Nokia n79 nasıl bir telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

OgzN

OgzN

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n79 nasıl bir telefon?
Nokia n79 kullananlar telefon hakkında biraz bilgi verebilirmi hızı hakkında vs...
4GB Hafıza Kartı ve 3 Aylık Navigasyon Paketi Hediye

:allalla::allalla:

milestone

milestone

Üye
Evet n79 kullanıcılarının deneyimlerini bende sabırsızlıkla bekliyorum, gerçekten çok güzel bir telefona benziyor,

byilmazZ

byilmazZ

Üye
hiçkimse kullanmıyo mu bu telefonu yaaaaa......

OgzN

OgzN

Üye
    Konu Sahibi
n79 kullanan yokmu?*:vur

PalmerTech

PalmerTech

Üye
çok çok iyi bir telefon, ekranı 2,4 inç ve n85 ten tek farkı ekranı.

özellikleri çok iyi işlemci hızı beni hayrette bıraktı, hd oyunları manyak çalıştırıyor.

ses çıkışı vs anlatmaya gerek yok, elinize aldığınızda gerçekten iyi ki almışım diyorsunuz.

nokianın diğer modellerine göre daha fazla görselliği var, sakın netteki resimlere aldanmayın.

5 mp kamerası bence iyi, ha ama gerçek flaşı yok, ama şu an fiyata bakınca bence önemi yok..

intoman

intoman

Üye
süper bi telefon kullanmadım ama iyi inceledm transmitter özelliği var wifi 5mp kamera var

hayabusa77

hayabusa77

Üye
her türlü özelliği var ama arada bi takılıyo oda zaten göze takılır bişey değil (4 gb nin 3.50 si dolu hiç kasmıyo)

cool_cat

cool_cat

Üye
piyasadaki çoğu telefonu tepeler. uygulamalarda hızlı. ara sıra takılsa da iyi ki almışım diyebilceğiniz bir telefon ben geldiği günden beri sürekli bişeyler kurup kaldırıyorum. daha hiç hata vermedi. çok uyumlu. ALIN BENCE KAÇIRMAYIN ;)

moglart

Üye
Ben kullanıyorum çok memnunum. İnternet bağlantısında sorun yok. Kamerası çok iyi. Müzik performansı da gayet iyi ve hafıza kartı olayı harika. Müziklerin yanında 5-6 film koyabildim ve gayet rahat kaliteli izleyebiliyorum. Nokia'nın son günlerde yayınladığı sürüm güncelleştirmesini de kurunca küçük bir iki aksaklık da ortadan kalkıyor. Aynı özellikteki diğer telefonlara en az 300-400 lira fazla verip saçma birşey yapmak yerine n79 en akıllıca tercih olur.

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
çok güzel bir telefon

KptSyrDft

KptSyrDft

Üye
N95 i tavsiye ederim

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
çok çok iyi bir telefon, ekranı 2,4 inç ve n85 ten tek farkı ekranı.

özellikleri çok iyi işlemci hızı beni hayrette bıraktı, hd oyunları manyak çalıştırıyor.

ses çıkışı vs anlatmaya gerek yok, elinize aldığınızda gerçekten iyi ki almışım diyorsunuz.

nokianın diğer modellerine göre daha fazla görselliği var, sakın netteki resimlere aldanmayın.

5 mp kamerası bence iyi, ha ama gerçek flaşı yok, ama şu an fiyata bakınca bence önemi yok..

kesinlikle katılıyorum ama N85in ekran farkı çok fazla hafife alıncak gibi deil çünkü
aşagıdaki konuda ekran farklarını gösterdim ordan bakabilirsin
buraya tıkla

am-oled ekran çok farkediyor... :cool

ltfllh

ltfllh

Üye
bencede n79 güzel tel ama n82 ile kıyasladığımızda hangisi ii?

aLone

aLone

Üye
ben almaya çok yakınım artık n79 bayadır araştıryorum gerçkten iyi bi telefon heralde

sdtsdt

Üye
bu konuda yaklaşık iki aydır yorum okuyordum ve nihayet cihazı edindim.ilk başta şunu söylemek isterim,istekler göreceli olduğundan sonuçlar da bir o kadar değişkendir.nese, kamera idare eder,yani atıyorum bi canon 5mp kadar net çekmez,wifi,gps,bluethoot,fm verici,fm,ngage oyunlar,sensör,vs...
hepsi çok hoş,ha pişmanlık varmı,elbette,ama tatmin olabilceğimi de sanmıyordum bi beş sene daha bekleseydim... bence hoş hatta dur ya çok hoş...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Hayatımda gördüğüm en iyi telefonlardan biri Sesi %80 deyken bence N73 KADAR çıkıyor.Kamerası Da güzel Bence Çok güzel bir telefon

temha230

Üye
fiyat olarak özellik olarak piyasadaki en iyi telefon diyebilirim ancak tuş takımı çok mesaj yaznalar için sorun yaratabılır bunun dışında eksık bı yanını görmedım

bLnmz

bLnmz

Üye
GüzeL TeLefon ..

Şu anda Param oLsa düşünmeden aLabiLirim (:

akpınarlı

Üye
kullanıyorum cok güzel telefon

cozturk

cozturk

Üye
Hayatımda gördüğüm en iyi telefonlardan biri Sesi %80 deyken bence N73 KADAR çıkıyor.Kamerası Da güzel Bence Çok güzel bir telefon
BURDAN ALACAKLILARA YANLIŞ BİR BİLGİ VERİYORSUN..N79 UN SESİ O KADAR ÇOK ÇIKMIYO AMA NET ÇIKIYO...ÖYLE BAS BAS BAĞIRIP KAFANI AĞRITMIYO..%80 LE N73 ÜN SESİNE EŞİT OLMASINI YA N73 E VERSİON ATMADIN..ÇÜNKÜ YNİ VERSİYONDA AŞIRI BİR SES ARTIŞI VAR..İKİNCİSİ HOPARLÖR BOZUK OLABİLİR..?????:heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo:

Üst Alt