18.Liselerarası Müzik Yarışması şerefine Liselilere 18’lik Paket Hediye’

Sponsorlu Bağlantılar

ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
18.Liselerarası Müzik Yarışması şerefine Liselilere 18’lik Paket Hediye’
Faturasız aboneler için
1. Kampanya hangi tarihler arasında geçerlidir?
Kampanya 29 Ocak – 16 Mayıs 2015 tarihleri arasında geçerlidir.

2. Pakete girişte bir kısıt/engel var mıdır?
Pakete girişte 7-18 yaş arasında olma zorunluluğu bulunmaktadır. Diğer gençlik paketlerinde olduğu gibi, 7-18 yaş arası bir kullanıcı tanımlaması ile de yararlanılabilir. Yabancı uyruklu aboneler yararlanamaz. Abonenin pakete kayıt olabilmesi için kayıtlı olduğu tarifenin ilgili donem içerisinde paket içeriğinin aktifleştirilmiş olması gerekmektedir. Yeni 18lik Paket için kayıt esnasında abonenin son 30 gün içerisinde numarasını başarılı bir sekilde Vodafone'a taşımış olması gerekmektedir. Numara taşıma avantajından yararlanacak aboneler eğer daha önce hatlarını Vodafone'dan başka bir operatöre taşımışlar ise, numaranın tekrar Vodafone’a taşındığı tarih ile numaranın Vodafone’dan taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün olmalıdır.

3. Pakete hangi kanallardan geçebilirim?
Mevcut Vodafone FreeZone’lular “18lik Paket” yazıp, Son 30 gün içinde Vodafone’lu olmuş FreeZone’lular “Yeni 18lik Paket” yazıp 7000’e göndererek pakete giriş yapabilirler.Vodafone FreeZone’lu olmayanlar ise öncelikle en yakın Vodafone Cep Merkezi’ne giderek numaralarını Vodafone’a taşıyarak veya yeni bir Vodafone FreeZone hat alarak Yeni 18lik Paket’e kayıt olabilirler. Veya 444 0542’yi arayarak Vodafone Müşteri Hizmetleri’nden de kayıt yapırabilirler.

4. Paketten hangi tarifeler ile yararlanabilirim?
Yeni aboneler için Esnek Tarife, Yeni Esnek Tarife, Esnek 2GB, Esnek 1GB, Esnek Super, Mevcut Vodafone FreeZone aboneleri için ise bu tarifelere ek olarak Mega 3’lu, Duble 1000, İkili 1000, Komple 1000 tarifeleri ile yararlanılabilir.

5. Pakete geçiş anlık mıdır?
Evet pakete geçiş anlık olarak gerçekleşir.

6. Pakete giriş ile birlikte otomatik olarak açılan servis var mıdır?
Paketle beraber 3G servisi açılır.

7. Pakette kullanılamayan servisler nelerdir?
Faturasız paketlerin yararlandığı tüm servislerden yararlanır. İçerikler telekonferans için kullanılamaz.

8. Pakette kullanılmayan haklarım bir sonraki döneme devreder mi?
Hayır, bir sonraki doneme devretmez.

9. Pakette bulunan dakikalarım hangi aramaları kapsamaz?
Paket kapsamındaki dakikalar yurtiçi her yönedir, özel servis aramaları, Kıbrıs ve yurtdışı aramaları için geçerli değildir. Ancak 444’lü numaralara ve 1'le başlayan ücretli 3 haneli numaralara doğru yapılan aramaları kapsamaktadır.

10.Paketteki haklar sorgulanabilmekte midir?
Paket içeriğinin ne kadarını kullandığını sorgulamak isterseniz yapmanız gereken SOR 18LIKPAKET veya SOR YENİ18LIKPAKET keyword’u ile 7000’e SMS atmak. Ayrıca üzerinizdeki tüm haklarınızı görmek için OZET yazip 7000’e yollayabilir ve tarife & paket & kampanya dahilindeki tüm kullanımlarınızı tek bir sorgu ile görebilirsiniz.

11.Devir, şebekeiçi geçiş, numara taşıma, hat iptali yapılması durumunda 18lik Paketim silinir mi?
Numara taşıma, faturalı hatta geçiş, dondurma, iptal, kapama,devir işlemlerinin yapılması durumunda kazanılan haklar iptal olacaktır.

12.Paket içeriklerini kullanabilmem için hattımda bakiyem olmak zorunda mı?
Paket içeriklerinin yuklenebilmesi için bakiye bulunması gerekmez. Tarife sabit ücreti çekildikten sonra tarife içerikleri yüklenir. İçerikler yüklendikten sonra bakiye bulunmasa pakete abone olunabilir ve verilen haklar kullanılabilir. Eğer tarifenin 30 günde bir gerçekleşen yenilenme günlerinde yeterli bakiye yoksa tarife içeriği yenilenmez. Bu koşullarda pakete de kayıt yapılamaz.

13.Anlık tarife değişikliği yapıldığında pakette kalan kullanım haklarım silinir mi ?
Yuklenen haklar dönem sonuna kadar kullanılabilir, ancak dönem sonunda yenilenmez. Şebeki içi geçiş, iptal, numara taşıma durumlarında yuklenen haklar anlık olarak iptal olur.

14.Paketten kaç kez faydalanabilirim?
Paketten her hat en fazla 3 ay faydalanabilir. (Toplamda 3 kez)



Faturalı aboneler için
1. Kampanya hangi tarihler arasında geçerlidir?
Kampanya 30 Ocak – 15 Mayıs 2015 tarihleri arasında geçerlidir.

2. Hediyeden faydalanmak için herhangi bir kısıt/engel var mıdır?
Yabancı uyruklu aboneler yararlanamaz.Kampanya kapsamında Faturalı Esnek Tarife ve Faturalı Esnek Ekstra Tarife'ye numara taşıma veya yeni hat alımı ile gelen 18 yas ve altı aboneler, 3 ay geçerli her yöne 1800 DK, her yöne 1800 SMS ve 1800 MB cepten internet hediyesi kazanacaklardır. Kampanya kapsamında Faturalı Esnek Tarife, Faturalı Esnek Ekstra, Faturayı Asmayan ve Faturayı Asmayan Ekstra tarifelerinde bulunan 18 yas ve altı aboneler, 3 ay geçerli 1800 MB cepten internet hediyesi kazanacaklardır. Kampanyaya dahil olan aboneler izleyen dönem içerisinde, kampanyadan çıktıklarında, tarifelerini değiştirdiklerinde, hatlarını iptal ettirdiklerinde, devrettiklerinde, dondurduklarında, ön ödemeliye geçiş yaptıklarında, numaralarını başka operatörlere taşıdıklarında kampanyadan yararlanma haklarını kaybedeceklerdir. Bu durumlarda abonenin kampanyadan çıktığı bir sonraki ay, hesabına hediye dakika, SMS ve data paketi yüklenmeyecektir. Bir müşteri maksimum 1 hattı ile kampanyadan yararlanabilir. Kampanya çıkışları anlık olur ve çıkış yapılan fatura döneminde verilen fayda çıkış işleminden sonraki ilk fatura dönemine kadar sürer. Kampanyadan yararlanmak isteyen abonelerin Vodafone'un Kurumsal Güvenlik birimi tarafından belirlenen kara / gri listede, kredi kartı kara listede, cep aran kara listede yer almaması gerekmektedir. Kampanya dahilinde abonelerin sunulan hakların 3. şahıslara trafik satışı yaparak kullanmalarına izin verilmez. FCT (sabit terminal) ve şirket santrallerinde toplu kullanım amaçlı olarak kullanımına izin verilmez. Kampanya dahilinde verilen dakika hakkı sadece yurtiçinde geçerli olup, yurtdışında veya KKTC’de Roaming halindeyken geçerli değildir. Özel servis numaraları ayrıca ücretlendirilir. Hattın iptal edilmesi, dondurulması yada hat tasıma olması veya faturalıdan faturasıza geçmesi durumunda tanımlanan hediyeler slinir.

3. Kamoanyadan faydalanabilmek için kayıtlı olmam gereken tarifelere hangi kanallardan geçebilirim?
SMS ile , Vodafone Çağrı Merkezi’ni arayarak veya Vodafone Cep Merkezleri’nden kampanyaya kayıt yapılabilir.

4. Hediyeden hangi tarifeler ile yararlanabilirim?
Faturalı Esnek Tarife, Faturalı Esnek Ekstra tarifeleri ile yararlanılabilir.

5. Hediye içeriğim ile kullanamayacağım servisler nelerdir?
Paket içeriği ile faturalı paketlerin yararlandığı tüm servislerden yararlanır.

6. Kullanmadığım haklarım bir sonraki döneme devreder mi?
Hayır, bir sonraki döneme devretmez.

7. Hediye içeriğinde bulunan dakikalar hangi aramaları kapsamaz?
Hediye kapsamındaki dakikalar yurtiçi her yönedir, özel servis aramaları, Kıbrıs ve yurtdışı aramaları için geçerli değildir. Ancak 444’lü numaralara ve 1'le başlayan ücretli 3 haneli numaralara doğru yapılan aramaları kapsamaktadır.

8. Paketteki haklar sorgulanabilmekte midir?
Üzerinizdeki tüm haklarınızı görmek için OZET yazip 7000’e yollayabilir ve tarife & paket & kampanya dahilindeki tüm kullanımlarınızı tek bir sorgu ile görebilirsiniz.

10. Devir, şebekeiçi geçiş, numar ataşıma veya hat iptali yaparsam hediyemi hala kullanabilir miyim?
Numara taşıma, faturalı hatta geçiş, dondurma, iptal, kapama,devir işlemlerinin yapılması durumunda kazanılan haklar iptal olacaktır.

12. Anlık tarife değişikliği yapıldığında pakette kalan kullanım haklarım silinir mi ?
Yüklenen haklar dönem sonuna kadar kullanılabilir, ancak dönem sonunda yenilenmez. Şebeki içi geçiş, iptal, numara taşıma durumlarında yüklenen haklar anlık olarak iptal olur.

13. Hediyeden Kkç kez faydalanabilirim?
Hediyeden her hat en fazla 3 ay faydalanabilir. (Toplamda 1 kez)
 


Üst Alt