Vodafone Bittikçe Dolan İnternet Paketi Doldurma

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Vodafone Bittikçe Dolan İnternet Paketi Doldurma
Türkiye’de ve Dünya genelinde birçok mobil kullanıcı sayısına sahip hayatımızda önemli bir yeri olan ve daima müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya çalışan GSM firmalarından Vodafone, başarılı hamleleri ile sektördeki varlığını herkese gösteriyor. Türkiye’de faaliyet göstermeye başladığından beri birçok mobil kullanıcının ilgisini çeken fırsatlar sunan ve onların ihtiyaçlarını karşılayıp hayatlarını kolaylaştıran operatör şirketi misyon haline getirdiği bu yaklaşımı sayesinde her geçen gün hem mobil kullanıcı sayısını hem de başarısını arttırıyor.

Türkiye genelindeki birçok mobil hat kullanıcısının ortak derdi olan ay sonu fatura aşım bedelleri ve yetmeyen tarife içerikleri problemine Bittikçe Dolan teklifleri ile tatmin edici bir çözüm sunan GSM firması bu hamlesi ile oldukça fazla olumlu tepki aldı. Bu teklifi ile müşterilerine istedikleri an biten tarife içeriklerini doldurma imkânı sunuyor. İster dakika ister SMS ister internet isterseniz de tüm tarife içeriğinizi oldukça uygun fiyatlara doldurabilir ve kaldığınız yerden kullanım haklarınızın keyfini sürmeye devam edebilirsiniz.

Bittikçe Dolan İnternete Nasıl Katılabilirim?
Vodafone cep mağazalarına gidip başvuruda bulunarak kısa bir süre içerisinde katılabilirsiniz. Müşteri hizmetlerine telefon ederek ya da Online Self Servisten de katılabilirsiniz.

Nasıl İptal Edebilirim?
Vodafone bedava internet için 542’yi arayıp müşteri hizmetlerine talepte bulunarak, Online Self Servisten ya da Yanımda uygulamasını ziyaret edip kullanıcı bilgileriniz ile giriş yaparak iptal işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Katılım Şartları Nelerdir?
Son 30 gün içerisinde hattını numara taşıma yolu ile gelen ve son 90 gün içerisinde yeni hat tesisi yolu ile Vodafone’lu olan tüm bireysel kullanıcılar katılabilir.

  • Small: Her yöne 750 dakika,1000 SMS ve 2 GB’ye 23 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz.
  • Medium: Her yöne 750 dakika, her yöne 1000 SMS ve 3 GB’ye 27 TL karşılığında sahip olabilirsiniz.
  • Large: 32 TL ödeyerek her yöne 750 dakika, her yöne 1000 SMS ve 4 GB internet kullanım hakkına sahip olursunuz.

Üstelik tarifenizde seçtiğiniz bir kullanım hakkını 10 TL karşılığında doldurabilirsiniz veya 15 TL karşılığında tüm paketinizi doldurursunuz.

Detaylar
  • Kullanmadığınız paket içerikleri gelecek aylara devredilmez.
  • Yanımda uygulamasından kalan kullanım haklarınızı öğrenebilirsiniz.
 


Üst Alt