Telefon Ram Yüksek Gösterme RAMBooster v3.0 (s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
ya peki git bir araştır kimin telefonunun beynini öldürmüş????
ya abi bide profesyönelim diyosun.
dünyada bu proyu birsürü kişi kullanıyor hiçbir sorun yoq???
ama genede aydınlatıcı bilgilerin için saol:ehe

kemal21

kemal21

Üye
:)benim bir sorum olacak bu program ram de 4mb civarı bir yer kaplıyor açılınca acaba kapladığı yer kadar ram boşaltabiliyormu:ehe

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
boşaltabiliyor:ehe

maleguard

maleguard

Üye
arkadaşım ben profesyonel bir telefoncu olarak sakın yanlış anlama ama verdiğin programın neler yaptığını bilmediğini görüyorum.
telefonun ram hızıyla oynarsan ana kitte aşırı ısınma yapar ve telefonun beynini yani çipini öldürür ve telefon geriye dönülmez akşamın ufkunda kaybolur.bu programı yüklerken bir daha düşünün arkadaşlar...
hiç gülüceğim yoktu :D bu ramdaki gereksiz boş yere duran atık dosyalardan arındırıo profesyonel arkadaşım:P: telefonunuza hiç bir zarar vermez gönül rahatlıyla kullanabilirsiniz ben telefonu aldığımdan beri kullanıyorum:oke:

kur

kur

Üye
KONUYU acan :sn: arkadasa sabrindan ve mantikli izahlarindan oturu TESEKKURLER....................

emragh

emragh

Üye
kardeş like baksan iyi olur:(

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
tskk

Favorite

Favorite

Üye
Arkadaşlar ramın hızlı çalışıp çalışmaması tamamen size bağlıdır eğer siz bir kaç program açar simge durumunda çalıştırırsanız telefon yavaş çalışır simge durumunda çalışan programları menü tuşuna basılı tutarsanız görürsünüz ve görevlerini c-okey tuşuna basıp sonlandırabilirsiniz yine yavaş çalışıyorsa *#7370# okey yapıp telefona format atarsınız düzelir. Ama program her ne olursa olsun paylaşıma saygı göstermek gerekir. Telefonunuz hiç açılmıyorsa yıldız üç okey ve kapatma tuşlarına aynı anda basar beklerseniz yine format atmış olursunuz.

kemal21

kemal21

Üye
:)benim bir sorum olacak bu program ram de 4mb civarı bir yer kaplıyor açılınca acaba kapladığı yer kadar ram boşaltabiliyormu:ehe

eğer bu pro 4mb ram boşaltabiliyorsa bir hesap yapalım
benim n73 ümün açılış rami 21 mb
bu programı açınca 4mb ram giderse 17mb kalır
quick boost yapınca 4mb rami boşaltır ve free ram 21 mb olur
sonra programı kapatınca 4mb ta programın kapladığı yerden ram açılr ve free ram 25mb olur
aranızda n73 kullanıpta bu programı açtıktan ve kapattıktan sonra 25 mb boş ram olduğunu gören biri varmı ?:yuru

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
sende quick boost yapma beğenmiyorsan kullanma n73ün zaten rami çok düşük bırak memory upı en gelişmiş ram prosunu dahi getir telefonunda belirli bir hızlanma olmaz...

kemal21

kemal21

Üye
İşe yaramayan programın ne işi var burada?

Rami hızlandırmak nasıl olur???

Ram hızlandırmak ne demek???

Konuya gerçekten emek vermişsin ama programın bir işe yaradığı yok....

Eğer program sağlam olsaydı bu kadar olumsuz mesaj gelmezdi...

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
kardeş 2-3 kişi olumsuz msj yazmışşş...
ben sana kullanacaksın die bir zorluk koymuyorum
sen kullanma ama bırak insanlar kendi bildiklerini yapsınlar

"Rami hızlandırmak nasıl olur???Ram hızlandırmak ne demek???" bu soruların cewbınıda googlea yaz araştır bulursunnn

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
teşekkürler ama sisx veya sis olsaydı çok daha etkili olurdu birde pek fazla işe yaramıyor diyorlar buna

volkini

volkini

Üye
Teşekkürler...

fazo

fazo

Üye
teşekkürler kardeş

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için tşk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt