Öz Eleştiri ( Yorumunuzu Bekliyorum )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SOLIDMEMO96

SOLIDMEMO96

Üye
Işte abi sen 3 hayıra moderatörlükten istifa dersen bizi çok üzersin yapma bunu kal moderatör olarak seçilmen demek zaten iyi biri olduğunu gösterir seni sevmeyenler olacaktır, muhakkak sen takma onları. Onlar kıskançlıklarının mağduru olmuştur

belki saçmaladım abi ama bildiğim birşey varsa böyle kalman gerektiğidir

iyi forumlar....

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Arkadaşlara katılıyorum kalmalısın ;)

arslansem

arslansem

Üye
Diyen dediğiyle kalır.Herşey açık ve net..Site sakinleri mod olarak kalmanı istiyor.Fazla söze ne hacet..Buraya yazmak artık yersiz bu yorumlardan sonra,haydi konu dışına :ehe uydu mu?:)

Bora

Bora

Üye
Adem Abi seninle uğraşan o seviyesizlere sen hiç takılma. Biz (Maxicep Ailesi) senden çok memnunuz.Benimlede uğraşan 2-3 kişi var.Sanıyorum aynı kişiler.Bunlar bizim başarılarımızı ve siteyi kıskananlar.Paylaşıma devam kardeşim !! :oke:

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Bütün değerli arkadaşlarımın değerli yorumlarına teşekkür ediyorum. Konuyu burada açmamın tek sebebi vardı. Eğer fikirler belirtilirken direkt olarak şahsıma belirtilseydi konuyu konu dışına açardım veya hiç önemsemezdim. Ancak konu şahsımı geçip yaptığım paylaşımların arasında haksızca yapılan bir sürü yoruma girince konu beni geçti site ile alakalı oldu. Yapılan işler beğenilmediyse ben 3 kişi için bile kendimi sorgularım. Şunu da belirteyim bu üç kişi malum biliyorlar kendilerini. Eğer kötü niyetli olsaydım bu arkadaşların gerekligereksiz tüm mesajlarını silmekle kötü iyet koyardım ortaya. O arkadaşlardan ricam girip bu konuya kendilerine neler söylediğimi yazsınlar. Destek olan herkese tekrar tekrar teşekkür ederim.

LasT EraseR

LasT EraseR

Üye
Adem Arkadaşım Hayat Düz Bir Yola Benzer Ama Yürümeye Başlayınca Ne Kadar Yorucu Ne Kadar Engelli Ve Ne Kadar Meşekkatli Olduğunu Anlarız.Karşına Çıkan Zorlukların Büyüklüğü Ne Olursa Olsun Yılmak Bir Kere O Göreve Saygısızlıktır.Her Ortadamda Ne Dediğini Bilmeyen Sadece Bir Şeyler Demek İçin Diyen Ve Bazen Sınırların Dışına Çıkan Kimseler Çıkar.Herkes Senin Gibi Olamaz.Onun İçin Aldırmayıp Devam Et :oke:

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Benim ismim mor olsada, siyah olsa da bu sitede faydalı olmaya çalışacağım. Ben paylaşımlarımı ismim morarsın altına da moderatör yazılsın diye yapmadım, herkes faydalansın diye yaptım
İşte bu yüzden o görevi hakettin sen :oke:

_KadirşinaS_

Üye
Ben açık konuşayım. Başta çok negatiftim sana karşı. Forumda daha önceleri görmediğim için ve bir de birkaç konuda ,AYNI şeyleri ifade ettiğimiz halde, tartışmamıza binaen biraz olumsuz bakıyordum sana.Ama bunlara rağmen sana karşı hiçbir zaman kötü niyet beslemedim. Seni özel mesajla uyardığımda da amacım küçük düşürmek ya da saldırmak değildi. Biraz olumsuz bir insan gibi görmüştüm seni, sanki site huzurunu bozduğunu sandım. O yüzden yine iyi niyetle bir tepki gösterdim.

Kısacası dediğim gibi sana karşı hiçbir zaman bir kötü niyet ya da kin beslemedim. Eğer maxicep tarafından bir bölümde yöneticilik yapabilecek kalitede bir insan olarak görülmüşsen. Başta seni yanlış tanımışım. Bu da sanal ortamın azizliği olsa gerek. Sana söylediklerimin içinde haksız ve yanlış yerler olduğunu kabul ediyorum. Bunlar için kusura bakma. Benden yana da, sarfettiğin bazı kelimeler için hakkımı helal ediyorum.

Velhasıl yeni görevin hayırlı uğurlu olsun.Siteye faydalı olacak herkese saygı duyarım. Seni daha iyi tanımayı temenni ediyorum. Keniden iyi bak...:oke:

NOT: Kahrolsun ÇİN malları :D:D:oke:

Cynical

Cynical

Üye

Atakan

Atakan

Üye
Adem kardeşim,
Kesinlikle moderatör olarak kalmalısın.Bunu bence çoktan hak etmiştin.

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Ben açık konuşayım. Başta çok negatiftim sana karşı. Forumda daha önceleri görmediğim için ve bir de birkaç konuda ,AYNI şeyleri ifade ettiğimiz halde, tartışmamıza binaen biraz olumsuz bakıyordum sana.Ama bunlara rağmen sana karşı hiçbir zaman kötü niyet beslemedim. Seni özel mesajla uyardığımda da amacım küçük düşürmek ya da saldırmak değildi. Biraz olumsuz bir insan gibi görmüştüm seni, sanki site huzurunu bozduğunu sandım. O yüzden yine iyi niyetle bir tepki gösterdim.

Kısacası dediğim gibi sana karşı hiçbir zaman bir kötü niyet ya da kin beslemedim. Eğer maxicep tarafından bir bölümde yöneticilik yapabilecek kalitede bir insan olarak görülmüşsen. Başta seni yanlış tanımışım. Bu da sanal ortamın azizliği olsa gerek. Sana söylediklerimin içinde haksız ve yanlış yerler olduğunu kabul ediyorum. Bunlar için kusura bakma. Benden yana da, sarfettiğin bazı kelimeler için hakkımı helal ediyorum.

Velhasıl yeni görevin hayırlı uğurlu olsun.Siteye faydalı olacak herkese saygı duyarım. Seni daha iyi tanımayı temenni ediyorum. Keniden iyi bak...:oke:

NOT: Kahrolsun ÇİN malları :D:D:oke:

Teşekkür ederim kardeşim. Oralarda iki farklı görüşün insanlarıydık ve görüşlerimizi belirtirken biraz tansiyon yükseldi. Ancak fikirleri ayrı olan her insan birbiri hakkında kötü düşünceler beslerse Türkiye'nin yarısı sağına yarısı soluna sönerek yaşar, süreli çatışmalar olur. Önemli olan konularda ne kadar tartışırsak tartışalım yine de birbirimizi anlamamız ve fikirlerimize saygı duymamız. Bende aynı şekilde bazı sözlerin için sana hakkımı helal ediyorum. Ee haklar helal edildiğine göre devam edelim. Yaşasın Çin malları :ehe:ehe

Tam bir Çin Malı düşmanıdır kendileri :D

turkordu

turkordu

Üye
Moderatör admin co-admin ne farkederki hepimiz insanız, hepimiz maxicepliyiz:)

sweety_boy_43

Üye
oncelıkle surdan baslayalımm..
ben pcden/telden sılınen fotograflarla ılgılı pek cok program aramıstım,gerek maxicep e gerekse dıger forumlarda arastırma yapmıstım..
buldugum programla bı ısıme yaramadı artık pes etmıstım sılınen fotografları nasıl gerı getırecegım dıye.
tam ozamanda adem abı degerlı zamanını ayırarak benle ırtıbata gectı ve 2-3 tane programı anlattı,tek yardımcı olan oydu..ve verdıgı programlar sonucunda benım ıcın onemlı olan ama sılınmıs olan fotograflarımı gerı yukledım..
bu yuzden adem abıye huzurlarınızda tesekkur ederım..MODERATOR gorevını bırakırsan moderatorluk yaptıgın gorev hakkında bıze yardımcı olan olmaz..GOREV KUTSALDIR IHMAL EDILMEZ...
maxicep e gırdıgım gunlerden berı cok kısı tanıdım genellıkle gsm operatorlerı bolumunde uyelere yardımcı olmaya calısırım ..
kendı bıldıklerımı her zaman baskasının bılmesını ısterımm.
ogrendıklerımızı ogretmek bızım gorevımızdır....
hayırlı forumlar

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
oncelıkle surdan baslayalımm..
ben pcden/telden sılınen fotograflarla ılgılı pek cok program aramıstım,gerek maxicep e gerekse dıger forumlarda arastırma yapmıstım..
buldugum programla bı ısıme yaramadı artık pes etmıstım sılınen fotografları nasıl gerı getırecegım dıye.
tam ozamanda adem abı degerlı zamanını ayırarak benle ırtıbata gectı ve 2-3 tane programı anlattı,tek yardımcı olan oydu..ve verdıgı programlar sonucunda benım ıcın onemlı olan ama sılınmıs olan fotograflarımı gerı yukledım..
bu yuzden adem abıye huzurlarınızda tesekkur ederım..MODERATOR gorevını bırakırsan moderatorluk yaptıgın gorev hakkında bıze yardımcı olan olmaz..GOREV KUTSALDIR IHMAL EDILMEZ...
maxicep e gırdıgım gunlerden berı cok kısı tanıdım genellıkle gsm operatorlerı bolumunde uyelere yardımcı olmaya calısırım ..
kendı bıldıklerımı her zaman baskasının bılmesını ısterımm.
ogrendıklerımızı ogretmek bızım gorevımızdır....
hayırlı forumlar

Araçlar farklı olsa da amaç aynı Cebrail kardeşim. Orada tek amacım senin fotoğraflarını kurtarmana yardımcı olmaktı. Başarabildiysem işte o amacımı gerçekleştirmiş ve bir arkadaş daha kazanmış olurum. Bu bana yeter. Teşekkürler.

pisicikk

pisicikk

Üye
insanlar çok çeşitli fikirlere sahiptir... inan yazılan cvpları korka korka okudum acaba olurda olumsuz bişi yazan çıkar mı diye...
bu görev sana verildiyse hakettiğindendir... bu görev verilirken kişisel davranılmayıp, çalışana ve hakedene verildiğini hepimiz görmekteyiz. bu konu ne zmna kdr açık kalır bilmiyorum ama olumsuz yazılar olsa da -ki olacağını sanmıyorum- lütfen görevine devam et... daha da iyi yerlere gelmen dileğimle...

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
belki moderatör oldun belki çok paylaşım yaptın belki çok kişiye yardımcı oldun ama bana yazdığın son mesaj .............olmadı be kardeşim

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
belki moderatör oldun belki çok paylaşım yaptın belki çok kişiye yardımcı oldun ama bana yazdığın son mesaj .............olmadı be kardeşim

Evet Alper senin düşünceni bekliyordum. Şimdi buradan arkadaşlara söyler misin seni hangi konuda uyardığım için PM den ya da bazı konulara girerek tartışma yarattın

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
ilk önce tartışmanın başını anlatıyorum arkadaşlar benim bir hat ilanımda bir kişi ilana 31 ytl(affınıza sığınıyorum) veriyorum bir başkası ise 5 ytl veriyorum dedi ve ben de onlara afedersiniz,embesil dedim ...daha sonra bu mesajı şikayet ettim ve o mesaj silindi fakat ademaltıntas isimli arkadaşımız o mesajı görmediği için sanki o kelimeyi diğer cevap yazanlara söylediğimi sanmış.... ve bana uyarı amaçlı özel mesaj atmış... ben de o mesajların silindiğini söyledim .....ama ademaltıntas bana 31 ytl veriyorum sözcüğünün terbiyesizce bir kelime olmadğını söyledi ............tartışmanın sonunda bana yazdığın mesaj şu:.........

Biraz sabret bu lafını yersin. Neden zeka problemin olduğunu kabul etmiyorsun bu şekilde tahrik etmeye çalışıyorsun. Ben mantıklı bir insanım senin gibi insanları çok gördüm. Ben üstüme düşeni yaptım sende adamsan, insan gibi yapılan bu uyarıyı saygıyla karşılarsın. Yok karşılamam dersen bir kaç gün bekle...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Arkadaşlar kişisel problemleri yada probleminiz var ise pm den yada msnden bunu halletmeniz hem sizler için hem de forum için daha iyi olacağı düşüncesindeyim..!

Şimdi bu bana şunu dedi , bana şunu yazdı , ben ona böyle yazdım diye diye işin içinden buradan çıkamayız..! Hoş da olmaz yani.

Ne dersiniz..!

Pure Life

Pure Life

Üye
Arkadaşım senden şikayetçi birisi olarak buraya yazıyorum bu konuyu açmasaydın seninle bir ara bu konu hakkında görüşmeyi düşünüyordum.Şikayetimin nedeni yemek tariflerinin bile konudışında açılması ve taşınmamasıydı.Artı senin bu konulara bide yorum yazman beni kızdırdı.Senin görevini ciddiye almadığını düşündüğüm için sana çok kızdım.Ama gördümki düşüncemde yanılmışım.İşini gayet düzenli yapıyorsun.En azından yapmaya çalışıyorsun.Zaman içinde de daha çok alışacaksın.Kusursuz bir moderetor olacağına inanıyorum.Görmediğin konularda ben sana yardımcı olurum.Habire şikayet butonunu kullanıp duruyorum şu yanlış yerde bu üyemizin imzası büyük diye.:)

Diğer sana küfür eden üyelere gelince ozanla bir konuş istersen.:ehe Günde kaç kişiden küfür yiyor garibim.Küfür bide söyle dursun adminlerin arkasından söylenenleri duysan dudağın uçuklar.Tıka kulaklarını yani.Sadece yapıcı eleştirileri dikkate al.Diğerleri fasa fiso kalsın her zaman.

( Şu 3 kişi lafınıda sil beni sinir etme 750,450 var 3 kişi için 750,450 kışıye arkanımı döneceksen umarım maxicep buluşmasında seni görmem:dover:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt