Nokia n79 nasıl bir telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

artistlg

Üye
N79 tek kelimeyle süper.aldm 2 gündr kullanıyorum ve eksi bi özellik qörmedm.ne ararsan var.hele navi tekerleine bayıldm tuşa basmadan hareket ettrmek ne kadar qüzel.navi tekerleindeki nefes alış veriş ayrı bi hava.int.oldkça ii.ama ses n73 kadar yok ama yinede fazlasyla yeterli...

rekod

rekod

Üye
2 ay oldu alalı abisi...
petrol siyahı kesinlikle tavsiyemdir... iyiki beklemişim ısrarla petrol siyahı derim....
diğer renkleri çok basit kalmış bu denli özelliği yüksek bir telefona...
bu benim kullanıcı görüşüm özellikler zaten her sitede yazıyor...
önceki telefonum n 73 tü n73 aramıyorum diemem...
özellklerle tuşşlar yönünden...
ama artık yeni idolum n79 tavsiye edilir...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Evet n79 harika

aa-tolga

aa-tolga

Üye
6220 c den sonra tavsiye ettiğim diğer telefon N79 dur.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Evet ben 6220 c alcaktım ama WLAN olmadığı için N79 aldım

erol parlak

Üye
femverici var 5mp kamerasıvar 3guyumlu vifi varr dahili modem var dahabirçok özellik bunlar öndegelen özellikler

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
evet ne ararsan var..

umutluyum-

Üye
ben tam altı ay araştırdım sonunda n79 kararkıldım süper bir telefon şiddetle tavsiye ediyorum tek şikayetim orta joistik elim hep 2 tuşuna kayıyor....:)

ozmer25

Üye
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 hafta önce n79 aldım. yıllardır bir sony ericsson kullanıcısıyım (g705 hakkında olumsuz şeyler öğrendiğimden ondan vazgeçtim) çok iyi olduğunu duydum diye pek istemeden aldım bu tlf i. ancak inanın hiç memnun kalmadım. sebeplerinden birkaçını söyleyeyim. tlfin sistemi symbian olduğundan bi kere bilgisayar gibi donuyor sürekli ve se ye göre çok çok yavaş (bunu alırken satan adam söylemişti de bu kadar olacağını ummamıştım). ayrıca youtube vs gibi video sitelerine giriş yapıyor demişler. evet doğru ancak video açılmadıktan sonra bunun bir anlamı yok (garibim desteklemiyor!!!) bir de kamerası gerçekten se'nin yerini tutamaz 5 mp olmasına sakın aldanmayın gece çekimi diye bişey zaten yok vga dan daha beter (diğer tlf im se w810i ydi). zaten nokia nın menüsünün karmaşıklığı hep ortada (se tercih etmemin en öenmlş sebeplerindn biriydi bu). son olarak yaptığınız işlemden geri tuşuna basarak çıkamıyorsunuz, menüye dönünce o girdiğiniz kısımda hala çalışıyor ibaresi var ve bu çok sinir bozucu (illa çıkış yapmanız gerekiyor yoksa siz geri döndüğünüzde işlemi bitirmiyor) yani unutsanız arka planda sürekli çalışıyor. adobe reader programı yüklü ancak mail inize gelen bir pdf dosyasını açamıyorsunuz. bence çok saçma. tek hoşuma giden yönü ise çektiğiniz videoları kaliteli gösteriyor yani kare kare değil kamerayla çekilmiş gibi net gösteriyor. kısacası bu paranın kesinlikle karşılığı değil bence..

noktamag

Üye
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 hafta önce n79 aldım. yıllardır bir sony ericsson kullanıcısıyım (g705 hakkında olumsuz şeyler öğrendiğimden ondan vazgeçtim) çok iyi olduğunu duydum diye pek istemeden aldım bu tlf i. ancak inanın hiç memnun kalmadım. sebeplerinden birkaçını söyleyeyim. tlfin sistemi symbian olduğundan bi kere bilgisayar gibi donuyor sürekli ve se ye göre çok çok yavaş (bunu alırken satan adam söylemişti de bu kadar olacağını ummamıştım). ayrıca youtube vs gibi video sitelerine giriş yapıyor demişler. evet doğru ancak video açılmadıktan sonra bunun bir anlamı yok (garibim desteklemiyor!!!) bir de kamerası gerçekten se'nin yerini tutamaz 5 mp olmasına sakın aldanmayın gece çekimi diye bişey zaten yok vga dan daha beter (diğer tlf im se w810i ydi). zaten nokia nın menüsünün karmaşıklığı hep ortada (se tercih etmemin en öenmlş sebeplerindn biriydi bu). son olarak yaptığınız işlemden geri tuşuna basarak çıkamıyorsunuz, menüye dönünce o girdiğiniz kısımda hala çalışıyor ibaresi var ve bu çok sinir bozucu (illa çıkış yapmanız gerekiyor yoksa siz geri döndüğünüzde işlemi bitirmiyor) yani unutsanız arka planda sürekli çalışıyor. adobe reader programı yüklü ancak mail inize gelen bir pdf dosyasını açamıyorsunuz. bence çok saçma. tek hoşuma giden yönü ise çektiğiniz videoları kaliteli gösteriyor yani kare kare değil kamerayla çekilmiş gibi net gösteriyor. kısacası bu paranın kesinlikle karşılığı değil bence..
taryıcı olarak operamini veya skyfire kullanabilirsin. internet tamamen sorunsuz oluyor... nokia menüsüne ben bayılıyorum, hiç karışık değil, alışık olmadığınız için size karışık gelmiş olabilir, saygı duyuyorum. bana göre de nokia dışındaki tüm telefonların menüsü karışık.

ben n79umdan çok ama çok memnunum. fiyat-performans karşılaştırması yaparsak, kesinlikle tekgeçerim...

arabana navigasyon cihazı alma,
otobüste giderken sıkılmamak için mp3-mp4-divx çalar alma,
hatıralar için 5mp fotoğraf makinesi alma,
radyo alma,
video kamera alma,
internete girmek, ofis uygulamalarını kullanmak (*.doc,*.xls,*.ppt,*.pdf) veya oyun oynamak (N-Gage var) için bilgisayar hiç alma
vs. vs....
hiç bişeye ihtiyacın yok. hepsi tek pakette...
ha bi de telefonla konuşabiliyor ve mesaj yazabiliyosun.
öyle bi özelliği de var bu aletin. :ehe

ben n79uma telefon demiyorum, o benim elim-kolum- herşeyim.

s60 sayesinde kurabileceğin bir sürü extra programda cabası. onları burada anlatmama gerek yok, merak eden araştırı bulur. (özellikle iş yerine veya sinemaya gittiğimde kendi kendine [baz istasyonuna göre algılıyor, başta 1 kere ayarlamak ,seçmek lazım] titreşime-sessize geçmesi, eve geldiğimde yükses sese geçmesini sağlayan programa hastayım, ha bir de hareket sensörü sayesinde, günde ne kadar yürüdüğümü, ne kadar kalori harcadığımı hesaplamasına bayılıyorum)

herkese şiddetle tavsiye ediyorum. hiç düşünmeyin, ALIN....!

borsaci_adem

Üye
Valla arkadaş ben aldım kullanıyorum çok harika bir telefon maxicep sağolsun çok yardımcı güzel programlar sağlıyor onların sayesinde mükemmel bir tel olacağına inanıyorum onlarda kra liste şifreleme programları gibi önemli programlar valla arkadaş geç kalma kesin al derim ben

--------------- Ekleme ---------------

sana şunu söyleyebilirim piyasada 1000 tl satılan tellerle boy ölçüşecek tel telefon N79 derim birde uzun vadede düşünüyorsan en kullanışlı telefon bence o anlattıklarının hiç birini yaşamadım N73 ile ve diğer telefonlarla karşılaştırdığında benc mükemmel bir telefon

fatih82

fatih82

Üye
sen cigere ulaşmışşsın ama tadına varamamışsın nokia nın kalitesini kendine yediremiyorsun eline bir nokia birde sonyericson telefon al önüne gelene göster bakalım kaç kişi s e telefonu tercih edecek sğr

hk066

hk066

Üye
ekran sounu çok oluyooooooooooooooooooooooooooo

imkansiz

Üye
n79 un ekranı kırılıyo diolar doğrumu doğru deilse bn de alacam

maslanturk52

Üye
arkadaşlar çok güzel telefon illa kusur arasak sadece tuşlar küçük tuş hariç her açıdan mükemmel

imkansiz

Üye
bn kusur aramıyorum ki ekran kırılmıyorsa alacam ekran onemli bnm için tus lara gelince ona alısılır o kolay kullanan arkadaslar yazarlarsa sewinirim ekranda sorun olup olmadığını

Buğrahan58

Buğrahan58

Üye
Ben kullanıyorum aldığımada hiç pişman olmadım wifi ile sorunsuz internete giriyorum 5mp kamera 4 gb hafıza kartı ile her türlü program oyun vb şeyleri rahatlıkla yüklüyorum sis ve zipli dosyaları açıyor rar lı dosyaları açmıyordu program ile artık açıyorum gayetde memnunum...

masterayfox

masterayfox

Üye
güzel bir telefon :oke:

imkansiz

Üye
kapak gelio demi yanında 2 tane kapak yazıo kutu içeriğinde

masterayfox

masterayfox

Üye
tabii geliyor arkadasım renk secimine göre değişiyor ama

Üst Alt