Nokia n79 nasıl bir telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

alper2590

alper2590

Üye
ben de alıcam da bazı sorularım olacak ark.lar, acaba telefonun şarj süresi nasıl bi de kamerasında macro yakın şeyleri netleştirerek çekme özelliği var mı kullananlar söylerlerse sevinirim son olrak bu tel.i kullananlar N79 ile çektikleri örnek fotoları koyarlarsa çok sevinirim... Saygılar...

jeki01

jeki01

Üye
ben de alıcam da bazı sorularım olacak ark.lar, acaba telefonun şarj süresi nasıl bi de kamerasında macro yakın şeyleri netleştirerek çekme özelliği var mı kullananlar söylerlerse sevinirim son olrak bu tel.i kullananlar N79 ile çektikleri örnek fotoları koyarlarsa çok sevinirim... Saygılar...

1 seneden fazla kullanıyorum.
şarj süresi kullanıma bağlı olarak 1-3 gün arası değişiyor.
resim çekmek için ayarlarda çok secenek var.
tavsiye ederim N79 u.

hayabusa77

hayabusa77

Üye
bende kullandım telefon her özelliği ile harika ama kısa bi süre önce denize düştüğünden değiştirmek zorunda kaldım

sirdas_28

Üye
ikinci N79 um bu benim telefon kaliteli telefon özellikleride çok işte elektironik kime iyisi çıkar kime kötüsü çıkar tüketici hakları mahkemesine başvurdum yenisi geldi bunda sorun yok

alper2590

alper2590

Üye
1 seneden fazla kullanıyorum.
şarj süresi kullanıma bağlı olarak 1-3 gün arası değişiyor.
resim çekmek için ayarlarda çok secenek var.
tavsiye ederim N79 u.

Teşekkürler kardeşim N79u bu hafta içinde alıyorum :)

balistik07

balistik07

Üye
ben n79 kullandım arkadaşlar hackledim hacli üst sürümünü kullandım bide arkadaşlar 5800 alın vermişten tele para hem dokunmatik olsun hem daha güzel cihaz !

Üst Alt