Reklam izle para kazan siteleri gerçekten para veriyormu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Progressivity

Progressivity

Üye
bende süper teklife üyeyim ama 2.seviye oldugum için adam ne adam gibi reklam geliyor nede çok puanlı anketler zinciri oluşturmak lazım ya 1 yıldır 15bin puanda sayıyorum

yingyang16

Üye
aslında süperteklif te seviye önemli değil arkadaşlar sana illada 6.seviyeye gel daha çok reklam yada reklam gönderirim demiyorlar reklam gönderme işi süperteklif in de elinde olan bir şey değil çünkü bizlere reklamları reklam firmaları belirliyor burada önemli olan nokta profil ve tercih bilgilerinizin tam dolu olması dolayısıyla getirdiğiniz üyelerinde profil ve tercih bilgilerinin tam dolu olması hem sizin kazancınızı hem de üyelerinizin kazancını arttıracaktır.Ayda bir olmak üzere profil ve tercih bilgilerinizi güncellemek te reklam ve maillerinizi fazlalaştıracaktır .süperteklif sayfanıza her gün tekrar tekrar üye girişi yaparak açılan popup reklamlar bitinceye kadar giriş yaparsanız her gün yaklaşık 100 puan kazanılıyor.İşte sadece bunu üyelerinize söyler ve onlar bunu yaparsa 100 üye diyelim var 1. derecenizde 100çarpı100=10 tl günlük kazncınız yapar ayda 300 tl kazanırsınız sadece bu pop up reklamların açılmasından mailler ve cep sms leri hariç süperteklif yanlış anlaşılıyor 6.seviyenize kadar üyelerinizden de puan kazanmanız ayrı bir jest diyelim ama şart değil birinci derece 100 üyenizle de para kazanırsınız:)

yingyang16

Üye

tıklayın süperteklif in tüm püf noktalarını buradan öğrenin para kazanın

pasalitaner

Üye
Öncelikle bir PayPal hesabı açıyoruz. Paypal hesabı almak için (Kredi kartı girmek zorunda değilsiniz) adresine girip SignUp’a tıklıyoruz. Ülkemizi seçip “Personal Account”a tıklıyoruz. Karşımıza çıkan formu dolduruyoruz. Formu doldururken bilgilerinizi ister doğru yazın ister sallayın. Ama e-mail adresini doğru yazmanız önemli. İkinci aşama olan kredi kartı bilgilerine gelince Paypal logosuna tıklayarak kayıttan çıkıyoruz. Sayfanın sağ tarafında “ToDo List” yazan yerdeki linke tıklıyoruz ve mailimize aktivasyon linki gönderiliyor. Maildeki linke tıklayıp karşımıza çıkan sayfada şifremizi giriyoruz ve artık bir PayPal hesabımız var.

Şimdi para kaynağımız olan reklam sitesine üye olma kısmına geldik. buradan üye olursanız banada katkınız olur)adresine tıklayıp karşımıza çıkan sayfanın altındaki JoinNow linkine tıklıyoruz. Karşımıza çıkan formu dolduruyoruz. Paypal hesabını seçip hesap adı olarak email adresimizi yazıyoruz.Email adresimize mutlaka Paypale kayıt olurken kullandığımız email adresini yazıyoruz. Şimdi buxto hesabımız da tamam.

Artık sıra geldi para kazanmaya. surf ads linkine tıklayarak Karşımıza çıkan bütün linklere sırayla tıklıyoruz. Açılan sayfaların üstündeki sayaç sıfıra kadar sayıp “ Done ” yazısı çıktığında işlem tamamdır sayfaları kapatabiliriz. Hergün bu linklere tıklayarak para kazanıyoruz. Hesabımızdaki para miktarını görmek için MyStats’a tıklıyoruz.
Parayı paypal’e aktarmak için CashOut’a tıklıyoruz, sonra Convert to Cash via PayPal linkine tıklıyoruz. Ve kazandığımız para paypal hesabımıza yatmış oluyor 10$ ı aştıktan sonra parayı paypal hesabımıza aktarabiliriz.
Bu parayla ne mi yapabiliriz? Her şeyi. Ben Rapidshare Premium şifresi almak için kullanıyorum. Bu yöntemle yaklaşık iki haftada bir aylık rapidshare üyelik ücretini kazanıyorum. Dolayısıyla kredi kartımı hiç işe karıştırmadan tamamen yasal yollarla rapidshare şifresi alıyor ve gönül rahatlığıyla kullanıyorum. Eğer rapidshare şifreniz varsa sizde başka sitelere üye olmak için kullanabilirsiniz.
kolay gelsin bol kazançlar......

not: buxtodan reklam için tıkladığımız sayfaları tek tek açalım yoksa hesabımız bloklanır...

aekayhan

aekayhan

Üye

Bilgisayarın Açık Kaldığı Sürece Para Kazan! Arkadaşlar GOMEZ-PEER isimli bu yöntem henüz yeni çıktı. Erken üye olmak kendinize birçok alt üye bulabilmenizi sağlar.
Sistemin işleyişi çok basit. Üye oldıktan sonra 21mb büyüklüğünde bir programı bilgisayarınıza indirip kuracaksınız. Program bilgisayarınızı açtığınızda kendi kendine çalışmaya başlıyor. Hiç bir reklam veya buna benzer birşey görmüyorsunuz sadece bilgisayarınızın sağ alt köşesinde programın çalıştığını gösteren bir ikon var hepsi bu.

Gomez-Peer bir internet kontör sayım servisi. Üyelerinin internette kaldığı süreye göre hesaplarına para aktarıyor. Ancak Gomez-Peer’e herkes üye olabilmesine rağmen herkes para kazanamıyor. Gomez-Peer dünya genelinde yapılan üyelik başvurularından sadece internette en fazla vakit geçiren üyelerin başvurusunu ACTİVE edip hesaplarına para yatırıyor. Üye olduktan sonra yaklaşık 10 gün hesabınız PENDİNG (askıda) olarak görünüyor. Üye olup programı kurduğunuzda sizin internete bağlı olma sürenize bakılıyor eğer internette geçirdiğiniz süre yeterli görülürse hesabınız ACTİVE ediliyor ve para kazanmaya başlıyorsunuz.

Yani üye olduktan sonra sabırlı olup 10 gün kadar beklemek gerekiyor.

yingyang16

Üye
Kazandığın parayı çekebilmek için banka hesap numaran olması gerekli.

typhooner

Üye
Arkadaşlar bu konuda deneyimi olan parasını alan alamyanlar varsa buradan yazarsa mutlu olurum...
Ben hemen hemen bütün reklam izleme sitelerine üye oldum.Bir tanesinden kazandım. Reklam Tv direk para vermiyor ama puanlarınızın karşılığında hızlıal.com'dan sınırsız üründen istediğinizi alabiliyorsunuz.Kontör dahi alabiliyorsunuz.Ben alt üyesiz şu ana kadar mp4,şarjlı piller,uzaktan kumandalı araba ve bunu gibi bir çok şey aldım.(isteyene faturalarını gösterebilirim)Site önceleri çok daha iyi puan veriyordu şu an düşürdü ama alt üye yapmaya güvenenler iyi bir telefon veya laptop dahi (bunlar gibi daha bir çok şey) alabilirler.Site kesinlikle sağlam.Reklammatikten paramı alamadım.Süper tekliften ise bir alışveriş sitesine aktardım bir kaç gün sonra iptal oldu.Aylarca biriktirdiğim paralar bir çırpıda kayboldu.Reklam tv'den hızlıal'a aktardığınız puanlar aylarca kalabilir istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.Yabancı sitelerdende yalnızca dan paypal hesabına ödeme aldım.Neobux saniyesinde hesaba parayı geçiriyorlar.Bu iki linkten üye olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.Bunlarla ilgili sorusu olan varsa [email protected] adresine mesaj atabilirler.Sağlam site bilen varsa seve seve alt üyesi olurum.

er7705

er7705

Üye
bence en iyisi reklam ekranı.com reklamları seyret 4 günde 25 kontöru kap
kesinlikle güvenilir bir site
25 kontör = 7.50 lira

KurbaN84

Üye
Arkadaşlar reklammatik kazığı attı şuan açılmıor.daha önce izleyen kazanıyor vardı ancak kapandı ordan hesabıma 60 tl yatırdılar hemen.. şuan en iyisi süperteklif..eğer sadece gelen maillere bakarsanız bişey kazanamazsınız ancak alt üye önemli.sen alt üye yap o yapsın diye zincir şeklinde gider ve ben 1109 tl aldım isteyen bakar üye olur hem ben hem siz kazanırsınız..

bi inceleyin

cincinbay

cincinbay

Üye
nerde reklam izleyip para kazanmak ben denedim bilgi sayar başinda gecirdigim zamana aciyorum surekli ozur dileyen bir yazilimla karsilik veriyorlar hata oluştu yeniden deneyin diye

MaxiResimci

MaxiResimci

Üye
CatBux iyi onBux iyi, Bux.to iyi ben catbux tan azda olsa ödeme aldım bunlar scam site değil yani.

acip

Üye

arakadaşlar yukarıda linke tıklayıp benim refimle üye olursanız sevinirim teşeşkeür ederim..siteden bahsetmeye gerek neobux bilmeyen yok

yu5uf096

Üye
ben adlı ptc sitesine üyeyim günlük 15 dolar alıyorm masraflar hariç.Para paypal hesabına anında geçiyor bence dene bişey kaybetmezsin ;) site hakkında bilgi almak için gidebilirsin

USAForever

USAForever

Üye
birader uyanık ol =) .

yu5uf096

Üye
öğrenciler,yaşlılar,para kazanmak isteyen genç yaşlı herkes bu siteden para kazanabilir

----------Eklendi @ 19:59:28 ---------- Yazıldı @ 19:52:35 ---------

yu5uf096

Üye
evet gerçekten para veriyor ben kaç defa ödeme aldım istersen sana bitane önerim dünyanın bir numaralı tıkla kazan sitesi ayrıntılı bilgiye

Üst Alt