Öz Eleştiri ( Yorumunuzu Bekliyorum )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Öz Eleştiri ( Yorumunuzu Bekliyorum )
Herkese iyi akşamlar

Konuyu açmamın sebebini kısaca belirteceğim. Üye olduğum günden beri amacım kesinlikle moderatör ya da admin olmak değildi. Sadece samimi gördüğüm bir ortamda samimi arkadaşlarla güzel şeyler paylaşmak oldu. Şimdi söylemek istediğim bazı şeyler var. Dediğim gibi paylaşmanın ve yardımcı olmanın tek amacım olduğu bir forumda bazı tartışmalar içine istemeden girdim. Sebepleri ise yorumlarıma çok sert girişler yapılması ya da hakeret edilmesiydi. Her ne sebeple olursa olsun paylaşımlarımı yapmaya devam ettim. Bunu yaparken de yorumlarımı da ortaya koydum. Bu yorumları yaparken tüm yorumları inceledim ve mutlaka alakasız, hakaret içeren veya küfürlü tüm mesajları şikayet ettim. Son zamanlarda birkaç arkadaşıma moderatörlük ya da editörlük verildi. Bana da bu önemli görev sunuldu. Ancak göreve başladığım andan itibaren ne daha önce tartıştığım arkadaşlarla "ben yönetici oldum seninle uğraşacağım tarzı çirkin bir tavra girmedim. Hatta tartıştığım arkadaşlarımın konularına bile ( Moderatör olmadan önce de ) konuyla ilgili olmak kaydıyla yorumlarımı belirttim. Yetki verildiği günden beri küfür ve hakaret mesajlarını silmekle ve konuları hatalı açıldığı yerlerden ilgili yerlerine taşımakla uğraştım. Kimseye karşı bu yetkimi kullanmadım.

Şimdi herkes lütfen yorumlasın. Benim moderatör olarak kalmamı istiyor musunuz. Eğer istemiyorum diyenlerin sayısı 3'ü geçerse ben bu görevi şerefimle bırakacağım. Ama lütfen neden istemediğinizi de belirtin. Bıraktıktan sonra da çekip gitmek yok. Yine paylaşacağım yine nezaket kuralları çerçevesinde yorumlarımı yapacağım, ahlaksız mesajları şikayet edeceğim. Yani maxicep için aktif olarak çalışmaya devam edeceğim.

Son olarak şunu da belirtmek isterim. Yazmıştım bunu ama heryere yine de yazarım.

Benim ismim mor olsada, siyah olsa da bu sitede faydalı olmaya çalışacağım. Ben paylaşımlarımı ismim morarsın altına da moderatör yazılsın diye yapmadım, herkes faydalansın diye yaptım

Değerli yönetici arkadaşlarımın da değerli yorumlarını bekliyorum...

Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Kütükçü

SOLIDMEMO96

SOLIDMEMO96

Üye
abi kal moderatör olarak az paylaşım yapmadım senin gibi yararlı bir üyeyi admin yapmak lazım eğer bir site kurarsam çağıracağım ilk kişisin forumum şahlanır sayende abi kal böyle takma seni indirmek için uğraşanları tam tersine dön yoluna devam et şikayet et mesaj taşı eğer ki 3'ü geçerse ve sen bu görevi bırakırsan inan çok üzülürüm

moderatör kal adem abi!!

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim Mehmet kardeşim. Ancak istemeyen arkadaşlar olursa dediğim gibi siyah harflerle de yine birlikte olacağız. Bu konuyu açmamın tek amacı arkadaşlar arasında yöneticiler özellikle belirli yerden mi seçiliyor, ya da herhangi bir sınır mı var sorusunu akıllardan silmek. Ama sözüm geçerli üç arkadaşım istemezse ismim siyah kalacak. Yönetimden de tek ricam olur o zaman.Bu ricam ismimin altına mavi harflerle gönüllerin yöneticisi yazsınlar olacak... :)

lovestar

lovestar

Üye
zaman zaman fikirlerimiz çatışsada belli bir hayat duruşun var ve bu sitede çok faydalı işler yapıyorsun.özünde iyi bir insan oldugunu biliyorum ve bende moderatör olarak kalmanı istiyorum...sanmıyorum istemeyen bir kişi dahi çıksın...

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Mesut kardeşim ne kadar fikirlerimiz çatışmış olsa da biz hemşehriyiz o yüzden tartışmamız konu dışına çıkmaz. Değerli yorumun için teşekkür ederim

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ben 2004 ten beri bu sitedeyim iş ile okul arasında kaldıgım için zaman ayıramıyorum ama elimden geldigi kadar takip ediyorum sizi bir çok konuda ve cevapta gördüm çok faydalı birisiniz sanmıyorum sitede sizi kötüleyecek birisni
aynı şekilde bende küfürlü msjlarım şikayet ettiğimin haddi hesabı yoktur sonuçta bu bir aile sitesi gibi bişey oldu:oke:
moderatörde olsan bizden birisin bunu bildigimz için hiç bir sorun çıkmıyor.
çıkmazda...
Moderatörlükte başarılar..

greenmile

greenmile

Üye
abi burda fazla kişiyi tanımıyorum ancak senin bu foruma çok şey kattığının kanısındayım ve ayrıca birçok arkadaşımıza da yol gösterici çalışmaların var elbette kalmanı istiyorum şahsım adına herkes tartışabilir moderatör de admin de herkes savunduğu görüşün arkasında durmalı sanada abicin görevinde başarılar diliyorum...

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Çok mutlu oldum hepinize teşekkür ederim. Mor olsak ta siyah olsak ta paylaşmaya devam diyorum yine

Cynical

Cynical

Üye
"Konu dışı genel yöneticisi" apoletinin yanına "çift hatlı telefon uzmanı" da fena durmaz hani.

lovestar

lovestar

Üye
Mesut kardeşim ne kadar fikirlerimiz çatışmış olsa da biz hemşehriyiz o yüzden tartışmamız konu dışına çıkmaz. Değerli yorumun için teşekkür ederim

ben tşk ederim.maxicep te olan maxi cepte kalır...samimiyet önemli olan...

alperen1313

alperen1313

Üye
adem kardeşim ...
01:00 oldu sistemimi kapatmak zorundayım ..
ama sakın atlaycağımı zannetme ...
yazacağım..
şimdilik kısaca...
HAYATTA NE KİMSE İÇİN YAŞAYCAKSIN NE KİMSE İÇİN HAYATINA YÖN VERECEKSİN..
HAYAT SENİN HAYATIN VE KİMSEYİ MEMNUN EDEMEYECEĞİNİ UNUTMA..
ASLA YILMAK YOK...
UNUTMA..
SAYGILAR KARDEŞİM

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
moderatörlük sana yakışıyor hiç ayrılma moderatörlükten

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Şimdi herkes lütfen yorumlasın. Benim moderatör olarak kalmamı istiyor musunuz. Eğer istemiyorum diyenlerin sayısı 3'ü geçerse ben bu görevi şerefimle bırakacağım.

Site hakkında bölümüne böyle bir konuyu açmayı bile gereksiz görüyorum Adem.. Eğer ki sen şu an Türkiye'nin alanında en büyük forumlarından birinde mod olarak görev aldıysan buna sebep bu forumda geçmişindir.. yaptıklarındır. vs

Forumlar sanal ortamda insanlara faydalı olmak içindir, paylaşmak içindir, tartışmak içindir. Forum hayatını gerçek hayat ile karıştırmamız gerekse de aslında hayatın da bir parçasıdır. Bir çok insanın üye olup girdiği bu ortamda her türlü kişilik buraya gelir ve bir kalabaklık oluşur. Kalabalık ortamlarda düzeni sağlamak için daha önce denenmiş tecrübelerden bir kurallar zinciri oluşur, yazılır ve bu o kalabalığa sunulur. Kuralların uygulanmaması durumunda sanal cezalar vardır ve tersi olarak ödüller vardır. Ben ve senin gibi kişiler bu foruma üye kişileriz.Bizim görevimiz bu kuralları uygulamaktır. İcraatlarımız sonucunda şu anda belirli bir görevde bulunuyoruz. Bu durum sonsuza dek değildir. Kimi zaman şahsi kimi zaman gereklilik durumunda bu görevlere son verilir.
Takdir görsek te görmesekte eğerki insanları seviyorsak her yerde her zamanda faydalı olmak için birşeyler yapmalıyız.
Sen şu anki görevine geçmiş icraatın neticesinde getirildin. Sevenin olur veya olmaz. Bunu 3 kişinin
kanaati ile sonuçlandıramazsın. Bu görev sana teklif edilmiştir, tarafınca kabul edilmiştir. Bitti.

Görev icra edildikçe makam baki olacaktır. Görevde mükemelllik ile makam yükselecektir. Görev
rehavetle icra edilir veya kötüye kullanılırsa tabiiki sonlandırılacaktır. :)

Kolay gelsin. :oke:

Doğan

Üye
adem abi senin mod olmana çok sevindim bilmiyorum neden böyle bir konu açtın istersen özelde konusabiliriz ama hak etmeseydin zaten burda olmazdın sen aldırış etme söylenenlere Sona mod'luk çok yakışıyor :oke:

Saygılar,iyi Çalışmalar..

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Bu Konu Neden açıLmş farkında değiLim. bazı şeyler olmuş ama sizin bunları kafanızda pek yer etmemeniz gerekir :)
Paylaşımlarınız Gayet Yerinde.. Görev Hayatınızda BaşarıLar.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Sevgili arkadaşım , "meyve veren ağaç taşlanır" diye bir laf vardır...Her ne olursa olsun insan sadece iyiye "eyvallah" kötü durumla karşılaştığında da "olmadı" diyerek yılmamalı...Elbette seni takdir edenler olabileceği gibi , yoluna taş koymak isteyenlerde çıkacaktır...Sana verilen bir görev var...Eğer sen bu görevini yapıyor ve sürdürüyorsan bırak kim ne derse desin...Eğer sen yaptıklarının doğru olduğu bilincindeysen ve bu böyleyse , gerisi sadece hikayedir...Seni burada moderatör olarak görmek %99 u mutlu ediyorsa , kalan %1 i sadece laf olarak kalır...Burada 1-2 kişi için bu site karar almıyor...Seni seviyoruz ve burada görmek istiyoruz...Sağlıcakla ve moderatör olarak kal...:oke:

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
bırakmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :ehe tabiki memnunuz senden. konu dışının çehresi değişti

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Adem kardeşim, böyle bir konu açmanı çok gereksiz buldum açıkçası... Kimse senden şikayetçi değil. Durup dururken nereden çıktı bu diyemeyeceğim; zirâ mutlaka canını sıkan bir şeyler olmuş/konuşulmuş. En ufak bir sorunda yöneticiliği bırakacağını sanmıyorum.

İstenmeyen birisi olsaydın zaten seni yönetici yapmazlardı.

Mor renkle hatta ilerde yeşil ve kırmızı renkle de görürüz seni inşallah.. :oke:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Burda senin yöneticiliğini tartışmak bile yersiz cünkü Maxi Yönetimi forumda olan herşeyin farkındadır ve eğer seni Mod yaptılarsa bu iş doğru olanıdır bende bu konuda yönetimi destekliyorum çünkü "Foruma Kayıt Olma Tarihinle","Duruşunla","Açtığın Konularla" bu görevi hakediyorsun ve de senin sayende bu kategorinin canlandığını ve daha da canlanacağını düşünüyorum.....
Salih Baba™ Modlukta kalmanı istiyor.....:coold:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Forumda üyelerle girdiğin tartışmaları gayet iyi biliyorum, nedense şikayetleri çoğu zaman bana denk geliyordu. :)

Forumun tanımında zaten tartışma vardır, kimsenin tartışmasına karşı değiliz; tabii tadında bırakılırsa ve adabında yapılırsa. Bu konuda yazdıklarından anladığım kadarıyla sanırım editörlük dolayısıyla tepki aldın bazı üyelerden?

Üyeler kararlarımızı her zaman beğenmeyebilir, beğenmediklerinde onların da hassasiyetlerini değerlendiririz tabii ki, ancak yönetim karar vermişse bu karar kolay kolay değişmez. Özür dileyerek yazıyorum, tükürdüğümüzü yalamaktan hiç hoşlanmayız.. Bu yüzden her şeyiyle inceleriz görev vereceğimiz üyeyi. Pişman olacağımızı sanmıyorum.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt