6233 den virüs nasıl silinir?!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
powerr

powerr

Üye
    Konu Sahibi
6233 den virüs nasıl silinir?!!!
6233 ümün hafıza kartına virüs bulaşmamış ancak nasıl olduysa telefona bulaşmıs benim biliğim java telefonlara virüs bulaşmazdı ama bulaşmış aynı hata gene oldu ve kvk ya gittim virüs bulaştığını soledi ve gene aynı sorun ortaya cıktı YARDIMLARINIZI BEKLİORUM...!!!!

jatvalca

jatvalca

Üye
kvk gerekeni neden yapmadıki anlamadım.Kardeşim yapacağın tek şey şu anda ya servise götürüp halletmek yada versiyon yükseltmek.Java tellere virüs bulaşmaz diye biliyordum ama o efsanede çürüdü artık desene..

0258520

Üye
valla bende bi siteden oyun indirmiştim oyundada virus varmıştı telefon kitlendi direk bende burada tamirci vardı ona verdim 20 tl ye yaptı

veyseltuna

veyseltuna

Üye
Arkadaşım o sorun benimde başıma geldi.Arkadaşın telefonuna değilde hafıza kartına virüs bulaşmıştı tel açılıp kapanıyordun takılırdu v.b sorunlar yaşıordu dedim belki telefonda sorun alkdım hafıza kartını kendim kine taktım benim telefonda aynı sorunla karşılaştı o da ağırlaştı açılıp kapanmaya başladı. Bunun çözümü telefonunu fabrika ayarlarına geri yükleyecksin ve hafıza kartını biçimlendireceksin ve telefonun tıkıt tıkır çalışacak ;) emin olabilirsin... Ya da hafıza kartında önemli veriler esed nod 32 antivirüs pro suyla hafıza kartında ki virüseri silebilirsin bu da ayrı bi taktirk ;)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
java tabanlı telefonlara virüs bulaşmaz...başka bir sorun vardır telefonda..

o.m.e.r.

o.m.e.r.

Üye
arkadaşlar bu virüs gerçek virüs değil java telefonlara virüs bulaşmaz ama hafıza kartına virüs bulaşabilir telefona virüs bulaşmaz telefondaki dosya bozuktur o da bazen sürüm leri yavaşlatıyo veya bozuyor. tek yapmanız gereken format atmak ya da servise gönderip versiyon yükseltmek yada nokia sitesine girip sürüm yüklemek

veyseltuna

veyseltuna

Üye
Yani işte arkadaşlarda benim dediğim gibi demişler s40 lara virüs bulaşmaz sorun hafıza kartında bi biçimlendirme ni fabrika ayarı olay tamamdır ;)

minkara

minkara

Üye
telefonu nokia suitle bilgisayara bağla kaspersky ile tarat ama hafıza kartı içinde olsun eğer olmuyosa tel formatında bi sorun vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt