Reklam izle para kazan siteleri gerçekten para veriyormu ?

Sponsorlu Bağlantılar

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
    Konu Sahibi
Reklam izle para kazan siteleri gerçekten para veriyormu ?
Arkadaşlar bu konuda deneyimi olan parasını alan alamyanlar varsa buradan yazarsa mutlu olurum...

• Beğen
Tepkiler: BEBEG

Odysseus

Odysseus

Üye
Bu tip sitelerden para kazananlar var. Ancak reklam başına verilen 2 puan , 6 puan aylarca birikmez. Toplamı 100 TL olduğunu da parayı çekebiliyorsunuz. Ya da Pay Pal hesabınız varsa biriken 100 TL altındaki meblağı PayPal hesabınıza aktarıp geçerli olan online mağazalardan alışverişlerde kullanabiliyorsunuz.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Reklam sitelerinden para kazanılabiliyor. Fakat belirli sınırda puan biriktirmen gerekiyor. Mesela reklam başına 2 puan veriliyor. Günlük en fazla 20 reklama bakabiliyorsun. Her reklam tıkladığında da 50 Cent gibi bir miktar PayPal hesabına yükleniyor. Hesaptan para çekmek için en az 20.000 kadar puan biriktirmen isteniyor. Çok sabırlıyım diyorsan deneyebilirsin. Fakat PayPal Türkiye'ye hizmet veriyor mu bilmiyorum. Kazandığın parayı sanal alemde rahatça kullanabilirsin. Paralı üyelik isteyen sitelere üyelik yaptırabilirsin. RapidShare'den Premium hesabı açabilirsin.

Her reklam sitesinin de puan ve ücret politikası farklıdır.

Bilgine. :oke:

arslansem

arslansem

Üye
Süperteklif sitesinden hiçbişey kazanamazsın.Adamlar 2-3 günde bir ortalama 5-6 puan lık reklam gönderiyor.100000 puana gelmen gerek para alabilmen için.En az 10 yıl boyunca beklemen gerek :)

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
    Konu Sahibi
Reklam sitelerinden para kazanılabiliyor. Fakat belirli sınırda puan biriktirmen gerekiyor. Mesela reklam başına 2 puan veriliyor. Günlük en fazla 20 reklama bakabiliyorsun. Her reklam tıkladığında da 50 Cent gibi bir miktar PayPal hesabına yükleniyor. Hesaptan para çekmek için en az 20.000 kadar puan biriktirmen isteniyor. Çok sabırlıyım diyorsan deneyebilirsin. Fakat PayPal Türkiye'ye hizmet veriyor mu bilmiyorum. Kazandığın parayı sanal alemde rahatça kullanabilirsin. Paralı üyelik isteyen sitelere üyelik yaptırabilirsin. RapidShare'den Premium hesabı açabilirsin.

Her reklam sitesinin de puan ve ücret politikası farklıdır.

Bilgine. :oke:
Yani diyosun ki her reklamdan 50 cent benim paypalıma yatıcak ? Peki 50 cent ne kadar yapıyo TL olarak ? :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Yani diyosun ki her reklamdan 50 cent benim paypalıma yatıcak ? Peki 50 cent ne kadar yapıyo TL olarak ? :)

Tam olarak öyle değil. Mesela bana süpertekliften geliyo reklamlar. İki ayda 12 TL anca oldu. Kazandığın her TL veya yabancı site ise cent hesabına geçmez. Belli bir limiti var.

arslansem

arslansem

Üye
Tam olarak öyle değil. Mesela bana süpertekliften geliyo reklamlar. İki ayda 12 TL anca oldu. Kazandığın her TL veya yabancı site ise cent hesabına geçmez. Belli bir limiti var.
2 ayda 12 tl mi?Kaç tane alt üyen var?:hmmm

Odysseus

Odysseus

Üye
2 :kop::kop: Uğraşmıyorum fazla

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye

Benimki sadece örnekti. :) Her sitenin ücret politikası farklıdır. Para geliyor ama bunun için çok sabırlı olmak lazım. :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Semih senin kaç tane ki alt üyen

arslansem

arslansem

Üye
Valla 10 dan fazla değildir.Ve hepsinin mailleri okuduğunu sanmıyorum:)
Sana her gün mail geliyor mu?

Odysseus

Odysseus

Üye
Hemen her gün 2 tane geliyor en az. Benimkilerin okumama gibi bir riski yok. Alt üyeler annemle bizim yeğen. İkisinin de hotmail şifresini bildiğim için girip ben okuyorum :ehe Bir de profil düzenlerken orada ne gördüysen hepsini seç. Mesela içki içmiyorsan bile içiyorum de, ve marka seç. Mesela Miller markası reklam verdiğinde profillerinde bira içenleri seçip onlara reklam gönderiyorlar. Ne kadar fazla şey seçersen o kadar çok mail geliyor

arslansem

arslansem

Üye
Hmm anladım.Günde en az 2 ha?Bana 2 günde bir ancak geliyor :)
Reklamların puanları nasıl?

Odysseus

Odysseus

Üye
Bazen 2 bazen 6 veriyorlar. Bazen anket gönderiyorlar 49 puan. Belli olmuyor.

arslansem

arslansem

Üye
Hmm sağol bakalım bi ayar çekecez artık :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Reklam matik olabilir de süperteklifi denemeyin bile :ehe
Ya bişey soracam arkadaşım.Bu reklammatikte size uygun reklamlar var ya onları izleyip (en az 10 gün sanırım) bitirdikten sonra yeni reklamlar mı yükleniyor sayfana?

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Aman kim uraşacak!

iyiusta

iyiusta

Üye
Ben yeni başladım bu para kazanma olayına.Deniyorum şimdilik.Bu siteyede üye oldum.BAkalım zaman ne gösterecek.

yingyang16

Üye
bu konu ne zaman açıldı bilmiyorum ama bu yazıyı görünce bu foruma üye oldum size cevap vermek ve merakınız için ben süperteklif e 6 aydır üyeyim en son ödememi 25.12.2009 tarihinde 200 tl olarak bankadan çektim haftaya perşembe tekrar bir 200 tl ödeme alıcam başka bir arakdaşım ise bu siteden aylık ortalama 400 ile 500 tl bir ek gelire ulaştı bende size tavsiye özellikle yeni başlayanlar kampanyaları kazanarak kısa zamanda para kazanabilirsiniz:)

--------------- Ekleme ---------------

inanmayanlar varsa işte dekontum tıklayın ve görün buarada bence reklammatik sitesine kesinlikle üye olmayın derim ben üye oldum 266 üyem oldu ne reklam gönderiyorlar nede kampanya sonuçlarını açıkladılar.266 üye ile kazancım orada 47 tl yükselmiyor pek güvenli bir site değil:(

Üst Alt