Nokia n79 nasıl bir telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

imkansiz

Üye
saol un ama 5800 ile n 79 arasında kararsızım hangisi daha iyi

industrial07gs

industrial07gs

Üye
neden bu fiyata verdiklerini anlamadığım bir telefon

masterayfox

masterayfox

Üye
2 telefonda iyi bundan sonrası senin zevkine kalmıs dokunmatik mi istersin yoksa tuslu bir telefon mu?

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
malzeme işciliği biraz kötü galiba ama özellik olarak iyi

-efşan

-efşan

Üye
4 aydır araştırıyorum n79 gibi telefon bulamadım şimdide n79'u bulamıyorum distiribütörde yokmuş en son KVK.com'dan bakıcam

dearlover

dearlover

Üye
nokia'nın açık ara en iii telefonu, onda yok yok...

can45

can45

Üye
Düşünme al diyebileceğim bir telefon.Ses düşük flaş tatmin edici olmayabilir !! ama geri kalan herşeyi ile ideal bir telefon.Bu fiyata bu telefon az bile :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
güzel telefon kardeş ama ekranı çok ince dikkatli kullanman lazım

Neverex

Üye
Çok güzel bir telefon.Ses olsun,fotograf olsun çok kaliteli bir telefon almanı tavsiye ederim :oke:

gecitharun

gecitharun

Üye
arkadaşlar hangi gps programını kullanabilirim.garmin tx başka

bugrayagan

bugrayagan

Üye
gerçekten tam bir multimedya canavarı her yönüyle süper bazı eksiklikler tabiki var ama çıkan güncellemelerle sorunlar ortadan kalkıo :)

DSGNRY

DSGNRY

Üye
Nokia N79;

Gerçek flaş haricinde düşünürsek en kapsamlı multimedia cihazlarından biri diyebiliriz. İnternetten video izleme ve mesaj sorunları var idi son güncelleme ile mesaj sorunu kökten çözüldü. Skyfire web tarayıcı ile de facebook videoları ve ya başka site videoları izlenebiliyor (google video gibi) youtube un zaten kendi app si var ve çok başarılı.

Özetle başarılı ve stabil bir cihaz
ben çok memnunum :oke:

gokhangullu

Üye
5800 peki ona bakarak nasıl

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
n79 bana kalırsa güzel bir telefon 5800 ile n79 yan yana koydugunuzda hiç düşünmeden 5800 derim n79 un bana göre itici tarafı ekranının küçük olması benim canımı sıkıyor ve telefondan soğutuyor....

balistik07

balistik07

Üye
bende n79 kullanıyorum çok memnunum aldıgıma hiç pişman deilim telefonu hacked ledim tüm uygulamaları rahatca kurabiliyorum aklınıza gelebilecek her türlü özellik mevcut telefonda ama kardeş ne yalan söyliyim 5800 xpress music telefonda gözüm kaldı kuzen de gördüm içim geçti nerdeyse fiyatları aynı bence 5800 al derim hem dokunmatik hemde sybian 5 ..

sirdas_28

Üye
süper bi telefon 1 ay oldu alalı camerası süper ötesi çektiğin resimleri %400 yaklaştırma özelliği basit gibi gözüksede azının içine giriyo W lan taraması yaa kısacası denemenizi tavsiye ederim vallahi piyasadaki birçok telefonu altına alır ezer geçer.

efendhy

Üye
mrb arkadaşlar bende yarın bi telefon alıcam
uzun zamandır araştırıyorum n79u her yönüyle çok iyi puan almış
ancak bugun 5370le karşılaştrmalarına baktım biçok kişi 5730u methediyor.
bu konuda bilgisi olan warsa yazarasa sevinirim
saygılar

fthh07

fthh07

Üye
5730'un genel olarak N79'dan tek farkı kamerasının 3,2 mp olması.bu da cok farketmez.
Bence 5800'ın da tek cazibesi dokunmatik olması.5800'ın bu özelliğinden dolayı N79 daha kullanışlı.Bazı oyunlarda ve programalrda tuşların olmaması sorun oluşturuyor.

Sonuç olarak: N79 :D :oke:

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
N79 5800'dan daha iyi bence 5800 kamerası 3.2MP, N79 5MP
5800 sırf dokunmatik diye 5800 seçiyorlar fakt 5800 doknmatik değil basmatik.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
arkadaşlar bu telefonun şu anki fiyatı ne kadar bilen varmı?

Üst Alt