Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

usonay

usonay

Üye
arkadaşlar herşeyi harfiyen yaptım az önce 5.00.50 yi kurdum konumlarıma kaydettediğim 1 şeye tıklayınca programdan atıyor bunun çözümü nedir? :(
"EV" olarak yazana girince sorun yok ama "PRO MODEL" diye kaydettiğim konuma tıklayınca atıyor programdan "PROMODEL" olarak da kaydettim aynısını yaptı

Bugün araba kullanırken denedim gideceğim yere sorunsuz götürdü beni ve geri getirdi usursuz çalışıyor ama bide şu "konumlarım" dan atma işini çözebilsek kusursuz olacak ;)

lemur11

lemur11

Üye
function tusu ile ayni anda basicaksın.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
ilk sayfada açıkladım bunu. öncesi "nokta" olarak yani 1azı küçük harfle olduğundan düzenlesen de atar.
en yakın sokak ya da poi'yi seçerek düzenleme yap.

usonay

usonay

Üye
ilk sayfada açıkladım bunu. öncesi "nokta" olarak yani 1azı küçük harfle olduğundan düzenlesen de atar.
en yakın sokak ya da poi'yi seçerek düzenleme yap.
"Dikkat!: Yeni sürümde (v5.00.50) "Konumlarım"a kaydettiğiniz 1 noktayı BÜYÜK harfle kaydederseniz atmıyor. Örnek: "NOKIA" Ama ilk harf büyük diğerlerini küçük harf yazarsanız sistem sadece "Büyük"le yazdığınız harfi alıyor. Örnek: "Nokia" yazarsanız "N" olarak kaydediyor. Siz yeniden düzenleyip "NOKIA" yapsanız dahi sizi uygulamadan atıyor. İşte önemli olan nokta: her noktayı kaydederken BÜYÜK harflerle kaydedin. Eğer büyük girmeyi unuttuysanız düzeltmeye çalışmayın, noktayı silin baştan tanımlayın."

Yazıldığı gibi büyük harfle yazdım hepsini ama gene atıyor :( 2 şekilde kaydettim "PRO MODEL" ve "PROMODEL" boşluksuz da kaydettim gene olmadı. Şimdi de kaydettiğimi silemiyorum :D
Ama kusursuz şekilde çalışıyor. GPS bağlanınca kopmuyor. İlk bağlanması biraz uzun sürüyor gibi ama iyi. sapağı yolu kaçırırsan yeni rotayı hemen hesaplıyor ;) N95

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
yok öyle değil. ilk kaydolan yer büyük olması lazım.

FARUK SOK. üzerinde değiştirirsen atmaz mesela ama Nokta üzerinden değiştirirsen atar.

volkanozmihci

Üye
paylaşım için teşekkür ederim... ilk önce yapamamıştım fakat arkadaşların dediği gibi .unl dosyalarına yanlış kodları yazmışım sonra bi daha baktım oldu çok güzel çalışıyor...

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Zaten burada dikkat edilmesi gereken 2 şey var. 1-) klasörleri doğru şekilde cihaza atmak 2-) unl'leri doğru oluştırmak :)

navara

navara

Üye
Yeni sürümü (5.50) yükledim ama pek bir fark göremedim. Üstelik CardRunner.dll ve CardRunner.rsc dosyalarını silseniz de STAUTOSTART.EXE arka planda çalışmaya ve bataryayı sömürmeye devam ediyor. 5.40 da en azından bu dosyaları silince arka planda çalışmıyordu. Yeni sürümü yüklemenizi çok meraklı değilseniz tavsiye etmiyorum...

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Öncekinde de öyleydi ki o. Garmin'i her kapattıktan sonra ts auto start dosyasını manuel sonlandırıyorduk.

usonay

usonay

Üye
yok öyle değil. ilk kaydolan yer büyük olması lazım.

FARUK SOK. üzerinde değiştirirsen atmaz mesela ama Nokta üzerinden değiştirirsen atar.

Tamam kaptım ;) sağol peki önce kaydettiğim ve atan konumları nasıl silebiliriz? programı silip yenidenmi kurmam lazım bunun için? yoksa garmin klasörünün içinde bi klasörü silmem yeterlimi?

nfo

nfo

Üye
tsautostart ile ilgili:
garmine girin, systemden launch background service'i etkin yapın daha sonra garmini kapayın sonra tekrar aynı menüye girip tekrar devre dışı yapın, artık tsautostart arka planda calışıp pili harcamayacak.
kaynak: ipmart

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kaptım ;) sağol peki önce kaydettiğim ve atan konumları nasıl silebiliriz? programı silip yenidenmi kurmam lazım bunun için? yoksa garmin klasörünün içinde bi klasörü silmem yeterlimi?
ayarlarda verilerimi yönet vardır. ona gir sonra konuma gir sil'e tıkla tamamdır ;)

nfo: :oke: evet bunu da belirtmiştik güzel oldu hatırlatma

usonay

usonay

Üye
Reis hatırlatma için teşekkür ederim ;)

cetindevrim

cetindevrim

Üye
hocam harikasınız. çok tşekürler..

navara

navara

Üye
tsautostart ile ilgili:
garmine girin, systemden launch background service'i etkin yapın daha sonra garmini kapayın sonra tekrar aynı menüye girip tekrar devre dışı yapın, artık tsautostart arka planda calışıp pili harcamayacak.
kaynak: ipmart
Sağol arkadaşım, bir kaç kez denedim ve aynen dediğin gibi tsautostart arka planda hiç çalışmadı.

kudret81

Üye
arkadaşlar bu navigator 73 te de çalışırmı tam özelliklerini bilmiyorum ve kontor yermi? ve n73 te gps varmo yokmu nasıl öğrenebilirim teşekkür ederim

drssalih

Üye
reis hocam enso v5.50 yi yukledim.Komple europe harirasini kullaniyorum.Alet sectigi yoldan gitmeyince garmin kapaniyor .tekrar calistirdigimda kaldigi yerden basliyor.Cizdigi rotadan gitmediginde atmasi normalmi?Birde bu arkasi arkasiya oldugu zaman Program hic calismiyor.Bazen uezun tunellerde de kapanma veya donma oluyor. Onceden v4.20.20 yikullaniyordum.Cizilen rotadan ciksam bile atma olmuyordu.Acaba bununla ilgili gorusunu yazarmisin Tskkurler calismalarinda basarilar.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu navigator 73 te de çalışırmı tam özelliklerini bilmiyorum ve kontor yermi? ve n73 te gps varmo yokmu nasıl öğrenebilirim teşekkür ederim
N73'te dahili GPS yok maalesef.

reis hocam enso v5.50 yi yukledim.Komple europe harirasini kullaniyorum.Alet sectigi yoldan gitmeyince garmin kapaniyor .tekrar calistirdigimda kaldigi yerden basliyor.Cizdigi rotadan gitmediginde atmasi normalmi?Birde bu arkasi arkasiya oldugu zaman Program hic calismiyor.Bazen uezun tunellerde de kapanma veya donma oluyor. Onceden v4.20.20 yikullaniyordum.Cizilen rotadan ciksam bile atma olmuyordu.Acaba bununla ilgili gorusunu yazarmisin Tskkurler calismalarinda basarilar.
tünellerde donma sinyali kaybettiğinden olur. malum kapalı ortam. uygulama kitlenmez ama.

rota olayına gelince hem haritadan hem yazılımdan kaynaklanan olabilir. uygulama son sürüm, haritayı güncelleştirmeye bakın.:oke:

sefai77

sefai77

Üye
merhaba programı yükledim sorunsuz çalışıyor teşekkürler fakat bir sprum olacaktı
telefonum E71 haritayı takınlaştırmak için 3 tuşuna basıyorum fakat işlev yapmıyo acaba bu telefonda hangi tuşları kullanmalıyım bilgi verebilirseniz sevinirim

biger

Üye
Programı kurdum sorunsuz çalışıyor anlatılanlar dikkatle takip edilirse sorun olmuyor.

Detay kullanımını deneyince daha datlı olacak sanırım. Sorunlarımızı yine burada yardımlarınızla çözeceğiz inşallah.

Sırf bir arkadaşda gördüm gittim N95 8gb aldım valla ama aldığımada değmiş.

Üst Alt