Bir Fikriniz Var mı ?????? Yardım.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir Fikriniz Var mı ?????? Yardım.....

Arkadaslar gecen ay 1GB limitsiz internet aldım...Tarifem 2 ay indirimli...Bana gelecek olan fatura 25 veya 30 TL olması lazımdı...ama 80 TL fatura geldi msn adresime...Bu ilk faturam...Bi anlam veremedim bi fikriniz varsa bilgilendirirseniz sevinirim...simdiden tskler

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Müşteri hizmetlerini ara şöyle. Onlar araştırıp bakar. Gerçekten haklıysan ücret faturandan düşülür.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Onlar öncelikle 2 ayın parasını almış olmuş olmasın.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Müşteri hizmetlerini ara şöyle. Onlar araştırıp bakar. Gerçekten haklıysan ücret faturandan düşülür.

Dostum elimde sözlesme var tabiki aksini iddaa edemezler...aradım dediler faturanızı göremiyoruz ayın 20 sinden sonra arayın...dur bakalım ne cıkacak...

DiaBLoS™;1282175' Alıntı:
Onlar öncelikle 2 ayın parasını almış olmuş olmasın.

ilk 2 ayın faturasını alsalar bile indirimli oldugu icin 25+25=50 TL yapıyor...bu yine imkansız bişey yani....

Yorumlarınız için tskler....

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
nedenini bilmiyorum ama bende ilk internet baglattığımda ilk 3 aylık kapmanya vardı bedava idi 3 ay sonraki gelen faturam 60t idi

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
öncelikle yorumlarını esirgemeyen arkadaslara cok tesekkür ediyorum...sebebini öğrendim arkadaslar...ilk 2 ayın ücretini peşin alıyorlarmıs 30 TL de bir defaya mahsus baglantı ücreti alıyorlarmış...bilginize.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt