sen de kötülüyorsan hangi yönünü eleştiriyorsun. Ben yararlı işlerini söyledim sizde zararlı işlerini açıklayın.
Bunu mu savunayım. Savunmam Salih, ben hatayı babam bile yapsa savunmam. Nerde olursa olsun çıkar konuşurum.
Bu kadının savunulacak bir yanı yok ki .. Kendisi Umreye gitmiş amma, türbana karşı durmuş hep; namaza ... 80'lerde darbecilerle pazarlık ederek türbanın İslam'la alakası yoktur, diye camilerde vaaz veren fakat şimdi de türban bekçiliği yapan hacı-hocalara karşıydı..
Kompradordu da aynı zamanda.. Ve tabii ki misyonerlik de yapıyordu. Çünkü o bir aydın'dı; çünkü o laik bir insandı..
Allah rahmet eylesin, ne diyelim..
Kötü şeyler yapmış olsaydı, evi darmadağın edildi, dernek yağmalandı birşey bulunabildi mi. Alınanların hepsi paşa paşa iade edildi. Ordu'nun kilit isimlerini içeri alan bu zihniyet bu insanı mı suçlayamayacaktı. Bu ülkede hep birşeyler birilerinin zoruna gidiyor birilerine dokunuyor. Cumhuriyet mitinlerini başlatmadan önce Türkan hocanın adı bile nadir kişiler tarafından biliniyordu. Ama ne zaman Cumhuriyete sahip çıkmak için birilerini Örgütledi, ne zamanki Kardelen projesini başlattı kızları okuttu aşiretler törelerinin bitmesinden korkmaya başladı, ne zamanki hastalarla ilgilendi önemli hastalıklara çözüm bulmaya çalıştı, bu birilerinin tekerine taş dolandırdı. Neden yapılan iyiliklerin altında hep kötülük aradığımızı söyleyeyim, çünkü çoğunluk yaptığı iyiliği hep karşılık bekleyerek yapıyor herkesi de öyle sanıyor. Ne diyeyim keşke bu ülke insanlarına bu kadar faydası dokunmasaydı da bu kadar arkasından kötü konuşulmasaydı.
Bak arkadaş, belli ki basından takip ettiğin kadarıyla biliyorsun bu hanımı. O yüzden daha fazla uzatma, bir tane yaşanmış örnek vereceğim sonra konu hepten karışacak.Sadece şu kadarını sana söyleyeyim,o projeler çerçevesinde burs verilen öğrecilerin, okula gönderilen kızların profillerini vaktin varsa bir araştır, yorumla sonra burada fikirlerini yaz.Millete yaşadığın yeri dışına çık diye ahkam kesmişsin ama sen de hayatı sadece televizyondan,gazeteden takip etme,körü körüne avuktalık etmeyi bırak.
Sende bak arkadaş. Beni kışkırtacak mesajlar yazıyorsun sen uzattıkça ben de kaygısız kalamam. Sen kadını benden daha yakın tanıyorsun galiba oturup yemek yemişliğin var sanırım. Benim neleri ne şartlarda araştırdığımı bilmeden bana saldıramazsın. Kimlerle oturup sohbet ettiğimi söylesem ağzın açık kalır. Kimseye ahkam kesmiyorum ahkam kesilmesi gerekirse farklı şekilleri var bu da kültür seviyemin dışına çıkar. Avukatlık kelimesine deli oluyorum ve tekrar söylüyorum açıklanacak ve verilecek çok örnek var o yüzden bırak ortalık fazla karışmasın. Madem bu kadar kötü bir insan bak daha kötüleri de var. Haydi birlikte Ataşehir'e gidelim nişanlımın mahallesinde bir grup bölücü köpek etrafa zarar verdi gidip biz de onlara molotof kokteyli atalım. Haydi laikliğe Türk'lüğe savaş açanlara biz de savaş açalım. Ama yok konu icraata gelince yok. Kendini artık savunamayacak durumda olan bir insana saldırmaya devam. O insan artık kimseye zarar veremez merak etmeyin. Siz zarar vermeye çalışan kişilere saldırın. Tarafıma saldırın devam ederse şikayet butonunu kullanmak durumunda kalacağım...
Bana bak sen bu forumda yenisin ve niyetin belli. Sen kalkmış bana "saldır" diyorsun.Sen kimsin ki seni muhatap alayım.
arkadaşlar kırmadan birbirimizi tartışalım unutmayalım ki herkes beğensede beğenmesede birbirine saygı göstermek zorundadır...