Nokia Software Updater Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

lexin

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Software Updater Sorun
Arkadaşlar nokia 6300 kullanmaktayım ama software updater programıyla güncelleme yapamıyorum programı açtığım zmn nokia service layer host çalışmayı durdurdu diye hata veriyo ne yapmam gerekiyo ?

bu hatayı verdikten sonra belli b süre donup kalıyo ve kiritik yazılım bileşeni yok gibi bir hata çıkıyo

NO_NAME_1907

Üye
Yazılımsal bir hata olabilir.
Buradan yardım alabilirsin.

Nokia Destek Hattı 09.00 - 18.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Telefon:
0212 337 17 17

m-ortak

Üye
merhaba bende uygulamayi çalıştırıken bu hatayi veriyur yüklenmiyur bukunuda yardımci olursanız sevinirim.
saidia-clubme-nebende pc"e yüklenmiyor bu hatayi veriyor.nokıa software updater,internet"e bağlanmayı denedi fakat üç kez başarsız oldu,yavaş veya kesintili olmasından düşük kaliteli,yavaş veya kesintili olmasından veya güvenlik duvarı kısıtlamalarından kaynaklaniyor olabilir.
güvenlik duvarınızın sorması halinde,nokıa software updater yazılımı internet"e erişebilmek için aşağdekiuygulamalara gerek duymaktadır:
nsl_host_process.exe
nsu_ui_client.exe

some@

Üye
sorunu çözmek için denetim masasından yönetimsel araçlara girin. hizmetler e tıklatın ve internet bağlantısı paylaşımı(ICS) hizmetini durdurun. sorununuz çözülecektir.

qwertyu66

Üye
sorunu çözmek için denetim masasından yönetimsel araçlara girin. hizmetler e tıklatın ve internet bağlantısı paylaşımı(ICS) hizmetini durdurun. sorununuz çözülecektir.
dostum ben dediğin yolu takip ettim ama nedense internet bağlantısı paylaşımı(ICS) bunu bulamadım neden acaba

yuksekgerilim

Üye
tesekkürler some@ dediğin gibi yaptım ve sorun ortadan kalktı. qwertyu66 kardeş masaüstüne girdiğinde yönetimsel araçları göremiyorsan, denetim masasında soldaki menüden klasik görünümü seç ozaman yönetimsel araçlar çıkacaktır.

TeAmo42

TeAmo42

Üye

İnternet Bağlantısı Paylaşımı nı bende bulamıyorum hizmetleri buluyorum ora giriyorum fakat internet bağlantısı paylaşımı yok!

saligo

Üye
thanks üstad:oke:

BktsBcr

BktsBcr

Üye
İnternet Bağlantısı Paylaşımı nı bende bulamıyorum hizmetleri buluyorum ora giriyorum fakat internet bağlantısı paylaşımı yok!
arkadaşım orda Windows Güvenlik Duvarı/İnternet Bağlantı Paylaşımı(ICS) diye bi şey var onu bul :oke:

a_g_bjk

Üye
hizmeti devre dışı bıaktıgım halde güncellemedeki sorun devam ediyor :(

sub7seven

Üye
Arkadaşım Bende de şimdi o sorunu veriyor ama daha önce n73 telefonumu güncellediğim zaman öyle bir hatayla karşılaşmadım ama önceden telefonu güncellerken windows versiyonum xp sp2 idi şimdi sp3 sp3 de hata oranı yüksektir yani hemen herşeyde maazeret uydurup hata verebiliyor sp3 sürümü, siz sp2 kurun pc nize ondan sonra deneyin eğer gene aynı hayatı verirse bende burdayım okey...hadi kolay gele.

sorrant

Üye
aynı sorunları yaşıyorum ayrıcacwoutcast. exe virüsü de var suite te telefon gözükmüyo

bahaddings

Üye
mrb ben dede söyle bir sorun oluştu önceden çok iyi şekilde çalışıyordu şimdi ise programı açtığımda güncellenmesini yoksa çalışmayacağını söylüyor güncelliyorum ama yine aynı şeyi diyor nasıl düzeltyeceğimi bilen varmı???

alperswat

alperswat

Üye
olmuyor kardeşim bu yöntemi denedim bilip bilmeden yazmayın yahu

focus838

Üye
hay ben bu teknolojinin ne güzel canavar gibi çalışıyordu. yok internet hızı düşük falannn çözüm bulan varsa paylaşın arkadaşlar. bu çözüm şe yaramıyor...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar burdan indirip kurun bir sorununuz kalmayacak

yakup_407

Üye
saol nadir işin rasgelsin badi

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Evet nadir abimizin verdiğini indirin o sorun ortadan kalkıyor..

anilatman

Üye
çok ii saol be birader

Da®kness

Da®kness

Üye
Bunlarla boğuşmaya gerek yok. Nokia Phoneix servis yazılımıyla flash olarak güncelleme yapın. Yapımcısı Nokiadır. Software updater kullanıcılara açık bir yazılım olup, Phoneix ise yine Nokia'ya ait orjinal bir yazılım olup versiyon güncellemeden fazlasını destekleyen yetkili servisler icin, bizim tabirimiz ile telefon tamircileri için yapılmış bir yazılımdır. ( Buradan: http://www.maxicep.com/symbian-dest...-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html

Üst Alt