Yani diyosun ki her reklamdan 50 cent benim paypalıma yatıcak ? Peki 50 cent ne kadar yapıyo TL olarak ?Reklam sitelerinden para kazanılabiliyor. Fakat belirli sınırda puan biriktirmen gerekiyor. Mesela reklam başına 2 puan veriliyor. Günlük en fazla 20 reklama bakabiliyorsun. Her reklam tıkladığında da 50 Cent gibi bir miktar PayPal hesabına yükleniyor. Hesaptan para çekmek için en az 20.000 kadar puan biriktirmen isteniyor. Çok sabırlıyım diyorsan deneyebilirsin. Fakat PayPal Türkiye'ye hizmet veriyor mu bilmiyorum. Kazandığın parayı sanal alemde rahatça kullanabilirsin. Paralı üyelik isteyen sitelere üyelik yaptırabilirsin. RapidShare'den Premium hesabı açabilirsin.
Her reklam sitesinin de puan ve ücret politikası farklıdır.
Bilgine.![]()

Yani diyosun ki her reklamdan 50 cent benim paypalıma yatıcak ? Peki 50 cent ne kadar yapıyo TL olarak ?![]()
2 ayda 12 tl mi?Kaç tane alt üyen var?Tam olarak öyle değil. Mesela bana süpertekliften geliyo reklamlar. İki ayda 12 TL anca oldu. Kazandığın her TL veya yabancı site ise cent hesabına geçmez. Belli bir limiti var.

Yani diyosun ki her reklamdan 50 cent benim paypalıma yatıcak ? Peki 50 cent ne kadar yapıyo TL olarak ?![]()
Her sitenin ücret politikası farklıdır. Para geliyor ama bunun için çok sabırlı olmak lazım. 
O nasıl oluyor yaa.Bu site beni kazıklıyor o zaman2Uğraşmıyorum fazla
8 aydır üyeyim 14 tl birikmiş
Bir de profil düzenlerken orada ne gördüysen hepsini seç. Mesela içki içmiyorsan bile içiyorum de, ve marka seç. Mesela Miller markası reklam verdiğinde profillerinde bira içenleri seçip onlara reklam gönderiyorlar. Ne kadar fazla şey seçersen o kadar çok mail geliyor