Öz Eleştiri ( Yorumunuzu Bekliyorum )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SOLIDMEMO96

SOLIDMEMO96

Üye
sakin olun lütfen

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
ilk önce tartışmanın başını anlatıyorum arkadaşlar benim bir hat ilanımda bir kişi ilana 31 ytl(affınıza sığınıyorum) veriyorum bir başkası ise 5 ytl veriyorum dedi ve ben de onlara afedersiniz,embesil dedim ...daha sonra bu mesajı şikayet ettim ve o mesaj silindi fakat ademaltıntas isimli arkadaşımız o mesajı görmediği için sanki o kelimeyi diğer cevap yazanlara söylediğimi sanmış.... ve bana uyarı amaçlı özel mesaj atmış... ben de o mesajların silindiğini söyledim .....ama ademaltıntas bana 31 ytl veriyorum sözcüğünün terbiyesizce bir kelime olmadğını söyledi ............tartışmanın sonunda bana yazdığın mesaj şu:.........

Biraz sabret bu lafını yersin. Neden zeka problemin olduğunu kabul etmiyorsun bu şekilde tahrik etmeye çalışıyorsun. Ben mantıklı bir insanım senin gibi insanları çok gördüm. Ben üstüme düşeni yaptım sende adamsan, insan gibi yapılan bu uyarıyı saygıyla karşılarsın. Yok karşılamam dersen bir kaç gün bekle...

Kendisine gönderilen mesajın içeriğinde hakaret olmadığını ve gizli bir hakaret varsa şikayet edip sildirebileceğini, kimseye hakaret etme hakkının olmadığını açıkladım arkadaşa. Fakat kendisinin yazdığı mesaj aynen şöyledir.

sen admin misin ki beni uyaracaksın heralde sen kendini sitenin kurucusu sandın.... peaaahhhhh..............:ehe:ehe:ehe metin aynen bu şekildedir.

Konu ile ilgili söylenecek başka söz kalmamıştır. Moderatör olmadan önce de görevimi yaptım şimdi de görevimi yapacağım. Yorum yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu arkadaşımıza da kötü niyetli birisi olmadığımı zaman içerisinde göstereceğim.

Saygılarımla

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt