcak olmalı
Müsaitseniz dışarıya salıverin ayaklansınlar :)
 

dinccine

Üye
ayagına kürdan bagla bantla sat ki ayağı dik kalsın
 

shophen

Üye
LÜTFEN YARDIM EDİNNN....!!!!!Ben çarşamba günü 2 civciv birde ördek aldım yeni doğmuşlar muhtemelen bir yada iki günlükler.Bir tanesi böyle uyuşuk uyuşuk dolaşmaya başladı çarşamba akşama doğru sonrada perşeme günü öldü.diğer civcivim bugün hastalandı dün çok iyiydi ördeğimle çok iyi anlaşıyorlardı ama bugün oda uyuşuk uyuşuk dolaşmaya başladı ölen civcivim sanırım bir önceki gece üşümüş o yüzden öldü ben de bu yüzden diğeri üşümesn diye dün onlara lamba taktım gece lambayla uyudular.Şimdi diğeri hasta sıcak kavanoz koyuyorum sürekli lambayı yakıyorum biraz düzelir gibi oldu birde kekik çayı verdim yumurta sarısıyla oda ishal olmuş çok uğraşıyorum sabahtan beri ama onu yaşatabilmemin kesin bir yolu var mı ilaç vermek istemiyorum tabiri caizse kocakarı yöntemi falan lütfen bilen birileri paylaşsın acil olarak cevaplarınızı bekliyorum.....
 

OğuzcanAbi

Üye
weterinere götür hayvana yazık
 

mustafamb19

Üye
arkadaşlar lütfennn acil yardımm 2 tane civcivim var sarı ve pembe kardeşim yanlışlıkla pembenin ayağına bastı 30 gündür yaşıyolor ama su anda can çekişiyor gbi bahçeye çıkardım iyileştirici kırem faln sürdüm az bişi yürü yor veteriner nerde bilmiyorum ben çorum dan mustafa acil yardım ayağı orta parmağı mos mor sıcdak su faln koyuyorum ışık veriorm iyi ama yürüyemior :bilmm

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar lütfennn acil yardımm 2 tane civcivim var sarı ve pembe kardeşim yanlışlıkla pembenin ayağına bastı 30 gündür yaşıyolor ama su anda can çekişiyor gbi bahçeye çıkardım iyileştirici kırem faln sürdüm az bişi yürü yor veteriner nerde bilmiyorum ben çorum dan mustafa acil yardım ayağı orta parmağı mos mor sıcdak su faln koyuyorum ışık veriorm iyi ama yürüyemior :bilmm:allalla:

--------------- Ekleme ---------------

lütfen acil yardımm
 

JayJayyy

Üye
canım parmağına yarabandı sar.hayvanlarıda rahat bırak.senin tepene uyurken ampül koysalar nasıl olursun.
 
abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Konuyu Biri Hortlartmış :D Ya O Civcivler ölmüştür yada TAvuk Olmuştur :D
Şaka Bi yana Süper bilgiler vermişler arkadaşlar
 

mustafamb19

Üye
şakayı bırakın civcivler hala yaşıyor ama sarı onun acı içinde kıvrandığını görünce sarıda bi hoş olmaya başladı lütfen önerilerde bulunun (şaka yapmayın):allalla::bilmm:ağlarım:
 

ceesur

Üye
Kürdana civciv bağla... (şaka bi yana da 10 tane civ civim oldu. 3 tanesi ördek 6 sı tavuk civ 1 tanesi horoz civ (tepeli karizmatik) bir tane tavuk vicivic yukarı bakarak ses çıkararıyor sesi çıkmıyor. canlı ama hep uyku halinde diğer takımdan uzak duruyor buna ben limon gagalattım. ne yapmak gerek bu hamsiye nasıl iyileştiririz bu bulguru...şaka yanada civcive ne veririz. Not: kardeş tarafından civcivin ayağına basılmadı ve tepesine ışık tutmuyoruz. hatta ördekler suda yüzüyor. büyük küçük.. Saol saygılar bu arada 84 lvlli
k ceesur sura karakterim blokeli durumda..dava edicem.. tabiki civcivler daha önemli..:heyo::aman2:
 

RoyQue

Üye
arkadaşm eve civciv almican hayvan ölicek sonra elinde sonunda olecek!!!yumurta verdiğini görmeyeceksinben aldım 2 tane:vuröldü:ağlarım:çok kötü sinirim bozuldu bi de o hafta oks vardı sınavda bi gelio aklıma bi gelio bi de yavaş yavaş öldü önce hastalandı sonra bi zayıfladı sonra öldü.son hali hiç aklımdan çıkmadı.ama 1i yaşadı ve bir çiftliğe verdim.ne bilim belki orada bir tavuk kanat altına almıştır ve yaşamıştır 35 derece sıcaklık gerekiyo ve bunu evde yaratmak imkansız:::klimalar bile 30 dereceye çıkıyor.yani bişey demiyorum arkadaşım hayvana 4 gün eziyet edip 5.de öldürmekten zevk alıyosanız alın civciv ben önünde eğilicem ya.taman 1 gün al 2. gün al 3. de ver bir çiftliğe yoksa ölicek bu hayvan
 

ziar123

Üye
Yaha Şimdi Civciv 1. TL 2 TL ye KEDİMİ ALSIN:allalla::vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur bende 2 tane almıştım 1 hastalandı ölmüs sandım atım bahceye alyımı tekrar :'(:'(:'(:'(:'(
 
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
civciv almak bence hayvan sevgisini değil onlara eziyeti gösterir. bende eskiden alırdım ama 2-3 gün sonra ölürlerdi. onların geldiği yerler sağlıklı olmadığı için zaten hemen hastalanıyorlar. evde civciv beslenmezki büyüdü diyelim tavuk,horoz oldular napcaksın. ? (tabi kesip yermisin bilemem:ehe)
 


Üst Alt