15 aydır kontör yüklenmeyen hat yardım

Sponsorlu Bağlantılar

ertasxx

Üye
    Konu Sahibi
15 aydır kontör yüklenmeyen hat yardım
silinebilir

cool_eagle

Üye
1000 kontör alsan yine açılmaz o

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
kardeşim nasıl bir konu bu 15ay a hat mı kalır çoktan iptal olur o zaman a o iptal olan numaran yeni sahibini bile bulabilir.. O yüzden en geç garanti olsun diye 6aydan önce kontor yüklet bu süre uzatan(müşteri hizmetleri -ptt) parça kontorde olabilir

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
O hattın merhum oldu artık yenisini al. Kontör yükledikten 7 ay içinde hiç kontör yüklemezsen hattın iptal olur. :oke:

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Zaten 15 aydır kullanmıosan 15 aydır kullandığn numarayı kullanmaya devam et kasma :)

ilo53

ilo53

Üye
belkı onumarayı belkı satın almıslardır

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
:kop: :kop: numaran rahmetli olmuş ..

paradox1026

paradox1026

Üye
sitti sene açılmaz:)

imece iletişim

imece iletişim

Üye
müthiş komediiiiii :):):) 15 ay kullanılmayan hattı actırıp kullanmaya başlıyacan müthişşşş..... :)

sublieutenant

sublieutenant

Üye
birincisi kontör gider, yani yüklenmez.. ikincisi 10lira30kuruş karşılığında en yakın bayide açtırabilirsin.. Numara hala senin üzerinedir....! E tabii kullanmak için ister parça kontör ister lime kontör yüklet.. o senin zevkin...:oke:

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
birincisi kontör gider, yani yüklenmez.. ikincisi 10lira30kuruş karşılığında en yakın bayide açtırabilirsin.. Numara hala senin üzerinedir....! E tabii kullanmak için ister parça kontör ister lime kontör yüklet.. o senin zevkin...:oke:

Yanlış bilgi verme...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Öyle birşey varsa bende de 22 aydır kapalı muhabbet hat var bende açtırayım :D

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Yanlış bilgi verme...

Arkadaşım, yalnış bilgi diyerek yalnış yönlendirme!!! :bann:
Kendim daha 1.5ay önce açtırdım vodafone-2 hesabımı , yaklaşık 2sene kapalıydı!!! her kişinin 5senelik hakkı var .. Bilmiyorsanız konuşmayın!!! 4440542 ya da 4440535 arayın....:oke:

paradox1026

paradox1026

Üye
Arkadaşım, yalnış bilgi diyerek yalnış yönlendirme!!! :bann:
Kendim daha 1.5ay önce açtırdım vodafone-2 hesabımı , yaklaşık 2sene kapalıydı!!! her kişinin 5senelik hakkı var .. Bilmiyorsanız konuşmayın!!! 4440542 ya da 4440535 arayın....:oke:
öyleyse bende açtırayım bea:)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
E güzel kardeşim 5yıl süresi var diyorsun o halde bizim iptal olan hatlar 5yıldan önce piyasaya sürülmüyor öyle mi

ilo53

ilo53

Üye
bence oyle bıse yok bız ektraya gıttık dedık 1 sene fılan oldu dedık adama adam dedıkı o suanda satılıyodur belkıde satılmıstır yenı hat alın dedı

Lion Heart

Lion Heart

Üye
1-1,5 yılı geçmiş ise hat açılmıyor, çol uğraştım vodafone açılmadı. ihya bedeli olan 26-30 ytlyi de gözden çıkarmıştım.

not:belli süre sonra havuza düşer ve satılır, işte o an hattı geri alamazsanız.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Sanmıyorum açılmaz uğraşmayalım

byMutlu

Üye
türkselde en az ne kadar kontur yüklesem hattım aranmaya aramaya acılır bilgisi olna yardım etsin

Üst Alt