Setool 2 Lite 1.11 kullanımı ile ilgili herşey sorunlarınız vs. söylein yardım ediim

Sponsorlu Bağlantılar

eldergod

eldergod

Üye
    Konu Sahibi
bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler
telefonuma yazılım yüklemeye çalışırken bir problem oluştu.
yalnız problemimi çözemedim. setollv107 ile yazılım yüklemeye çalışıyorum
dilleride yükledikten sonra en sona kadar geliyor fakat elapsed second yazısı çıkmıyor elapsed:334 secs. yazısında kalıyor. işlem bitmiş gibi kabul ederek telefonun bataryasını çıkarıp takıyorum ve açmaya çalıştığımda sony ericson ekranından sonra ekran yanıp yanıp sönüyor. telefonum w810i
yardımcı olursanız minnettar kalırım

sony lere yazılım yüklenirken senden bataryayı çıkarıp yeniden takmanı mutlaka ister ama takarken c tuşuna basılı olarak tak fazla bekleme çünkü telefonun açılabilir başka bir pc de yüklemeyi denedinmi peki ha bide setool ünü güncel tutmanı tavsiye ederim çünkü kullandığın sürüm eski

seferii

Üye
bilgi için teşekkürler setoll 1.11 ile iş yerinden deneyeceğim inşallah olur.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
kardes ben w880i ye yaptım saol da w810i ye yapılır mı??

dazlak1

Üye
kardeş w810i imei nasıl atılır

conendrum

conendrum

Üye
4shared indirmiyor. Şunu bi zahmet başka bir sunucuya yüklerseniz iyi olur. o kadar bekletiyor sonra link yanlış diye hata veriyor 4shared.

eldergod

eldergod

Üye
    Konu Sahibi
Link yenilenmiştir usb driverin linki ise hala sağlam :oke:

tanimazsinki

tanimazsinki

Üye
Sorması Ayıp Anlatım Sanamı Ait Alıntı Yapan izin Alsın Diyorsun Sen Benim Konumu Alırken Benden izin Aldınmı ???

orochı sen mobil forumdasın senı oradan tanıyorum senın sayende telefonumu calıstırabıldım hersey ıcın tesekkur ederım

mmorhan

Üye
link ölü

antenkid4646

Üye
ya ben hepsini senin dedigin gibi yaptim ama hic biri olmadi kardes benim w880i var ama olmadi ja napmaliyim yardim edersen sevinirim sagol

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
w910İ sE tools da w910İ seçeneği yok ben nasıl yapcam anlamadım iconları değiştircem de menüdeki olmuyo :( yardım edersen çok sewinirim şimdiden teşekkürlermi sunuyorum saol

eldergod

eldergod

Üye
    Konu Sahibi
w910İ sE tools da w910İ seçeneği yok ben nasıl yapcam anlamadım iconları değiştircem de menüdeki olmuyo :( yardım edersen çok sewinirim şimdiden teşekkürlermi sunuyorum saol

w910i seçeneği yoksa setool ün yeni bir versiyonunun çıkmasını beklicen burdakileri telefonuna uygulama servislik olur

--------------- Ekleme ---------------

ya ben hepsini senin dedigin gibi yaptim ama hic biri olmadi kardes benim w880i var ama olmadi ja napmaliyim yardim edersen sevinirim sagol

belki kablonda sorun vardır yada driveri yüklerken hata vermiştir bu yüzden başka bir bilgisayarda dene
oda olmazsa bişeyleri eksik yapıyorsun

zzzmedmexzzz

zzzmedmexzzz

Üye
setool 1.11 indirdim ve rardan çıkardığım setool2lite.exe'yi çalıştırdım ama
windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permission to access the item.
şeklinde bir hatayla karşılaştım

program açılmadı ne yapabilirim

eldergod

eldergod

Üye
    Konu Sahibi
setool 1.11 indirdim ve rardan çıkardığım setool2lite.exe'yi çalıştırdım ama
windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permission to access the item.
şeklinde bir hatayla karşılaştım

program açılmadı ne yapabilirim

çevirdiğime göre kullandığın pc setool e erişmene izin vermiyor birde yönetici olarak çalıştırmayı deneyin simgeye sağ tıklayın ve oradan yönetici olarak çalıştırı seçin

ktlbyln

Üye
telefonumun ilk ayarlarına nasıl geri döneceğim.biras bilgi werirsenizs sewinirim.mesela fontlar camdriver flan hepsini nasıl geri alacam.

ersinsss

Üye
slm w810 a acoustic attım ama ses kalitesini begenmediğim için gdfs yedeğini tekrar yükledim ama suan tel hiç acılmıyor yardımcı olursan sevinirim

eldergod

eldergod

Üye
    Konu Sahibi
slm w810 a acoustic attım ama ses kalitesini begenmediğim için gdfs yedeğini tekrar yükledim ama suan tel hiç acılmıyor yardımcı olursan sevinirim

eğer buradaki gdfs yükleme yöntemini kullandıysan telefonundan tabiki olumlu bi yanıt alamazsın gdfs yedeğini misc files e koy write gdfs ye bas telefonunu bağla batarya çıkar tak diicek tak çıkar başarıyla elapsed:# second demesini bekle bide böyle yap oda olmazsa firmware atmayı dene :oke:

gangsr

Üye
telefonm k750i cid49 setool den menü yükledim onu beğenmeyip sonra bi menü daha yükledim ama şimdi menü silindi menü tuşuna bastığımda hata veriyor servise başvurn diye ne yapablirm ilgilenen arkdaşlara şimdden teşekkür edrm..

Üst Alt