Ben açık konuşayım. Başta çok negatiftim sana karşı. Forumda daha önceleri görmediğim için ve bir de birkaç konuda ,AYNI şeyleri ifade ettiğimiz halde, tartışmamıza binaen biraz olumsuz bakıyordum sana.Ama bunlara rağmen sana karşı hiçbir zaman kötü niyet beslemedim. Seni özel mesajla uyardığımda da amacım küçük düşürmek ya da saldırmak değildi. Biraz olumsuz bir insan gibi görmüştüm seni, sanki site huzurunu bozduğunu sandım. O yüzden yine iyi niyetle bir tepki gösterdim.
Kısacası dediğim gibi sana karşı hiçbir zaman bir kötü niyet ya da kin beslemedim. Eğer maxicep tarafından bir bölümde yöneticilik yapabilecek kalitede bir insan olarak görülmüşsen. Başta seni yanlış tanımışım. Bu da sanal ortamın azizliği olsa gerek. Sana söylediklerimin içinde haksız ve yanlış yerler olduğunu kabul ediyorum. Bunlar için kusura bakma. Benden yana da, sarfettiğin bazı kelimeler için hakkımı helal ediyorum.
Velhasıl yeni görevin hayırlı uğurlu olsun.Siteye faydalı olacak herkese saygı duyarım. Seni daha iyi tanımayı temenni ediyorum. Keniden iyi bak...
NOT: Kahrolsun ÇİN malları