Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hani nerede 1200 dk ? [sorun çözülmüştür]
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_KaraGuL_
Üye
Konu Sahibi
hani nerede 1200 dk ? [sorun çözülmüştür]
ya arkadaşlar vodafone'dan avea'ya geçiş yaptım 4.gün'de 100 kontör yükledim. 300dk geldi ve internette bu 300 dk'lar 4 seferde yüklenerek 1200'e ulaşacaktır diyordu ama 300dk bitti bi daha da dakika gelmedi, nedendir?
arslansem
Üye
İkinci 300 dk için tam 1 ay geçti mi?
Emre-45
Üye
2. ve 3. ayda yüklenecek diye biliyorum
_KaraGuL_
Üye
Konu Sahibi
öyle ise doğrudur 1 ay geçmedi daha. 1 ay sonra otomatik mi yüklenecek yoksa benim tekrar 100 mü yüklemem gerek?
tksharmely
Emekli Yönetici
30 günlük süreç dolduktan sonra, Dakika yüklemelerinize otomatik olarak gerçekleştirilecektir.
imece iletişim
Üye
Numarasını Avea'ya taşıyıp faturasız hat seçene her yöne 1200 dakika hediye!
Yurtiçi 1200 her yöne dakika 300'er dakika olarak dört seferde yüklenecektir.
Kampanyadan faydalanabilmek için abonelerin geçişlerinin gerçekleşmesini takiben 30 gün içerisinde tek seferde 100 ve üzeri kontör yüklemeleri gerekmektedir.
Aboneler ilk 100 ve üzeri kontör yüklemelerine yurtiçi her yöne 300 dakika ve izleyen 3 ay içinde yapacakları her tek seferde 100 ve üzeri kontör yüklemelerine yurtiçi her yöne 300 dakika olmak üzere toplam 1200 dakika kazanacaklardır.
Hediye dakikalar katma değerli servisler ve uluslararası aramalar için kullanılamaz.
Kullanılmayan dakikalar 30 gün sonunda silinir.
Hediye olarak verilen dakikalar üçüncü sahışlara transfer edilemeyecektir.
Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabilecektir.
Hattın iptal olması veya abonenin ön ödemeli hattan faturalı bir hata geçiş yapması halinde hediye dakikalar iptal edilecektir.
sizin bahsettiğiniz kampanya eski versiyon hocam.
yeni versiyona göre, geçiş yapıldıktan sonra, 4 ay boyunca, her takvim ayında, 100 kontör yüklemeye 300 dakika veriyor.
yani
2nci ay yüklemezse vermiyor.
3ncü ay yüklerse veriyor.
vs.
evrenaksu
Üye
aveadan vodafona geçipde tekrar avea a gecenler 1200 dakkada alamıyo 3 aYlık bedava internetide alamıyolar haberiniz olsun (AVEA KONUŞ DOYA DOYA)
imece iletişim
Üye
aveadan vodafona geçipde tekrar avea a gecenler 1200 dakkada alamıyo 3 aYlık bedava internetide alamıyolar haberiniz olsun (AVEA KONUŞ DOYA DOYA).....................böyle bir uygulama olabilir mi..... belki olabilir.................?????