15 aydır kontör yüklenmeyen hat yardım

Sponsorlu Bağlantılar

sweety_boy_43

Üye
türkselde en az ne kadar kontur yüklesem hattım aranmaya aramaya acılır bilgisi olna yardım etsin

turkcell extra yada turcell abone merkezinden en az 25 kntr attırmalısınız.
Not:dediğm yerler dışında başka yerden kntr attırırsanız gün uzatmaz.yanı arkadaşlarınızdan kntr atmayın uzatmayacktır

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Faturalı kullanan yakınınız yada arkadaşınız varsa onun hattından numaranı yazıp bir boşluk bırakarak kontör adedi 25 olarak yaz 2797 ye gönder gelen mesaja onay verdikten sonra 5tl ücret faturasına yansıtılır, senin hattına 25 kontör yüklenir 3 aylık aktif süren uzar. örnek: 5361234567 25 yaz 2797 yolla.

termal

Üye
iptal olmuş hat vodafon ve avea ise belli bir ucret karşılığında acılabilir ama turkcell ise hiç açılmıyor

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Konu İçin Teşekkürler!!

ahmettttt37

ahmettttt37

Üye
:D aynen ablamında hattı da böyle olmuştu parça kontör yükledi tık yok kapalı duruyor :)

imece iletişim

imece iletişim

Üye
Faturalı kullanan yakınınız yada arkadaşınız varsa onun hattından numaranı yazıp bir boşluk bırakarak kontör adedi 25 olarak yaz 2797 ye gönder gelen mesaja onay verdikten sonra 5tl ücret faturasına yansıtılır, senin hattına 25 kontör yüklenir 3 aylık aktif süren uzar. örnek: 5361234567 25 yaz 2797 yolla................................faturalı hattım var 3 aylık süre bitti faturalı hattımdan köntörlü hattımı 25 köntör gönderdiğimde süre uzuyormu ee bizimde bilmediğimiz konular varmış demek.... :)

Üst Alt