Trident MB-1300 Hakkında Bilmek İstedikleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

padisah_58

padisah_58

Üye
arkadaşlar eğer illa tam dkunmatik telefon ve ucuz istiyorsanız pirhana zuma yı tavsiye ederim. kamerası 2 mp ve diğer çn malları gibi 18-30 kb ile diil 300-500 kb ile fotoğraf çekiyor. tv radyo var müzik ve bluetooth da sorun yok ve java desteğide var. reklam yapmak gibi amacım yok sadece bu tür telefonların en iyisi diyebilirim ben aldım sorunsuz çalışıyor tavsiye ederim.

FENER1907FENER

Üye
Arkadaşlar bende bu teleondan almak istiyorum ama daha fazla bilgiye ihtiyacım var , mesela tv kalitesi , ses ? Dokunmatik kullanımında sorun varmı ? Ps suite sorunu aşılabilirmi ? Vs vs vs , kullanan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum , şimdiden teşekkürler ...

Odysseus

Odysseus

Üye
Arkadaşlar bende bu teleondan almak istiyorum ama daha fazla bilgiye ihtiyacım var , mesela tv kalitesi , ses ? Dokunmatik kullanımında sorun varmı ? Ps suite sorunu aşılabilirmi ? Vs vs vs , kullanan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum , şimdiden teşekkürler ...

Çin malı telefonların TV kalitesi gayet iyidir. Ortalama bulunduğunuz yere göre 20 civarında kanalı net bir şekilde izleyebiliyorsunuz. Üstelik MB 1300 de bunu daha büyük bir ekranda yapıyorsunuz. Trident sizi hiçbir konuda pişman etmez emin olun. Dokunmatik kullanımında ise bir kaç günde bir kalibrasyon yaptığınız takdirde hiçbir sorun çıkmaz. PC Suite trident'in resmi sitesinden veya Maxicep'ten indirilebilir. Bence GPS ve Wi-Fi ihtiyacını farklı cihazlarla temin edebilecek birisi hiç düşünmeden bu cihazı alabilir ancak java ihtiyacınız varsa Piranha Zuma tavsiyemdir.

kabus800

Üye
Çin malı telefonların TV kalitesi gayet iyidir. Ortalama bulunduğunuz yere göre 20 civarında kanalı net bir şekilde izleyebiliyorsunuz. Üstelik MB 1300 de bunu daha büyük bir ekranda yapıyorsunuz. Trident sizi hiçbir konuda pişman etmez emin olun. Dokunmatik kullanımında ise bir kaç günde bir kalibrasyon yaptığınız takdirde hiçbir sorun çıkmaz. PC Suite trident'in resmi sitesinden veya Maxicep'ten indirilebilir. Bence GPS ve Wi-Fi ihtiyacını farklı cihazlarla temin edebilecek birisi hiç düşünmeden bu cihazı alabilir ancak java ihtiyacınız varsa Piranha Zuma tavsiyemdir.
tridentin resmi sitesi derken de bulamadım ben şahsen

seearee

Üye
2 gün önce arkadaşım aldı ve 2 gündür inceliyoruz ama okadar çok eksik warki telefonda kısaca anlatayım.dokunmatik ekran hızı çokıyavaş kanser olma riskiniz war beklerken.java yok haliyle oyunda yok tv güzel çekmiyor ses sewiyesi en yüksekte dahi kısık kamerası görüntüsüne oranla düşük kaliteli.görüntü war ses yok cinsten bir telefon piyasa değeri 100 ila 150 tl olabilecek bir telefon.açıkçası 320 tl etmeyecek bir telefon.tawsiye etmem.dokunmatik olması kesinlikle eksi.

crossfireTR

Üye
peki oyun yok java yok ama bu telefon ne ile çalıyor arkadaşlar bu telefona ne yükleyebiliriz

TOKATLISEDAT

Üye
Merhaba arkadaşım ya trıden mb1300 aldım ama oyun yüklüyemiyorum

Tolga10R

Üye
bende trident aldım bi konuda danışmam lazım pm ile iletişime geçebilirmiyiz acaba ?

Odysseus

Odysseus

Üye
Arkadaşlar lütfen artık aynı şeyleri yazmayın. İki mesaj önce söylenen şeyi tekrar soruyorsunuz. Java yooooook. Bazı modellerde var sadece. Araştırın biraz lütfen. Telefon yavaş çalışıyor bekletirken kanser olabilirsiniz demiş bir arkadaşım ama ben bu soruları göz göre göre soranlar yüzünden kanser olacağım en sonunda...

bywarm

Üye
ademaltintas sana bir problemimi anlatayım bana yardımcı olurmusun bende MB1300 kullanıcısıyım 3 aydan buyanadır telefonla ilgili hiçbir problemim olmamıştı ama şimdi problem oldu ve sorunu çözemiyorum telefonun data kablosunu pc ye taktığımda pc im bunu otomatik olarak görüyordu resim müzüik falan yüklüyordum ve bellek olarakda kullanıyordum 1 haftadır artık pc im görmüyor ve bellek olarakda kullanamıyorum bu problem neden kaynaklanabilir PC Suite gerek kalmadan nasıl çözebilirim bu problemi bu eklentiyide yükledim ama sonuç nafile PC suite de görmedi yardımcı olursan sevinirim

Odysseus

Odysseus

Üye
Savaş merhaba. Trident üzerinden değil de sana Sony Ericsson cihazım üzerinden yaşadığım bir durumu anlatayım belki işine yarayabilir. Sony Ericsson W610i cihazımı aktif olarak kullandığım zamanlarda (ki kendisi şu an çekmecemde kullanmıyorum) bilgisayar başında iken devamlı bilgisayara bağlı tutardım ve My Phone Explorer programı üzerinden mesajlarımı gönderirdim vs. Bir süre sonra USB kabloyu taktığımda Pc görmemeye başladı. Önce My Phone Explorer'i silip tekrar kurdum çözülmedi, daha sonra PC Suite'i tekrar yükledim yine olmadı, Sürücüleri silip tekrar yükledim yine olmadı. Sonunda USB kabloyu değiştirdim ve sorun çözüldü. Muhtemelen kabloda bir arıza vardır ama bu en son ihtimal. Kablo almadan önce PC ile telefonu senkronize eden sürücü ve programları silip yeniden kur. Sorun çözülmezse kablo alman gerekebilir.

alibas18

Üye
öncelikle hayırlı olsun bende yeni aldım fakat alalı iki hafta oldu buğün bir arıza ile karşılaştım telefonun yes ve no tuşları kitleniyor telefona dışarıdan çağrı geliyor ama telefona müdahele edemiyorum bir ayarımı var acaba yardımcı olursanız sevinirim

camokoo

Üye
Merhaba Arkadaslar bende yeni MB 1300 aldım.
ilk gözlemelerim söyle.
Yeni nesil telefonları andırması acısından telefon fena degıl sadece gorutu olsun diyenler. bana sorarasanıs bu telefona 6,5 puan verrim.
Menuler arasında isteiğiniz bir noktaya gitmek için cok fazla yere parmakalarınızla dukunmanız yada yukatı assagı okuyla menu uzerınde gezinmeniz ilk noktaya donmek için aynı uzun sureci yasamanız gerekiyor.yanı kısaca menuler arası gezınme yavas.
Telefona cagr yada mesaj geldıgında dokunmatık ekran kılıtlenıyor, kılıdı acmak ıcın yes tusuna basıp ekranda belirin yesil gomcaya basmanız gerekiyor.
Mesaj yazmaktan hoslananlara için bence uyugun bir telefon degil zira ben henuz mesaj yazma cesaretini gosteremedim. ekranda beliren mesaj yazmak ıcın kullanılacak harflerın putoları iri parmaklı arkadaslar ıcın oldukca dez avantajlı. bana gore mesaj yazmak baya bi mesakkatli.
Resim Video kalitesi bu tarz bir telefon için oldukca kotu.
Radyo TV ayarlamasını iyi yapabilirseniz banada haber verin. TV konusunu bilmiyorum ancak radyo konusunda diger radyolyu modellerle ıyaslandıgında radyo kalıtesi cekım gucu dusuk. ( .Not bu sorun banamahsus ise cozume ilişkin cevap almak istiyorum)
Telefon gorusmelerinde karsı tarafa kendı sesı yankılanarak geri donuyor sorun tam olarak neden kaynaklanıyo bılmıyorum. ( kullanan diger arkadaslar bu konuda bana bılgı verırse sevınırım.
Oyun oynamayı sevenler bu telden uzak durun. herhangi bir ek yazılım cıkarmı bılmem ama henuz bu tel hangi oyun formatını destekledigini bulamadım. ancak kesınlıkle java/sis/nes desteklı degıl. Ayrı oyun formatı netlestırsem bıle yenı bır oyunun yuklene bılmesı ıcın gerekli bir sisteme sahıp oldugunu sanmıyoru. tum denelemerım bosa cıktı.

ilgi uyandıran bir telefon. grafikler fena degil. USB kablosu aynı zamanda sarj cıhazı. bu nedenle web cam olarak kullanırken sarj problemı yasamıyorsunuz guzel bir avantaj. Ancak webcam kalıtesı normal olarak cok ıı degıl.

Bu noktalar telefonla ilgli benım ılk dıkkatımı ceken kısımlar. eksık yada farklılıklar yasıyan arkadaslarla yorumları paylasmak ısterım.

alibas18

Üye
arkadaşlar trident mb-1300 ile ilgili sorularınız olursa cevaplayabilirim. ürünü satın aldım ve baya inceledim. Evkurdan aldım. 2 yıl garantili. Ben almadan önce soracak kimseyi bulamamıştım. En azından ben yardımcı olayım merak edenlere ve de almayı düşünenlere.
Telefonla ilgili link:
merhaba benim mb-1300de buğünde bir problemle karşılaştım arama yapıyorum karşıdaki telefona alo dedikten sonra arama sona eriyor ve bağlantı hatası diyip kapanıyor neden ola bilir acaba yardımcı olursanız sevinirim

bywarm

Üye
Savaş merhaba. Trident üzerinden değil de sana Sony Ericsson cihazım üzerinden yaşadığım bir durumu anlatayım belki işine yarayabilir. Sony Ericsson W610i cihazımı aktif olarak kullandığım zamanlarda (ki kendisi şu an çekmecemde kullanmıyorum) bilgisayar başında iken devamlı bilgisayara bağlı tutardım ve My Phone Explorer programı üzerinden mesajlarımı gönderirdim vs. Bir süre sonra USB kabloyu taktığımda Pc görmemeye başladı. Önce My Phone Explorer'i silip tekrar kurdum çözülmedi, daha sonra PC Suite'i tekrar yükledim yine olmadı, Sürücüleri silip tekrar yükledim yine olmadı. Sonunda USB kabloyu değiştirdim ve sorun çözüldü. Muhtemelen kabloda bir arıza vardır ama bu en son ihtimal. Kablo almadan önce PC ile telefonu senkronize eden sürücü ve programları silip yeniden kur. Sorun çözülmezse kablo alman gerekebilir.

teşekkürler ademaltintaş
dediğin gibi son çare USB kablosunu değiştirdim PC im görmeye başladı telefonu problem kabloda imiş tekrar teşekkürler

Odysseus

Odysseus

Üye
Ben teşekkür ederim. Sorunun çözüldüğüne sevindim. İyi forumlar.

betül-betüş

Üye
ewet önce bende bilemiyordum kullanıcı profilimdennn istediğin dosyayı seçerek hafıza kartını ayarlamalısınn oluyooor peki bu telefonun titreşimini nasıl kağatıyoruuzzzz:bilmem:

nitrocu

Üye
bence gelen belgeyi telefon hafızasına kaydediyor tel hafızasından birşeyler silip tekrar dene bende almayı düşünüyorum en uygun fiyata nerde bulurum.::)))

karakılıç

Üye
trident mb 1300 güzel telefon fakat ekran koruyucu olarak 150 kb resim koyabilirsiniz ayrıca rehbere 20 kb resimler koyabilirsiniz.

asere

Üye
ben aldım kulanıyorum çok güzel video kaydı güzel yalnız ses düşük kayıt yapıyor video ve radyodan bizzat kendim denedim görüntü nefis

--------------- Ekleme ---------------

camakoo arkadaşım herhalde telefonu sallamayı bilmiyor mb 1300 salladıgında menüler+ tv+radyo+resim+videoarlarında gezinti yapabilirsiniz tuş olayı bunda kullanılmamaya çalışılmış teşekkür

Üst Alt