Nokia N79 synbian 9.3 işletim sistemine uygun programlar lazım yardım

Sponsorlu Bağlantılar

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N79 synbian 9.3 işletim sistemine uygun programlar lazım yardım
Arkadaslar telefonu daha yenı aldım bundan once n73 kullanıyordum her turlu ısımı halledıyordum fakat bu alet benı delırttı smart movie kuruyorum takılıo kilitlenio vb.. power movie kuruyorum hiç açılmıo n79 uygun bir avi video oynatıcısı lazım simdiden saolun bysss:(:oke:

• Beğen
Tepkiler: utaha, küresel, muzaffertanyel ve 1 kişi daha

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşım bende n78 kullanıyorum.buda 9.3 farklı videolar için kullandığım pro.corecodec player sorun çıkmadı şimdiyekadar.cihazın hayırlı olsun.umarım memnun kalırsın.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bende n78 kullanıyorum.buda 9.3 farklı videolar için kullandığım pro.corecodec player sorun çıkmadı şimdiyekadar.cihazın hayırlı olsun.umarım memnun kalırsın.
Saol arkadasım coreplayer daha once kullanıyordum fakat muzıkler için beni sitede bilenler bilir o kadar teknoloji ozurlu degılımdır ama bu n79 kafamı karıstırdı n73 ümdeki diğer programları temaları acıyor fakat bu video konusunda sıkıntı var video ları oynatamıyor takılıyor core player sence iyi ama ben sadece video oynatmak için yapılmıs bir program yani smartmovie-power movie-dvxplyer tarzı bir sey istiyorum fakat power movie yi kurdum fakat videoları acamadı smart movie yi kurdum ondada actı fakat takıldı ve kilitlendi yardımın için saol kardesım core player ıda denıycem oda n73 de sorun yaratıodu bakalım n79 da nasl calısıomus diğer arkadaslarda ilgilenırse sevınırım by:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslar bu konuda yardım edebilecek sitede bi tane adam yokmu allah aşkına ulen biz bir sey oldumu herkeze yardım ederiz bole zor durumda kalıncada güm bi yardım edin yha hiçmi synbian 9.3 kullanan yok sitede bi benmıyım

jkbaha

Üye
aynı dert ben de var. n79 aldık ama çoğu programı kuramıyorum

amiremet

amiremet

Üye
bende de n79 var ve çoğu program kurulmuyor.acaba n79 u hack leyen varmı

byMaMe

byMaMe

Üye
kardeş ben n79 hackledim yardımcı olurum istersen sana ;):oke:

doganin

Üye
merhaba
n79 telefonu nasıl hack ettiğini açıklarsan herkes için iyilik yapmış olursun

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n79 u su ana kadar hackleyebılen cıkmadı yani cok zor cihaz ole bi korunuoki aklınız durur hacklıycek olsam ben hacklerdım kaç senedir ugrasıoz bu ıslerle lutfen hackledım dıyen arkadasım yalan yanlıs seyler yazma nokia n79 hacklenıo olsaydı sitede 30 tane konu acılırdı bununla ılgılı bys

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Nokia n79 u su ana kadar hackleyebılen cıkmadı yani cok zor cihaz ole bi korunuoki aklınız durur hacklıycek olsam ben hacklerdım kaç senedir ugrasıoz bu ıslerle lutfen hackledım dıyen arkadasım yalan yanlıs seyler yazma nokia n79 hacklenıo olsaydı sitede 30 tane konu acılırdı bununla ılgılı bys
katılıyorum hacklense bikere ben heklerdim :D

brabus00

brabus00

Üye
Hacklenir elbet de zaman lazım..

centaurrrr

Üye
bende N79 aldım. AMa hiçbir programım ve temam yok. Yardımcı olabilecek arkadaş olursa sevinirim.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
bende N79 aldım. AMa hiçbir programım ve temam yok. Yardımcı olabilecek arkadaş olursa sevinirim.
Benım msn ımı ekle yarıdım edeyım kardesım baya uzun sure olmus kusura bakma konuya heç bakmamıstım artık kullandıgım kalıtelı bır suru program var sende yararlan cok gusel bir arsıv yaptım beklerım bys:oke:

badboy_33

Üye
kardş bende n79 aldım ama sis dosyalarını yükleyemiyorum bi yardım karde ya simdiden tskrler

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
kardş bende n79 aldım ama sis dosyalarını yükleyemiyorum bi yardım karde ya simdiden tskrler
Kardesım nokia n79 synbıan 9.3 işletım sıstemını kullanır o yuzden bu sistem ile uyumlu sisx dosaları bulmasın ve bu sekılde kurabılırsın programları bunlarda synbian os programları bolumunde mevcut by:oke:

twester_57

twester_57

Üye
üstad bendede n 79 var bu hackleme olayıda nedir biraz acabilirmisiniz ben bu telefon olayına biraz yabancıyımda

gökhansfk

Üye
çok güzel bi proğram

dinorfin

Üye
ben 1 hafta önce n79 aldım. hafta sonunda hackledim, bir sürü program yükledim. hackleme olayını yabancı sitelerden hallettim. Bu siteye de yeni konu açtım hackleme hakkında. HelloOX v1,04 ile de hackleniyor denedim. office vb. birsürü programı sorunsuz kurdum

ugr_23

ugr_23

Üye
bende n79 u hackledim ama başka bi siteden dinorfin ark. dediği gibi HelloOX yardımıyla çok kolay bi şekilde hackleniyor.

Üst Alt