Turkcellden memnunmusunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Turkcell'den Memnunmusunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Turkcellden memnunmusunuz?
Merhaba arkadaşlar bir turkcell abonesi olarak bir anket yapmak istedim , anketimiz şu :Turkcell'den memnunmusunuz? Evet veya hayır olarak anketimize katılabilir ,görüşlerinizi yazabilirsiniz.. Teşekkürler .. :)

eemir99

eemir99

Üye
lütfen aynı konu açmmayalım açanları uyaralımm

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Baktım ama göremedim açıldıysa kusura bakmayın arkadaşlar x(

Solamente

Üye
Göremezsin tabi Türkcell yazmış doğrusu senin yazdığın :)
evettt memnum çünküü : şebeke meşgul sinyali aldığım hiç olmadı memnunum çünkü : mesajların anında iletiliyo , memnunum çünkü ses netliği inanılmaz güzel , memnunum çünkü call centerleri iş bitirim , memnunum çünkü çekmediği yer yok :) memnun olduğum daha bissürü şey var kampanyalarındanda memnunum kampüscell ide seviyorum :) yeterlimi :)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Göremezsin tabi Türkcell yazmış doğrusu senin yazdığın :)
evettt memnum çünküü : şebeke meşgul sinyali aldığım hiç olmadı memnunum çünkü : mesajların anında iletiliyo , memnunum çünkü ses netliği inanılmaz güzel , memnunum çünkü call centerleri iş bitirim , memnunum çünkü çekmediği yer yok :) memnun olduğum daha bissürü şey var kampanyalarındanda memnunum kampüscell ide seviyorum :) yeterlimi :)

evet aynen öyle kardeşim her dediğine katılıyorum benim tek sevmediğim şey şu müşteri hizmetlerini arayınca bana saçma sapan kandırık cümleler söylüyorlar ben yemiyorum tabi temsilcileri kalitesiz bilgi sahibi az yane

Solamente

Üye
evet aynen öyle kardeşim her dediğine katılıyorum benim tek sevmediğim şey şu müşteri hizmetlerini arayınca bana saçma sapan kandırık cümleler söylüyorlar ben yemiyorum tabi temsilcileri kalitesiz bilgi sahibi az yane[/quote

onlar turkcell de çalışan değilki abone merkezlerinde çalışan acentelik düşün yok o değil call centerdan bahsediyorum diyorsan çözemedikleri yerde başka bi yere yönlendiriyorlar zaten.
ben bigün konuştum yardımcı olamadı başka bi birime aktardı hatta o gün kontörlerimide geri hattıma yüklediler :) TURKCELLE BAĞLAN HAYATA :ehe

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
evet aynen öyle kardeşim her dediğine katılıyorum benim tek sevmediğim şey şu müşteri hizmetlerini arayınca bana saçma sapan kandırık cümleler söylüyorlar ben yemiyorum tabi temsilcileri kalitesiz bilgi sahibi az yane[/quote

onlar turkcell de çalışan değilki abone merkezlerinde çalışan acentelik düşün yok o değil call centerdan bahsediyorum diyorsan çözemedikleri yerde başka bi yere yönlendiriyorlar zaten.
ben bigün konuştum yardımcı olamadı başka bi birime aktardı hatta o gün kontörlerimide geri hattıma yüklediler :) TURKCELLE BAĞLAN HAYATA :ehe

aaa ne güzel benim kontorler gider gelmez.. Turkcell off

eemir99

eemir99

Üye
kardeş lafı uzatmayalım TÜRKCELL 1 numara kalitesini bilenler için bu kadar :)

paradox1026

paradox1026

Üye
:) Şu an hatlar düşmüo bağlantı hatası ve şebeke meşgul modunda Turkcell

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell e sözümüz yokta , şu müşteri temsilcileri yalan yanlış bilgi veriyorlar sinirimi bozuyor

arşiment

arşiment

Üye
ne olursa olsun turkcellden vaz geçilmez

--------------- Ekleme ---------------

Turkcell e sözümüz yokta , şu müşteri temsilcileri yalan yanlış bilgi veriyorlar sinirimi bozuyor
müsteri temilcileri (bazıları):bann::bann::bann::bann:
işlerini düzgün yapmıyolar ki

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
ne olursa olsun turkcellden vaz geçilmez

--------------- Ekleme ---------------

müsteri temilcileri (bazıları):bann::bann::bann::bann:
işlerini düzgün yapmıyolar ki

%9o aynı birader ya bazıları da çok kurnaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...