İnternet Sorunu...Yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnternet Sorunu...Yardım ?
Merhaba Arkadaslar;

İnternet Baglantımla ilgili garip bir sorunum var...

Bilgisayarı kapatıyorum 1 veya 2 saat sonra actıgımda internet baglantım kesiliyor...Reset atınca kesilmiyor sadece 1 veya 2 saat ya da daha fazla süre PC kapalı kalınca kesiliyor...Bilgisayarı actıgımda internet acık görünüyor ama internet sayfası actıgımda internet sayfası görüntülenemiyor...Herhangi bir sayfaya giriş yapamıyorum...Modemi kapatıp 5-10 saniye bekliyorum daha sonra acıyorum ama yine internet acılmıyor...Sadece Modeme Reset atınca düzeliyor...USB ile bağlanıyorum...Bilgisi olan arkadasların yardımlarını bekliyorum...Şimdiden Teşekkürler....

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
usb kablonu değiştirsen benim düşüncem bu şekil...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yorum için tşkler dostum yalnız Ethernet kablosu ile bağlandıgım zaman da aynı şekilde oluyor

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
peki başka modemle denedinizmi modemle ilgili olabilir sorun...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gökhan kardesim ilgilendigin için teşekkür ederim...Sorun çözüldü ama SP3 ü yüklemek zorunda kaldım...Modem i degistirdim yine olmadı...Tekrar tesekkürler...İyi forumlar

melih_61

Üye
uşaklar bişe sorcam bn masaüstündeki İnternet Explorer e tıklıyom bna bu geçerli bir Win32 uygulaması değil diyo nababilirim sizce????

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
uşaklar bişe sorcam bn masaüstündeki İnternet Explorer e tıklıyom bna bu geçerli bir Win32 uygulaması değil diyo nababilirim sizce????
c/ program files/ explorer/ dan gırmeyı dene

Doğan

Üye
Gökhan kardesim ilgilendigin için teşekkür ederim...Sorun çözüldü ama SP3 ü yüklemek zorunda kaldım...Modem i degistirdim yine olmadı...Tekrar tesekkürler...İyi forumlar

SP3'e gecemekle en iyisini yapmıssın :) :oke:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sorun çözülmüştür...İlgilenen arkadaşlara teşekkürler...

Takipçi Satın Al

Üst Alt